Baby budem mať prvé babo, zaujimalo by ma, či bol aj v porodnici čas, kedy ste sa nudili alebo ste aspoň mali so sebou dáku knihu a niečo prečítali?
Ja som stihala, este sme na novorodeneckom aj zehlili 😂, ale decka som mala v inkubatoroch tyzden, takze bolo o ne postarane, potom uz nie
Ked bude dieta spave,tak mozes mat aj cas citat knihu,alebo skor casopis.Lebo tu knihu tak skoro nedocitas.
Ja som mala zakazdym knihu, ale ani raz som sa jej ani nedotkla😃😃
Pri prvom som knihu so sebou naivne mala😂 Pri druhom ma take cosi ani nenapadlo 😇
Ja som sa veru nudila strašne, moje dieta bolo treba budit, aby som ho prilozila na prsnik. Ale mali sme aspon telku na izbe a vdaka bohu za internet. Ale knihu by sa mi asi citat nechcelo (a mala som tolko batoziny, ze by sa uz ani nikam nezmestila🙈)
Ja som prečítala za tych 5 dni az 3 knihy napríklad 😅 ale ja som bola sama na izbe, cize som sa nemusela baviť so žiadnou premotivovanu mamkou o problémoch ľudstva 🥴
Nudila som sa zakaždým... Deti spali - jedli málo....
Aj ja aj spoluleziaca sme skoro stale spali 😃 sestricka nam doniesla podpisat nejake papiere, ma zobudila ani som to necitala. Do dnesneho dna neviem co som podpisala 😅. Asi tolko casu na citanie som mala 😂
Záleží od toho či máš dieťa pri sebe celú dobu alebo nie. Ja som napríklad väčšinu času proste dojčila. Malé si pýtalo pýtať každú chvíľku a keďže sme stále hľadali polohy a ja som nemohla moc sedieť tak som mala doslova furt plné ruky. Mala som so sebou tuším nejaký časopis ale dostala som sa k nemu asi raz. Ale mala som dobrú spolubývajúcu takže sme sa popritom aspoň rozprávali :D
Brala som iPad a nemala som vobec cas, tych par hodin mozno a potom uz to islo a vobec nemala ani minutu pre seba.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?