Prosím vás mamičky žienky tie čo ste mali ale máte podobnú skúsenosť ... Som štvrtý deň po pôrode po cisárskom reze ... V tretí deň som si našla v nemocnici pod pazuchou veľmi bolestivý hrču ... Ktorú som tam nemala ... Začala som aj lojit aj sa mi mlieko spustilo mám veľmi bolestivé a tvrdé prsníky myslíte že ťa hrca v podpazuší je spôsobená tým mlieckom že sa mi to ešte rozbieha a mala si ešte nevytaaha toľko aby sa mi to neupchavalo ... Chcem počuť názor radu ďakujem ... Ak mi to neprejdú určite po na pôjdem k doktorovi
@zontik A myslíte že ťa hrca je zapríčinená tým upchatym mlieckom ... Sestričky v nemocnici mi povedali že mám byť trapezliva že mi to prejde len že musím odsavat a prikladať si malú to aj robím ... Dúfam že to zmizne a aj bolesť ustúpi ... Ešte som v nemocnici ale zajtra má púšťajú tak štvrtok hneď pôjdem doktorovi nech sa mi na to pozrie ... Ďakujem
Ano, je to tym mliekom, aj ja som mala, povedz doktorovi, daju ti na to daku masticku.
@simona966 áno také hrče bývajú keď máš veľa mlieka a nestíha si toľko vyťahať, ja odporúčam odsávať 🙂 aby si sa vyhla zápalu
@simona966 ved v nemocnici doktorke (gynekologicke) povedz, ked pride na vizitu, nie sestrickam. Mne to doktorka riesila, dokonca teraz si nie som ista, ci to bolo mlieko alebo zvacsena uzlina, myslim, ze by som to nasla v prepustacej sprave. Tusim ze octanovu mast mi na to dali, ale uz si nie som stopercentne ista, ci bola octanova.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@simona966 ahoj. chod si na gyndu,dajú ti nejaké kvapky..ja som mala 2x upchaté, bolesti, teplota ma brala, dva dni som sa trápila, lebo som nemala kde bábo nechať.urcite chod, lebo môžeš aj o mliečko prísť.ono najlepšie je to dať vytahat babu, cez bolesť to iba pôjde,to ťa neminie, a možno sa budeš musieť aj odsávať, ak máš veľa mliečka.