Kedy ste v prvom trimestri začali pociťovať bolesti a nepríjemné tlaky?

17. aug 2020

Kedy ste v prvom trimestri začali pociťovať nejaké slabé "bolesti,, alebo nejaké nepríjemné tlaky samozrejme nejaké prirodzené čo v tehotenstve sú.. Myslím oblasti krížov, bruška atď.. Každá určite niečo iné pociťovala tak som zvedavá kto ako na tom bol. 🙂 Možno týmto ušetríme aj strachu nejakým budúcim mamkam😀

anile12
17. aug 2020

Prvý deň keď mi mala prísť MS. Bolo to také že ahaa už ide a potom počkať ale takúto bolesť do krížov som ešte nemala 🤨 tak som si spravila test a boli tam jasne 2 čiarky.

noami12
17. aug 2020

Ja už v deň ako mi mala prísť menštruácia som si myslela ze sa spustí, stále nič 3 dní takto som myslela ze už príde lebo už som mala také bolesti no akurát som išla okolo tehotenských testov, povedala som si ze si jeden zoberiem preistotu, išla som si ho spraviť ale rátala som s tým ze bude iba jedna čiarka 😂 no zrazu som to nečakala a boli dve a to som rok a pol si robila testy a dúfala že tam budú 2 😂 hneď aj kríze veľmi boleli ale to tak 3 dni, praia strašne boli, bolia aj do dnes tak ze v noci mam problém sa pretočiť ( ako keby mi ich rezali) som v 9 tt, medzi 6 som aj vracala ale to nie veľmi často tak asi za posledné týždne 3-4x. Mäso nemôžem ani cítiť, mam neustále chute na polievky a aj keď som hladná nasilu jem, lebo jaksik domna nič nechce ísť hneď ma prejde chut

diana999
17. aug 2020

Nič také som nemala 😀

silviazlat
17. aug 2020

V prvom trimestri??? Veď dieťa je vtedy ešte maličké.. nemá ti čo tlačiť na kríže ani na nič. Možno tak od 5. mesiaca

krisbar
17. aug 2020

Ja nic nepocitujem. Od zaciatku som si nastavila, ze tehotenstvo budem mat bezproblemove, bezbolestne, prijemne, plne energie. A tak aj je. A uz si zacinam nastavovat porod 😊
Prilisne sledovanie sa ci ma obcas boli hlava, alebo sa citim unavena, alebo ci bolia krize len prinasa strach a nervozitu, ci je vsetko v poriadku.

anile12
17. aug 2020

@silviazlat mňa kríze boleli od prvého dňa co mi mala prísť MS. Nič také ze mi tlačidlo dieťa na kríže som nepovedala 🤨 mala som neskutočný tlak v krížoch bolo to rozťahovanim maternice a môžeš mať aj uloženú viac v krížoch tým pádom dosť na ne trpiš.

alexast
1. sep 2020

@silviazlat čítaj poriadne ,ona nepovedala že jej tlačí dieťa na kríže .

denca228
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre