Ahojte žienky. Aj vy to tak máte či mi total preplo ? V prvom trimestri som to nejak neprežívala, v druhom to je horšie. Mám neskutočne stavy a prikladám to ku hormónom teda dúfam že sú to oni a skončí to. Niekedy si poviem že to bábo nechcem potom v zápätí si vravím že ho milujem už teraz najviac na svete. Mám divné nálady. Keď sa natieram a dotknem sa brucha alebo prsníkov mám taký zvláštny čudný strašné nepríjemný pocit . Ženy sú toto iba hormóny alebo toto je už na návštevu ku psychológovi? 😃 Držím nám všetkým palce keď náhodou prežívate niečo podobné.
@rebrambora preco chvalabohu je malo natesenych tehotnych? Tebe prekaza, ked sa niekto tesi na vytuzene dieta? Ci ako to myslis?
@rebrambora ďakujem asi toto som potrebovala čítať ❤️ podobne želám všetko dobré 🙏
@melany_y ahoj, áno, môžu to byť hormóny, a nie je žiadna záruka, že po pôrode bude všetko "super" a že tieto nové pocity vymiznú. Takže dávaj si pozor a ak budeš mať pocit, že ti to prerastá cez hlavu, určite to rieš s lekárom... Či už teraz, alebo aj potom, po pôrode. Nie je to hanba, vyhľadať pomoc.
@babulkomale nie preboha tak som to nemyslela. Sama mam dve tehotenstva za sebou, druhe sa skoncilo dva tyzdne dozadu a samozrejme, ze som sa tesila a tesim sa s kazdou tehotnou kamoskou. Mam na mysli maminky, ktore si myslia, ze ked su tehotne, tak sa svet toci len okolo nich a potom nasledne len okolo nich ich deti.
@mikadooo presne to som zabudla. Radsej ist 'zbytocne', ako to zanedbat.
@rebrambora vies lebo napriklad ja som sa na moje deti neskutocne tesila, tehotenstva som mala fakt krasne a nikdy som podobne myslienky nemala. A myslela som kedysi, ze kazda matka to tak ma, ale teda asi nie. Teoreticky viem o tychto naladach, ale nikto z okolia sa nepriznal 🤭
@babulkomale ja zas opacne, nenavidim byt tehotna. Na dieta sa tesim, uz aby to bolo. Jedno z najneprijemnesich zivotnyh pbdobi je pre mna tehotenstvo😄
@majlo1234 presne aj pre mňa tak.. už chvalabohu 1.1 nastupujem na príjem a toto obdobie skončí.. nevladzem prejsť ani z kuchyne do spalne, nevladzem sa postaviť , nevladzem sa pretočiť na druhý bok, nevladzem chodiť, nevladzem sa starať o ďalšie dve male deti-musel ísť muž na materskú s mladšou ,lebo by sme to nezvládli.. ďalšia vec je nespavost ,nevoľnosti,palenie záhy a ďalšie XY veci ….😆hlavne že to všetko podstupujem už tretí krát 😜😜😜 ale chvalabohu zbehlo to veľmi rýchlo a zachvíľku klbko bude pri nás ♥️♥️♥️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano hormony. Druhy trimester bol najhorsi, mala som este horsie myslienky, treti bol lepsi, porodom to vsetko vymizlo. Nerob si z toho hlavu. Tych vecne natesenych a premotivovanych tehotnych je (chvalabohu) minimum.
Drzim palce nech ste zdravy ❤️