Ahojte, chcem sa vás opýtať či máte s niečím takýmto skúsenosti, včera večer som si robila tehotenský test, s priateľom sa snažíme už vyše pol roka čo není az tak moc aby som sa bála že by som neostala tehotná a začala som cítiť bolesti v podbrušku aj na pravej aj na ľavej strane ma pichalo a sem tam ešte picha, sem tam sa mi točí aj hlava, často som unavena, neustále chodím cikať asi každé 2-3 hodinky aj kríže ma pobolievaju.. čo som čítala tak toto zvyknú byť trhu príznaky, no a teda večer som robila tehotenský test a vyšiel mi pozitívny, veľmi som sa tešila a aj s Mojím snúbencom , povedali sme si že konečne je to tu no ale že skúsime ešte ráno a ráno nič test negatívny tak som spravila zase o 3 hodinky a tiež negativny, neviem čo si mám o Tom myslieť, vopred ďakujem za vaše rady ... ♡❤️ + 3 fotky z večerného testu...toho pozitívneho
plus 3 fotky budemvdacnaa za každú vašu odpoveď a radu ♡❤️😥
@mimka314 všetky sú pozitívne, máš foto aj negatívne?
@ivankamirka mám
@mimka314 kamoška počas antikoncepcie mala testy neg. a poz. až na sone potvrdili tehotenstvo. 😉 Držím palce
@ivankamirka ❤️ dnes este budem robiť clearblue tak som zvedavá ďakujem
Ja som ani antiku neuzivala
@ivankamirka ale jak je to možné že ráno mi ukázali negatívne keď som večer mala pozitívny ?
Urobil to pepino aj mne. Rano negativ vecer predtym full pozitiv za 2 dni silna menstruacia
Ja som mala prvy pozitivny. Druhy negativny a treti pozitivny. A som si robila prve dva vecer a treti rano. Ale doktor aj tak mi nevedel povedat lebo som mala zvysene HCG. Ze mam prist o tyzden. Aj som zacaka krvacat ale nevedel mi povedat kedze mi menstruacia meskala len tyzden . A ze co to moze byt. No ale o tyzden uz nebolo hcg zvysene😕
Ja som tak mala tiež ranné testy skoro nič a až tie vecerne mi ukazovali hrubšie čiary 😉 ešte vydrz
ja som mala pri prvom 4 testy rôznych značiek a všetky negatívne a bola som tehotná.teraz pri druhom prvý test 2 dni po meskajucej ms a hneď pozitívny.priznaky, ktoré píšeš ešte mať nemôžes, všetky ich pozorujeme, keď veľmi čakáš na 2 čiarky.naozajstne prídu neskôr.drzim teda palce, my sme skúšali 9 mesiacov a nakoniec prvý sex s lubrikantom na otehotnenie cez ovulaciu a hneď som tie čiarky tam našla.😊
Nie som nejaký odborník, ale ja som na príbalových letákoch čítala, že je lepšie testovať rano. Čiže mne večer ani nenapadlo testovať. A mne pri druhom dieťati meškal menzes dlhšie a aj tak bol test negatívny, a pozitívny bol keď som testovala v cca 8tt.
Mne pri tych negativnych testoch na tom spodnom sa cosi mari ;)
Ved vsetky mas pozitivne😉
Mozes byt tehu, este si na zciatku, koncentracia hcg raz vyssia raz nizsia je v moci, niekedy nestaci na ciarku, aj mne sa to stalo, mne ukazoval druhu navyse len poobede
keď sú testy takéto nejednoznačné tak ti asi fakt nezostáva nič iné len ísť k doktorovi nech ti spraví krvný test. držím palce 🙂
tiez som mala tri testy negaticne a na jednom duch a nakoniec som veru aj tehotna bola :D radsej si zajdi ku tomu doktorovi ten ti bude vediet povedat , ci si alebo nie :D
@mimka314 ahoj bolo ti tehotenstvo pozitivne ? Aja mam taki problem
@mimka314 všetky sú pozitívne ♥️♥️
Ahojte prosím nevedel by mi niekto povedať čo by to mohlo znamenať ak pepino test je už skoro 2tyzdne pozitívny a inej značky negatívny?pepino začalo to s duchom a sledujem že sa pomaličky zvyšuje no inej značky úplne nic....?
@monika12323 tieto testy celkom dosť duchuju viem to z vlastnej skúsenosti 🙂 neveavim že mi tehotenstvo neukázali ale dochovali aj ked som tehotná nebola 🙂 ale dúfam že tvoj prípad to nebol ako si dopadla ? 🙂
@sandy2796 ahoj , dostala som menzes takže to bol iba falošný test
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Kolko ti meska menstruacia? A skusala si rovnake testy?