Ahojte.. kedy ste oznámili rodičom,okoliu, že ste v tom? 🙂
My hneď ako sme sa to dozvedeli, ale len rodičom. Keďže som bola po IVF a rodičia nás oboch podporovali psychicky 😊🙏❣️
Nepamatam vsetky ale okolo 3m.
Ja az v piatom. Skorej sa to nema hovoriť. Do vtedy sa moze stat hocičo.
Po 3.mesiaci
Blízkej rodine v 12tt
po prvom velkom sone 13-14 tt
@luciaruz stalo sa aj v siestom.
@babulkomale aj v deviatom sa môže
Obe tehotenstva az koncom piateho, zaciatkom siesteho mesiaca (najblizsej rodine).
V 5 týždni
Na druhy den po pozitivnom teste 😄😄
Ja hned, ako som to vedela a dosla na to rec. U mna je irelevantne, ci sa plod udrzi alebo nie, prave naopak by som bola rada, keby mi potom bolo okolie oporou a nie to tajit 🙂
Najbližšej rodine asi v 8 týždni. Ostatným po prvom trimestri.
1.v 20tt, zili sme v zahranici, tak to bolo jednoduchsie. Vedel to len moj brat. Oznamili sme to na vianoce ked sme dosli domov.
2. Vedeli hned, lebo som nechcela kavu z ktorej mi bolo zle
3.oznamili starsi surodenci po 12tt ked som im to uz dovolila.
Okoliu sme to oznamili potom, podla toho ako sme sa stretli a ako sa to roznieslo.
V 6tt pretože mi bolo zle, do roboty som nevládala chodiť a všetci sa to postupne dozvedeli 🙂
Prvé tehotenstvo hneď ako som prišla od Dr, druhé okolo 12.tt a tretie súrodencom mojim okolo 22.tt,aj to len preto, že sme sa mali stretnúť 🤣väčšina ľudí to nevie doteraz a to o chvíľku rodí 😁
Stále to veľa ľudí z blízkeho okolia nevie. A to som 23tt pomaly
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja vlastne hneď, ako som to mala potvrdené od lekára, ale to som bola už v 12. týždni. 🙈