Ahojte, koľko ste priberali v jednotlivých trimestroch - v 1., 2., 3.? Ďakujem 🙂
Tak v prvom som schudla asi 3kg- stále som vracala. Potom som v druhom pribrala asi 9kg a v tom treťom 8kg. Najviac som pribrala keď som nastúpila na MD, tých 6týždňov pred pôrodom. Celkovo to bolo 17kg, ale po pôrode som do mesiaca nemala na sebe ani gram naviac.. 🙂 🙂 🙂
Pribrala som až keď mi malá začala jesť normálnu stravu - nedojedajte kašičky...!!!! 😀 😀 😀 😀 😀
takto by to malo byt vraj http://medon.sk/index.php/castokladene-gynekolo...
ja som v prvom tehu priberala 1 kg kazdy mesiac a potom som v 3 trimestri skocila aj na 2-3 kg za mesiac, no hroza...
teraz som v 3 trimestri a zacala som priberat az teraz, a kedze som na zaciatku schudla (v 1 trimestri), v druhom som celu dobu s vahou stala, mam teraz v 28 tyzdni presne svoju vyhodiskovu vahu... ale mam nadvahu, takze urcite nie som stihla 😉 😝 inak pribera niekto stihly a niekto s nadvahou, takze asi z tych odpovedi nebudes o moc mudrejsia 😉
Ja som v prvom pribrala 2 kg, v druhom asi 5-6 a v treťom zvyšok, do pôrodnice som išla o 16 kg ťažšia 😀 do 3ch mesiacov som bola na pôvodnej váhe a teraz mám ešte o 4kg menej ako pred tehu a to má drobec 6 mesiacov 😉 pokiaľ žena nepriberá príliš veľa a rýchlo, tak je to ok, ako píše karap, každá sme individuálna, prvoradé je zdravie bábätka 😉
pri prvom do pol roka po kile a od pol roka som prestala pracovat a slo to dole vodou...pritom som sa neprezierala, len pohyb mi chybal...sla som rodit s 24kg navyse...po porode znizena stitka....teraz som v 33tt a mam 16kg navyse 😒 ta uz sa tesim kolko zabijem teraz ked pojdem tlacit 😀 neriesim, su aj horsie veci
1.trimester nič, 2.asi 10kg a posledný 12 😉 do pôrodnice som išla s 22kg navyše a cítila som sa ako slon 😀 teraz som si dala taký závazok, že 15kg najviac priberiem, tak uvidim, či sa mi to podarí...
tak ja som pri prvom tehu už v prvom trimestri mala 3 kilá navyše...žeby to bolo Vianocami???? 😀 😀 ale potom to už šlo pomalšie a na koci som mala 10 kíl rozdiel.....6Okg velryba 😀 😀 teraz mám o niečo menej ako pred prvým tehu, a zatial som nepribrala ani gram.....ibaže ja mám dosť namáhavú prácu tak to bude asi aj preto 😠 ..ale snažím sa niečo nabrať, aby som o bábätko neprišla..... 😔 😵
prvý trímester asi 1-2kg,druhý takých 5 a v poslednom 6kg
ahoj ja prvy trimester minus 2 kg druhy nic a treti plus4kg
prvy , - 2kg
druhy priblizne + 7kg
posledny 100 kg 😀 😀 😀 pridaj dalsich 9 😀 😅 😀 dokopy som pribrala 16kg
ale 3 mesiace po porode vsekto bolo dole. zazrak kojenia
neboj sa kolko priberas v tehu, zhodis to potom. je to zvacsa voda, placenta a aj babo berie nieco 😉
neviem to uplne presne, ale v prvom to nebolo viac ako 2kg, v druhom 3-4kg a v poslednom tiez tak, spolu som pribrala 10kg, rodila som 60kilova ako @denisenko..po porode som mala 53kg a do mesiaca som bola na predtehu vahe
ja zatial 15 kg a som v 33 tt a za poslednych 6 tt ani gram, nejak to ide individualne......
aj ja by som chcela prispiet, som na konci 1.semestra a nepribrala som ani deko, vobec som nemala nevolnosti, nechuti mi cokolada ani zuvacky, to je jedine z coho mi je zle. Pred tehu som mala miernu nadvahu, neviem, ci je to tym. Jem normalne, mensie porcie a castejsie, lebo ked sa nenajem, je mi zle.
Ja som najviac pribrala v prvom trimestru asi 7kg 🙂)) lebo som papala a papala 🙂)) boli chute... A v druhom trimestru som pribrala 5kg a posledny trimester som pribrala 8kg 🙂))) . Vsetky tri tehu som mala rovnake s vahou pocas tehu.
Ale vzdy som sa vratila na na svoju vahu...
do 5 mesiaca 11kg a potom do konca 4kg....
zo začiatku skoro nič, potom po kile a v 8. mesiaci som pribrala 4 kilá za 1 týždeň! 😀 sestrička sa až zľakla 😝
pres 40kg za cele 1. tehotenstvi ☹
ja som každý mesiac do 6 mesiaca pribrala 1 kg. 7 a začiatok 8 po 2kg.
Ja za cele tehotenstvo 22 kg 😠
ja som doteraz pribrala 11 kg.Som v 27 tyzdni 🙂
ja tak isto ako maja21041989 22kg 😅 nevadi..co uz ked mi chutilo papat 😀
do 30.týždňa 10kg 😉 zatiaľ 😵
prvy 2kg (lebo boli vianoce 😀 ), druhy 2kg a zvysok 8kg
a strasni mi chutilo .. hlavne posledny mesiac 😖
Prvý 0kg, druhý 0kg a tretí 6kg
ja som prvy trimester pribrala 5 kg, druhy 10 kg a treti 10 kg.....25 dokopy 😀 😀
Prve tehotenstvo som do 4.mesiaca vracala tak som zhodila 3.kg no a ked to už prestalo tak som začala priberat a priberat..... ☹ tak za 5.mesiacov (do 40.tt) som pribrala 27kg 😲 😲 po porode som zhodila ubohych 10kg 😢
kiezby som si pamatala kolko som pribrala v jednotlivych trimestroch ale viem ti povedat dokopy v tehu 30kg a druhom 35kg
prvy trim - 0 kg
druhy trim- 4 kg
3 trim-16 kg
😀 😀 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som v prvom bola na nule,v druhom som pribrala 4,5kg [koncim ho tuto sobotu]a treti?Uvidime.
Niektore baby z rovnakym terminom ako ja uz maju na sebe aj 16kg!Ine 2-3kg.kazda sme ina.Hlavne aby malicke bolo v poriadku.Drzim palce 🙂