Manžel nikdy nemal vzťah k deťom a ja som tehotná

11. dec 2023

Zdravim. V skratke. Manžel nikdy nemal vzťah k deťom, ale povedal že po 35ke to bude ok. Lenže som otehotnela. Berie to zle, je to chýba, že si pokazime život, on sa nebude prispôsobovať žiadnemu dieťaťu atď. Bol niekto v takejto situácii?zmenil sa po pôrode?

melanta
11. dec 2023

Tieto témy dnes. To je normálne na hlavu. Striekať naplno vie, tak sa vie postarať aj o dieťa. Hoci ja by som bola radšej slobodná matka, ako vychovávať dieťa s takýmto chmulom. Ale ja by som to ukončila už vtedy, keď povedal, že deti nechce, ale po 35 ok. Ak raz chcem rodinu, tak by som si ju zakladala s niekým, kto ju chce spolu so mnou. A nie, ľudia sa nemenia.

fefka
11. dec 2023

Nezmeni sa to po porode, mozno sa chvilu vydrzi pretvarovat...
Ale pokial po detoch netuzi, nikdy z neho nebude milujuci tatko co da detom prve posledne 🤷
Bude to len trapenie pre vsetkych, radsej by som od neho odisla, dieta a jeho stastie je na prvom mieste

jaskolka
11. dec 2023

Tri otázky...
Otehotnela si "sama od seba?" on pri tom akože nebol? Ako ste mali zariadenu ochranu pred otehotnenim?
Nerozumiem tomu, ze "po 35 to bude ok"
Co sa zázračné po tom zmení? Bude mať už lepšiu prácu? Užije so dovtedy komplet všetko? Urobí kariéru?
No a tretia vec - nie, co tu čítam a aj vidím v okolí, ak raz dieťa niekto nechce, tak po narodení sa to len "zhorší" a často sa vzťah úplne rozpadne. Dieťa totiž "nabúra" aj vzťah milujúcich sa ľudí ktorí ho obaja chceli, nie ze už počas tehotenstva jeden z nich nadával a kričal ze on dieťa nechce. Takýto "vzťah" to len dorazí...

jaskolka
11. dec 2023

@melanta hej, tirz pozerám, ze dnes sa vynorili podobne témy, v inej žijú v gsrzonke s 3 deťmi a čakajú neplánovane 4,zvažuje potrat, tu neplánovane otehotnela, lebo muž chce až po 35 🙈🙈
..

beata_k
11. dec 2023

Ale ano moze sa zmenit. Nie kazdy muz je uneseny z deti, ale ked maju 1x svoje tak este v porodnici revu a kazdemu posielaju fotky. Bude to velka zmena aj pre teba ako matku, takze aj s nim to zamava. Daj mu cas. Netreba sa len hned zduvat a rozchadzat.

januska12323
11. dec 2023

Pri plodení bol aj on tak mu vysvetli, že bude otec či sa mu to páči alebo nie.

taga
11. dec 2023

On si dietatom pokazi zivot? Inak je kompletny?
Kks z ludi sa stavaju neskutocni sebci

lucia7933
11. dec 2023

a manzel ma kolko rokov ked ma take nazory...?

iwesska
11. dec 2023

Je velmi naivne si mysliet, ze ak niekto nechce deti,tak ich narodenim zmeni nazor. On len bude akceptovat,ze dieta je na svete,ale necakaj,ze bude menit svoje plany,kvoli dietatu,tak ako ti povedal. Proste budes ty a dieta a potom on a jeho kamarati a volny cas. Mam kamosku. Vsetko je na nej. Malu ma rad,ale nechce sa mu s nou ani hrat,ani nikam chodit,kedy sa da,vtedy utecie za kamosmi radsej.

reanda
11. dec 2023

uvazujes nad potratom, ci preco sa pytas? lebo inak su vsetky uvahy zbytocne, si tehotna, dieta sa narodi a ako to bude, tak to bude.. rozmyslanim dopredu to nijako neovplyvnis.. ak chces, mozes si predstavovat, ze tvoj muz porodom dietata zmeni nazor a vsetko bude fajn.. bude to prijemnejsie, ako sa obavat, ze to bude nahovno

tehotna40
11. dec 2023

V posteli mu to nevadilo ze. Preboha, toto rozprávať tehotnej žene. Keď išlo dnu, musí ísť aj von. Ale mala som kamošku, čo tiež jej chlap nechcel vôbec deti, otehotnela, išla na interupciu, veľmi trpela psychicky, o par mesiacov otehotnela znovu, povedala ze si to nechá aj keď bude slobodná mamina, v tehotenstve sa dosť hádali aj sa na čas rozišli. Keď sa malý narodil tak samozrejme tatinkov miláčik, už majú aj druhe 😀 treba si sadnúť a vyrozprávať si to, pri robeni deti ste boli dvaja, mali by ste byť dvaja aj na ostatné veci. Držím palce

dadka1997
11. dec 2023

Ak si vedela ze manzel nema vztah k deťom prečo si netrvala na ochrane ? Nemyslim hak, samozrjeme ze pre blbca nebude zena pchat hormony do tela, ale co taky prezervativ ? .. uff a naco s takym chlapom zotrvavať, ak ty si chcela a on nechcel?

On je sebecky hajzel špina ako uprimne povedané.. a ty mas 2 moznosti .. buď pojdeš na potrat ( ALE!!!) vieme ake su rizika po potrate, budeš mať výčitky svedomia, a po 2. Si dietatko nechaš a ostaneš slobodná matka (sudne sice mas narok na vyzivne pre tehotnu, potom na dieťa i po porode na teba ) ... bohužiaľ a je mi to z celeho srdca veľmi ľúto

cookie29
11. dec 2023

vies, ja som kedysi citala, ze zeny dufaju, ze muz sa zmeni, ale on sa nezmeni... a muzi naopak dufaju, ze zeny sa nezmenia a ony sa zmenia... nieco na tom je...

inak celkom suhlasim s napisanym vyssie

ahhola
11. dec 2023

Nepočúvaj ho, blbecka. Nech si uvedomí, ze on mal kedysi 3kg,tak ako bude mať aj vaše mimco👶a jeho rodiča si tiež s nim pokazili život, s hoviadkom božím. Úplne stratená a vyprašťena generácia mimozemšťanov, títo porevoluční chlapi.
My sme mali takého stryca, chvíľu sme u neho bývali. Jemu ale mamka zomrela pri ďalšom pôrode a nikdy nevedel pozrieť na batoľa. Prišla som z pôrodnice, ešte zo sanitkou Kostitras TAZ a z istej nutnej potreby😄som kabelu nechala na ulici a babo som vrazila ujcovi do náručia... 💦Konečne si odtabuizoval bábätká (3dni presmoklil, potajme, lebo to sa nepatrí, aby starý chlap smoklil) a po tomto životnom šoku sa s malým ľúbili na život a na smrť. 💦

ivik4
11. dec 2023

Precitala som teraz 4 diskusie za sebou a mam pocit ze som na strankach bravicka 😃.
Ako moze niekto zahlasit ze nemusi deti ale po 35tke ich uz znesie ? 🤣
Tam si vtaka omocil, o decko sa starat bud bude alebo bude platit vyzivne. A TAK MU TREBA ..
Teba mi je uprimne luto, mala si sa chranit ked si vedela akeho muza mas vedla seba. Ked on uz nerozmysla

valeria_h
11. dec 2023

@jaskolka Kde je tá téma v garzonke s tromi deťmi a štvrtým na ceste? Dík.

domkakvet
11. dec 2023

Tak po 35 to bude ok, podarilo sa vam to skor, tak bude musiet s tym byt ok uz teraz.

any_soj
16. dec 2023

Ja som nikdy nemala vzťah k deťom 🙂 Ale fakt že vôbec. Zmenilo sa to našimi deťmi.

cookie29
29. júl 2024

Netusim preco mi vyskocil tento prispevok, ale celkom by ma zaujimalo ako ste na tom

autor
29. júl 2024

@cookie29 no mesiac spolu neobývame. Ja som skúšala čo ak sa zmení po pôrode no nemal záujem. Teraz mi volava, cez víkend príde za deťmi ale nie takto má vyzerať rodina. Takže je koniec

any_soj
29. júl 2024

Mrzi ma to... Ale kazdopadne gratulujem! Mas dvojicky?

autor
29. júl 2024

@any_soj áno, dve baby 😊už majú 2mesiace

any_soj
30. júl 2024

Wow ♥️ ma ti kto pomoct? Aby si nebola uplne sama na ne?

autor
30. júl 2024

@any_soj no jedine mama. Ale ona ešte pracuje. Takže do tej 17ej sme sami a potom mám trošku voľnejšie. Ale som kľudna a to je na nezaplatenie😊

mandarinka555
30. júl 2024

@beata_k Netáraj....bude to až do chvíle, než dieťa prereve celú noc a deň....a potom znovu celú noc....a potom zase! Potom mu rupnú nervy a vzniknú nezmyselné hádky, že on dieťa nechcel a bude utekať z domu, len aby ho ten rev neiritoval🙈 Veď to čítame v každej druhej diskusii, tak neprikrášľuj realitu.

beata_k
30. júl 2024

@mandarinka555 Som nevedela, ze ty mas vestecku gulu. Blahozelam. Si prva, o ktorej to viem.

mandarinka555
30. júl 2024

@beata_k To je krutá realita, milá moja...

beata_k
30. júl 2024

@mandarinka555 Ja nie som nijaka tvoja mila, ok? Tak ma oslovuje muz a nie cudzia zenska z MK. A o tvoje zivotne rady nijak zvlast nestojim. Moj zivot je v poriadku. Dakujem.

jarkap1
30. júl 2024

@autorka mozem sa opytat takto narovinu, ako vlastne vznikli? Plánované alebo "nehoda"? Ak teda vravel , ze nechce deti. Ci uz ste obaja po 35?
Gratulujem a vela sil prajem❤ Ja mam tiez takto maličké, ale len 1. Odkial si?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre