Prosim ukludnite ma. Mam dcerku ktora mala v septembri rok a dnes mi vysiel pozitivny tehu test. Chytiila ma panika ci to zvladnem pri tak malom dietati este. Chceli sme surodenca a teraz ked to vyslo tak mam strach. Aj u vas to tak bolo a vsetko to potom nejak opadlo? Dakujem 😊
Určite to zvládneš, kým porodíš bude mať dcérka skoro 2roky a taký vekový rozdiel medzi súrodencami v mojom okolí je najčastejší.
Mam rozdiel 2r medzi detmi a prvy pol rok sme si zvykali, no je to super. Mladsi behom roka ako tak dobehol v zaujmoch starsieho a tym padom sa vedia pekne, vela pohrat + vieme im robit rovnaky program, vecer maju rovnaky rezim.
@sonka_miro my mame taky rozdiel lebo sme chceli ked mal maly rok urobili sme si druhe a nelolutovala som ani raz
zvladnes, moji su dva roky od seba. Maly ma tri a mala 1rok a spolu sa dokazu aj trosku zahrat a blaznit. Perfektny vekovy rozdiel aj ked prve 3-4 mesiace boli na maslu (mozno aj trosku viac), moje deti su ale chronicki nocni vstavaci. Mala sa budi kazde +-dve hodiny
@julka828 presne toto som potrebovala pocut 😘
@sasanka605 tak mne mala od 3 mesiacov prespi celu nkc, zaspava neskor cca 21:00 + - ale spinka do 7:00, takze ja sa vyspim na toto sa nemozem stazovat a manzel mi pomaha zo vsetkym, tak verim ze zvladneme.dakujem 😊
@sonka_miro gratulujem a držím palce!
@ankare dakujem 😊
Ja ti trochu závidím 🤣staršie má už vyše 3 a ešte len teraz som tehotna a zase všetko odznova..keď si predstavím že by som si to všetko odkrútila naraz, a teraz “mala pokoj” obrazne povedané…podľa mna je to super čo ta čaká 🙂
@otazka1 dakujem 😊
@sonka_miro na odľahčenie v tej chvíli ma napadol test na covid 😂😂😂prepáč, ale však to je super malá kým porodís vyrastie tiež aspoň bude mať k sebe sestru alebo brata odroď si a máš. Neboj to zvládneš
@sonka_miro ahoj, moje zname otehotneli keď mali 3 a 4 mesačne bábätká. Rok je predsa už lepši časový rozstup ani veľa ani malo, podla mňa super. Aspoň sa deti spolu pekne zahrajú keď budu väčšie. ♥️Zvládneš určite 👌
@sonka_miro klud, my sme takto mali, ze syn mal v novembri rok a v decembri som otehotnela. Ked sa dcerka narodila, mal syn 21 mesiacov. Bolo to narocne hlavne preto, ze dcerka mala zdravotne probemy, najprv ze koliky, ale nakoniec ju brusko bolievalo az do 1,5 roka. A ja som mala tiez zdravotne komplikacie. Ale zvladli sme. A teda, nemenila by som s odstupom casu, syn bude mat 8, dcerka ma 6 a su uzasna dvojka. Niekedy mi tecu nervy, ale to kazdej mame. Sesterka ma vekovy rozdiel 3 roky, ale podla toho co vidim, lepsie je tie 2 alebo necele 2, za mna teda. No a teraz mame este 11 mesacneho chlapceka, tak su taki velki doleziti surodenci, to je zase o inom, ked mi ho aj zabavia troska, aj dozru na neho, aj nakrmia kasickou.
Neboj, bude to fajn. Prvy rok asi bude narocny, ale potom budu partaci, budu sa spolu hrat a Ty budes mat aj viac casu na seba neskor...
No a keby som nemala zase zdravotne komplikacie a vek, asi by som teraz okolo roka toho najmladsieho, tiez este uvazovala o surodencovi pre neho. Ale 4 deti je uz asi moc...😅
@nevenka my sme aj chceli mat tak cca 2 rocny rozdiel a ked to prislo tak prisiel strach a obavy ale verim ze to zvladneme dakujem za povzbudenie. Na dceku sme cakali 8 rokov a druhe 2 mesiace 😁😁
@sonka_miro no to niekedy tak byva veru...urcite to date, aj pre nas to bol sok, hoci sme sa nechranili nejak extra. Raz som sa nezbadala, v akej faze cyklu cca som a bum napriek dojceniu. Prvy moment bol, ze ja ho/ju nechcem, revala som asi tyzden, ale zaroven sa tesila. No strach...Ale v nasej rodine su dievcata rarita, tak ona musela takto 😆🤣
@sonka_miro gratulujem. Neboj. Prve bhde mat skoro dva roky. Budu neakutocni partaci. Ver mi ❤️👍😙
Keď mala mala riedi k tak sme jej naplánovali súrodenca a hneď sa aj zadarilo.za mňa super rozdiel.Gratulujem
@sonka_miro ja som bola rovnako na tom, syn mal rok a bum ja zas tehotná 😁 narodila sa nám dcéra keď mal syn 22 mesiacov. Prvý rok bol zahul ale to preto ze dcérka bola hrozne náročné dieťa... Teraz už majú 2 a 4 zas je to o inom... Super sa po hrajú pekne spolu všetko... Vôbec by som nemenila❤️
Gratulujem! Kamarátka mala do roka, zvládli to 🙂majú krásne šikovné baby
@dori92 mala tiez bude mat 22 mesiacov ak sa narodi druhe , bude ten prvy rok narocny urcite, ale dame to 😊
@bejkidielko dakujem ❤
@marika39 dakujem 😊
@cecilia29 dakujem 😘
@sonka_miro naša ma 19 mesiacov a teraz mame druhu. Nie je to med lizat, ale da sa to ,👌😉
@lienka.7 vsak prave ze to bude tazke ale zase neskor lepsie ked sa vyhraju spolu
@sonka_miro tak naša este malú az tak nevnima, len sa pozrie sa ide ďalej... skôr keď ju kojim tak vtedy sa snaží o pozornosť. Este pri spani, musia byť oddelene. Lebo ked mala plače tak aj ona začne. Inak zatial pohoda. Neboj, dáte to aj vy.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sonka_miro samozrejme, že to zvládneš, veď kým porodíš, dcérka bude mať takmer dva roky. Je veľa žien, ktoré otehotneli oveľa skôr, dokonca aj ešte v šestonedelí... máš dnes kopu vymožeností, ktoré naše babky nemali a tiež to zvládli. A ste na to dvaja, už teraz sa k práci postav tak, aby aj muž mal miesto a pôjde to, neboj