Baby, mam taku blbu otazku, ale rozmyslam nad tym uz dlho...ako a vlastne ktory den som mohla otehotniet....no, ono je to tak. poslednu mrchu som mala 23. maja, cyklus mavam 31 dnovy a snazilkovanie sme mali 5 a 6. juna...ine dni nie, lebo mm robi v zahranici, takze len vtedy bol doma...no a postar nic moc a sused tiez nie... 😀 no, a tu je ta otazka...ako to ze babatko ma dnes presne 9 a 5tt....tu vychadza, ze som musela otehotniet niekedy neskor, ale ako, ked styk sme mali len toho 5 a 6 juna...sak spermie dlhsie nevydrzia ako 72 hodin...ci sa mylim...nerozumiem tomu..a sorry, za hlupu otazku...
@dadak to sme uz tiez riesili... neda sa otehotniet pred ani po, len pocas. ak ti ale podla velkosti plodu tyzdne ubrali, tak sa vajicko taralo kade tade dlhsie a teda je mozne, ze si otehotnela tymi lenivsimi, pomalsimi spermiami, ktore su nositelmi chromozomu X (dievca), ak chces toto pocut 😀 spermie Y su sikovnejsie a rychlejsie, ale aj skor umieraju.. Ak ti tyzdne podla velkosti presne sedia s tt podla menstruacie, tak to mohlo byt tymito spermiami.
@dadak
no to je jasne, ze ideme na dievcatko 😀 😀
zatial sa citim super a vsetko je ok. Tak verim, ze to tak i zostane az do konca. 😉
sa neviem dockat tych niekolkych tyzdnov, kedy mi dr povie, ze je to dievcatko. Predsa len, ked to clovek pcuje a vidi, tak sa to stava uplna realita. 😀 😀
aj ja silno rpzmyslam ale neviem prist nato kedy som mohla otehotniet. poslednu ms som mala 8.8 (4dni trvala ale norlalne silna ms) pred tym som mala ms 9.7 tiez normalna.cykly mam tak 30-32 dnove,nie moc pravidelne.prvy test som si robila 21.8 lebo som mala po ms take slabe spinenie a to sa mi nezdalo tak som si robila test a bol slabo pozitivny.24.8 som bola na uzv samozrejme mi nic nevidel este ale digi test uz ukazalo 2-3.potom este som bola asi 2 krat na uzv samozrejme nic nevidel stale ma podozrieval mimo maternicovym tehotenstvom HCG 1110, az ked som bola zase na uzv som mala 3.9 HCG 2600 vtedy mi videl malu 3mm ciernu bublinku,lekar mi hovoril ale ze vtedy 8.8 ked som dostala ms som uz mohla byt tehotna.ale ako to zistil to ja neviem.dnes som bola v ruzinove v nemocnici meraôi mi HCg 6400 ,nato lekar hovoril ze mi to pekne stupa ze je este skoro nieco riesit.ze on nevidi naznak mimo maternicoveho teh a ze treba cakat.tak som mohla otehotniet po ms 8.8? mala som styk tesne po ms ale to uz test by mi ukazal pozitiv 21.8?a digi test 24.8 ze 2-3 tt?alebo som otehotnela este pred ms ci ja uz neviem :PPPPPP :/
Ahojte chcela by som sa spytat ked som bola u gynekologa a povedal mi ze som v 6 tyzdni nemohol sa pomylyt a som v 5 tyzdni keby bola pravda ze som v 6 tyzdni tak som otehotnela tesne pred menstruaciou je to pre mna dolezite ☹ dakujem za odpovede
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dadak ved to sme uz sto krat preberali aj v marcovej teme... od suloze moze uplynut aj 10 dni, kym sa vajicko usadi.. Spermia zije 72 hodin, takze to su hned tri dni + tyzden ma oplodnene vajicko na usadenie.. Az potom sa zacnu diat veci 🙂 ja som tiez o dva tyzdne posunuta, je to uplne normalne..