Hádky s mužom v tehotenstve

19. dec 2023

ahojte som v 8 týždni a s mužom sa posledné dni hádame. Bojím sa že tie nervy ubližujú maličkemu. Prešla si niektorá tým a dopadlo všetko dobre?

kitycat
19. dec 2023

Vzhladom na to, ze kazda tretia ma otca deti blba si myslim, ze mozes byt v klude.

Ozaj sa hadate len poslednych par dni?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
19. dec 2023

Pockaj po porode. To este bude....

autor
19. dec 2023

@kitycat Áno, neviem čo to aj do priateľa vošlo ale úplne prchko reaguje. Keď mu niečo poviem a sa mu ti nepáči. Veľmi ma to trapi hlavne kvôli malickemu.

autor
19. dec 2023

@jj298 Snažím sa ale niekedy to naozaj nejde.

autor
19. dec 2023

@stanulienkat ďakujem za povzbudenie 😀✌🏻

madeincssr
19. dec 2023

Pre teba by teraz mozno bolo lepsie na muzove vyryvania vobec nereagovat, mozno potichu odist do inej miestnosti. Snad si uvedomi, ze teraz potrebujes byt v klude a dobrom, pozitivnom psychickom rozpolozeni.

stanulienkat
19. dec 2023

Sorry🙄 Ale aspon budes nachystana.😁 Dieta fakt nabura stereotypy a spolunazivanie partnerov. Je to obrovsky zasah do vztahu.
Partner dieta chcel?

hipuska
19. dec 2023

Ak vznikli hádky iba od kedy si tehotná, skus sa zamyslieť nad sebou a svojim vyjadrovanim. Možno to príliš prežívaš a čakáš to isté. Chlapi sú inak nastavení ako ženy. Pre ne je tehotenstvo a materstvo prirodzenejšie. Alebo z akého dôvodu vznikajú tie hádky?

autor
19. dec 2023

@stanulienkat áno je to naše vytúžené dieťa.

deniska2706
20. dec 2023

Ja už som síce 30tt ale my sa hádame veľmi často, snažím sa nekričať a kľudne dýchať, keď sa dá tak úplne ignorujem a snažím sa nezapájať do ,,jeho hádky,,

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre