Maminky dnes som v soku! Nasla som si // sice slabe ale nasla. Po 2a pol roku snazenia, skusania vitaminov, vypoctov, a po 2 neuspesnych IUI... a prave teraz ked uz sme si stym vsetkym tento posledny mesiac dali pokoj a bum ani tomu este neverim. A preto aj ta otazka povedat manzelovi uz hned teraz ci radsej pockat ked to bude istejsie myslim tym minimalne potvrdene lekarom. Este by som v pondelok urobila 1 test pre istotu a k lekarovi podla mna najskor tak o 2-3 tyzdne. Mozno hlupa otazka ale ja sama som este v soku ci je to pravda. Kazda rada mi teraz pomoze.... Skoda ze tie Vianoce niesu skor by som mu nejake topanocky zabalila.😊
Ja by som nevydrzala (vlastne som ani dva krat nevydrzala a hned oznamovala)
Poved mu to po ďalšom teste, nech v tom nie si sama. Neviem si predstavit to v sebe 2 týždne dusiť 😊
Este som zabudla dodat ze on by to neudrzal a hned kazdemu roztrubil...🤦♀️ no a ja by som nechcela aby sa o tom uz tak skoro rozpravalo hlavne po takych skusenostiach.😏
Úprimne, mňa tiež karalo veľmi, či povedať alebo nie a povedala som, kvôli tomu, aby šiel so mnou k lekárke, lebo veľmi som sa bála, či bude biť srdiečko. Ale zase môj má ústa na štyri zámky.
Takže, ak si myslíš, že je tárajka, tak radšej najprv potvrdiť lekárkou.
Mali sme v rodine, manžel všetkým naokolo povedal, že čakajú a nakoniec keď šli na usg, zistili, že nie je tam heartbeat. Bolo to veľmi blbé potom všetkým vysvetľovať, že sa to nepodarilo.
Lekárke v pohode zavolaj už v pondelok, že chceš prísť. Mne najprv brala krv na potvrdenie a potom o týždeň som prišla na usg.
Držím veľmi palce ❤️ a daj potom vedieť.
Môj by to už vedel.
Mužovi som povedala hneď. Nevydržala by som mu to tajiť. Veď sme spolu v dobrom nielen v zlom. Vychutnali sme si take to pekne že o tom krásnom tajomstve vieme len my dvaja
Ostatným až po 1. trinestri.
Muž rozumel prečo chcem počkať s oznamovaním.
Držím palce 🍀🍀🍀
Je to na tebe,ja som vydrzala do prveho sona...ved je to len par dni.
@vkatush ved prave sama tomu neverim a strasne sa bojim. Pozeram dookola test ci je to naozaj. Asi to tiez nevydrzim aj keby som velmi chcela aspon do potvrdenia lekarom.
@anjelicek26 ano par nekonecne dlhych dni.... kym sme cakali kazdy mesiac ci pride ms. A teraz cakat kedy mu mozem skocit okolo krku🙏
Ja len že Ti z celého ❤grtulujem a povedz to mužovi ale s tým aby ste si to nechali pre seba aspoň zatiaľ. A vždy je to tak že ak už ako keby ste to vzdali vtedy to príde a vidiš aj prišlo. U mojej sestry to tiež tak bolo a už boli zmierený že deti nebudú vtedy to prišlo.
Vadilo by mi, ze by si to zatial nenechal pre seba. Najma kym by som nebola este u lekara🙏🏼 takze ak by to bolo takto s takou dlhou historiou aku mate vramci snazenia a vsetkych skusenosti okolo - pockala by som do navstevy lekara. Ak to roztrubi, tak to nemusi byt uplne prijemne … aldbo vydrz aspon do dalsieho testu. Pripadne nech slubi, ze to bude zatial tajomstvo
Ja ta chapem,ale u mna to bolo komplikovane a ci je vobec babo v maternici preto otazne.. cistych 50/50... Chcela som mat istotu....
Blahoželám a držím palce, nech všetko dobre dopadne 🤗.
A u nás to vedel partner vlastne skôr ako ja…my sme robili test spolu a on ho sledoval 😅 takže vlastne oznamoval on mne 😁.
Po vašich skúsenostiach by som to povedala max manželovi a ostatným až po návšteve lekára. Ja by som mu to ale povedala okamžite, nevydržala by som to 🙂.
Ja by som pockala. Nic ti neutecie a aspon mu budes moc s istotou povedat, ze si tehotna. Len ty vies, co ste prezili po neuspesnych iui.
Blahozelam a drzim prst. 🍀
@zuza265 on to potom ani nebude chciet vediet😏 vzdy ked za nim pridem stym ze poviem ti nieco ale nemozes to nikomu povedat jeho odpoved je tak to radsej nechcem vediet.🤷♀️
@beata_k dakujem
@jazula dakujem
@alickapusinka dakujem
Neudrzis to v tajnosti,2 mesiace su strasne dlho.Bude ti zle,zvracat,budes unavena,zacnes si na seba davat inak pozor,chute.Muzi su sice tupejsi,ale az tak nie.
Tak si to zatial nechaj pre seba♥️ uvidis ako sa dni a situacie budu vyvijat🤗 mozno uz zajtra bude test silneji a prepadne ta tuzba povedat to aj za cenu ze sa to stane verejnym. A mozno uplne v pohofe vydrzis ten cas kym pojdes k dr. Mozno pojdes aj skor kedze si mala situaciu aku si mala nech ta ma odsledovanu
@maminkadeticiek ano mas pravdu uz pred 4dnami si vsimal ake mam prsia a mna to ani nepadlo.😊 a dakujem
Vydrž až na Vianoce s tými topánočkami, to bude super 😁👍👍👍👍
Ak mas tie ciarky silne, tak ano, povedz. Dva mesiace o tom vediet a nepovedat muzovi nie je ok. Ale chod si to co najskor potvrdit k lekarovi.
@hederamonstera Presne tak aj u nas, ako cez kopirak, tiez 2x.
@autorka Je sice pravda, ze to babo je v TVOJOM bruchu, ale je to VASE SPOLOCNE dieta, takze manzel ma pravo to vediet rovnako skoro ako ty. Viem si teoreticky predstavit pockat 2-3 dni do dalsieho testu, kym mu to povies, ale 2-3 tyzdne absolutne nie
Ja by som mu to povedala hned. Sme v tom spolu, v tej neistote, v tom cakani, v tej radosti a mozno aj v smutku. Vsetko toto sa lepsie preziva s niekym koho lubis.
Môj manžel vždy hneď vycíti všetko,takže nemalo by zmysel niečo zatajovať.
A druhá vec, hlavná,že my si všetko hovoríme....
Ja si neviem predstavit nepovedat to manzelovi hned. Ved to dieta je aj jeho, robili sme ho spolu, tak by mal vediet o nom rovnako ako ja. Vzdy, ked mi vysiel pozitivny test, utekala som hned za nim aj s tym ocuranym testom. Sme v tom predsa spolu, spolu sa tesime, spolu ocakavame, mame obavy...
Rodine nie ale muzovi hned,ved je to rovnako jeho dieta ako aj tvoje
@maminkadeticiek ale prosím ta nie každý má take tehotenstvo 🙂 ja keby som chcela tak do 6-7 by ani manžel nevedel lebo som ani brucho nemala ani žiadne nevoľnosti, nič úplne normálne fungovanie 🙂
Autorka gratulujem, nech všetko dobre dopadne 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
tie topanicky mu mozes zabalit aj teraz ked budes mat potvrdene lekArom.. tak by som to ja spravila