Jeden test pozitívny a dva negatívne, som tehotná ? 🤔

mimka314
26. aug 2018

Ahojte, chcem sa vás opýtať či máte s niečím takýmto skúsenosti, včera večer som si robila tehotenský test, s priateľom sa snažíme už vyše pol roka čo není az tak moc aby som sa bála že by som neostala tehotná a začala som cítiť bolesti v podbrušku aj na pravej aj na ľavej strane ma pichalo a sem tam ešte picha, sem tam sa mi točí aj hlava, často som unavena, neustále chodím cikať asi každé 2-3 hodinky aj kríže ma pobolievaju.. čo som čítala tak toto zvyknú byť trhu príznaky, no a teda večer som robila tehotenský test a vyšiel mi pozitívny, veľmi som sa tešila a aj s Mojím snúbencom , povedali sme si že konečne je to tu no ale že skúsime ešte ráno a ráno nič test negatívny tak som spravila zase o 3 hodinky a tiež negativny, neviem čo si mám o Tom myslieť, vopred ďakujem za vaše rady ... ♡❤️ + 3 fotky z večerného testu...toho pozitívneho
plus 3 fotky budemvdacnaa za každú vašu odpoveď a radu ♡❤️😥

beky1813
26. aug 2018

Kolko ti meska menstruacia? A skusala si rovnake testy?

ivankamirka
26. aug 2018

@mimka314 všetky sú pozitívne, máš foto aj negatívne?

mimka314
autor
26. aug 2018

@beky1813 robila som rovnaké testy Pepino áno a menzes som mala posledný 9.8 ale iba 3 dní mohlo to byť aj spinenie?

mimka314
autor
26. aug 2018
ivankamirka
26. aug 2018

@mimka314 kamoška počas antikoncepcie mala testy neg. a poz. až na sone potvrdili tehotenstvo. 😉 Držím palce

mimka314
autor
26. aug 2018

@ivankamirka ❤️ dnes este budem robiť clearblue tak som zvedavá ďakujem
Ja som ani antiku neuzivala

mimka314
autor
26. aug 2018

@ivankamirka ale jak je to možné že ráno mi ukázali negatívne keď som večer mala pozitívny ?

majcika
26. aug 2018

Urobil to pepino aj mne. Rano negativ vecer predtym full pozitiv za 2 dni silna menstruacia

mimka314
autor
26. aug 2018

@majcika a bola si tehotná nakoniec ?

mimka314
autor
26. aug 2018

@majcika HM? Bola si nakoniec aj tehotná ?

z1984
26. aug 2018

Ja som mala prvy pozitivny. Druhy negativny a treti pozitivny. A som si robila prve dva vecer a treti rano. Ale doktor aj tak mi nevedel povedat lebo som mala zvysene HCG. Ze mam prist o tyzden. Aj som zacaka krvacat ale nevedel mi povedat kedze mi menstruacia meskala len tyzden . A ze co to moze byt. No ale o tyzden uz nebolo hcg zvysene😕

nerya
26. aug 2018

Ja som tak mala tiež ranné testy skoro nič a až tie vecerne mi ukazovali hrubšie čiary 😉 ešte vydrz

mimka314
autor
26. aug 2018

@nerya jaj dúfam že dnes mi clearblue ukáže presne to čo čakám

habibibb
26. aug 2018

ja som mala pri prvom 4 testy rôznych značiek a všetky negatívne a bola som tehotná.teraz pri druhom prvý test 2 dni po meskajucej ms a hneď pozitívny.priznaky, ktoré píšeš ešte mať nemôžes, všetky ich pozorujeme, keď veľmi čakáš na 2 čiarky.naozajstne prídu neskôr.drzim teda palce, my sme skúšali 9 mesiacov a nakoniec prvý sex s lubrikantom na otehotnenie cez ovulaciu a hneď som tie čiarky tam našla.😊

marfikchov
26. aug 2018

Nie som nejaký odborník, ale ja som na príbalových letákoch čítala, že je lepšie testovať rano. Čiže mne večer ani nenapadlo testovať. A mne pri druhom dieťati meškal menzes dlhšie a aj tak bol test negatívny, a pozitívny bol keď som testovala v cca 8tt.

majcika
26. aug 2018

@mimka314 nie nebola

ettie
26. aug 2018

Mne pri tych negativnych testoch na tom spodnom sa cosi mari ;)

anve
26. aug 2018

Ved vsetky mas pozitivne😉

terezia32
27. aug 2018

@mimka314 ako dopadol clearblue?

ebi88
27. aug 2018

Mozes byt tehu, este si na zciatku, koncentracia hcg raz vyssia raz nizsia je v moci, niekedy nestaci na ciarku, aj mne sa to stalo, mne ukazoval druhu navyse len poobede

henriettak
27. aug 2018

keď sú testy takéto nejednoznačné tak ti asi fakt nezostáva nič iné len ísť k doktorovi nech ti spraví krvný test. držím palce 🙂

cialota
27. aug 2018

tiez som mala tri testy negaticne a na jednom duch a nakoniec som veru aj tehotna bola :D radsej si zajdi ku tomu doktorovi ten ti bude vediet povedat , ci si alebo nie :D

juliasarisska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
juliasarisska
28. mar 2020

@mimka314 ahoj bolo ti tehotenstvo pozitivne ? Aja mam taki problem

iveta123456789
3. nov 2020

@mimka314 všetky sú pozitívne ♥️♥️

ludmilka123zzz
19. mar 2022

Ahojte prosím nevedel by mi niekto povedať čo by to mohlo znamenať ak pepino test je už skoro 2tyzdne pozitívny a inej značky negatívny?pepino začalo to s duchom a sledujem že sa pomaličky zvyšuje no inej značky úplne nic....?

zojeva
5. jún 2022

@mimka314 ahoj, bola si tehu ?☺️

monika12323
21. aug 2022

Ahojte co hovorite na tieto testy ?

sandy2796
8. nov 2022

@monika12323 tieto testy celkom dosť duchuju viem to z vlastnej skúsenosti 🙂 neveavim že mi tehotenstvo neukázali ale dochovali aj ked som tehotná nebola 🙂 ale dúfam že tvoj prípad to nebol ako si dopadla ? 🙂

monika12323
8. nov 2022

@sandy2796 ahoj , dostala som menzes takže to bol iba falošný test

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre