Kedy ste partnerovi oznámili prvé tehotenstvo?

15. apr 2021

Ahojte. Kedy ste partnerovi oznamili tehotenstvo ked uz pred terminom prichodu menzesu ste mali pozitivny testik? 😊
Nam sa asi podarilo po velmi dlhom case a netusim ze ci mu to a kedy povedat 😊

s_a
15. apr 2021

Išla som za ním s testom neveriacky či to tam vidí aj on keďže som si ho tiež len tak zo srandy urobila pred meškaním ms

denden77
15. apr 2021

hned 😁

marpel
15. apr 2021

1x som si robila test v deň meškania ms a keďže manžel poobede spal využila som príležitosť, zbehla do obchodu a nachystala prekvapko.

2x som mala pozitívny test 3dni pred ms ale oznámila som mu to až keď mi 3dni meškala ms. Tiež som mu nachystala prekvapko.

surama
15. apr 2021

Poslala som ho kupit test, lebo som mala taky pocit, ze som. A potom som vybehla z wcka, ze ci voleee daco tam je (slaba ciarka, ale bola som si ista, ze je to pozitivny test) :D :D Ani nebol cas vymyslat nieco speci....proste emocie :D

konikkon
15. apr 2021

Hneď, je to z polovice aj jeho úspech, nemala som dôvod to tajiť

julie19
15. apr 2021

Hneď ten deň, volala som mu že či môže za mnou prist do kancelárie že sa musíme porozprávať,bol chudák v strese čo sa deje ale veľmi sa potešil ... bohužiaľ to vtedy nedopadlo dobre ... a druhý krát som mu to povedala asi 3 dni po prvom pozitívnom teste, myslela som že to vydržím kým pôjdem ku doktorke ale nedalo sa🤷‍♀️😅 povedala som mu že mám pozitívny test ale aby sa moc netešil, že uvidíme po návšteve doktorky, a vtedy to vyšlo ;)

thoughtfulweirdo
15. apr 2021

Poslala som ho kúpiť test a potom som ho poslala sa pozrieť do kúpeľne na výsledok 😄 takže to vedel skôr než ja 😅

dmk_1
15. apr 2021

Povedala som hned, nerobila som ziadne prekvapko, lebo sme to spolu skusali, kazdy test som mu hned ukazala, aj negativ aj pozitiv. Keby vsak bolo necakane prekvapko, tak by som pockala aspon po 1 navstevu lekara a tak mu to oznamila nejakym originalnym sposobom, ale zalezi, ci vies, ako by zareagoval ten tvoj.

pininka1
15. apr 2021

Urobila som si test, bol v praci, isla som kupit detske capačky a dala som mu to ako darcek, najprv nechapal, potom som mu ukazala test. Tehotenstvo vsak skoncilo potratom. Druhykrat uz som si zrobila test a len som mu to povedala.

jarnajar
15. apr 2021

Plačúc od šťastia som na neho o piatej ráno skočila s ocikaným testom v ruke :D aj pri druhom som hneď z toalety prišla za ním. Ani mi nenapadlo čakať, lebo keby to aj nakoniec dopadlo zle, tak s ním zdieľam aj smútok.

1katus1
15. apr 2021

Hneď keď mi.vysiel pozitívny test. 1x som ho zobudila po nočnej aby vstával že budeme traja a o chvíľku som odišla do práce a 2x keď upratovala po maľovaní už mi meškala ms manžel vedel že asi tehotná som a nedalo mi to keď som išla na wc spravila test zavolala ho povedala som mu že som tehotná , jeho reakcia tak ostanem ešte 3 roky na svojom mieste, v tej dobe chcel meniť zamestnanie. Podľa mňa je hlúposť robiť z toho veľké oslavy a prekvapenia . Oslavovať sa má až keď sa drobček narodí 🙂

sonalove
15. apr 2021

Ja som môjmu ❤️ Dala takéto ponozky v bielej krabičke

iwanka222
15. apr 2021

Hned som mu telefonovala bolo to presne 1.aprila ked som zistila ze som tehotna. 😃

xxx23
16. apr 2021

Hned 😊 ja som sedela na wc a on cakal

ckatka
16. apr 2021

Keď prišiel domov z roboty. Bola som na peenke a doma so skolkarom keď nám zavreli na jar škôlky, takže test som si robila za výdatnej asistencie nášho krpca (ani za svet nechcel ísť spať) 😂 takže malý to vedel prvý a hneď to na tatinka medzi dverami vybalil, ešte chudák ani nemal prilbu dole z hlavy, prd počul, tak bol chvíľu taky zmätený z toho, že čo vlastne 😂 Dlho predlho sa nedarilo takže toto už bol.zazrak koronovy...

zuzadielko4
16. apr 2021

Mne test vyšiel par dni pre menštruáciou a bolo to 2 týždne pred Vianocami. To bolo utrpenie 2 týždne mlčať a nič nepovedať dala som mu na Vianoce malé ponožky. Ale keďže teraz nesú žiadne sviatky tak keď má teraz najbližšie sviatok tak by som mu dala na sviatok malé papučky.

elementissa
16. apr 2021

Hneď. Spravila som si test, boli tam kolajnice, odfotila, poslala mu fotku, ze "aha, co som zistila". Ziadne ovacie som nerobila, na druhy den som isla k doktorke na potvrdenie, uz vtedy som bola v 5tt.. A potom to uz islo dolu kopcom :D az kym som uspesne neporodila. A druhykrat uz by som do toho nesla

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre