Divné pocity v tehotenstve

13. dec 2023

Ahojte žienky, som v 8 týždni a cítim sa úplne divne, býva mi zle od žalúdka - ok to je normálka, ale okrem toho mi je tak celkovo divne zle, raz mi je zima, oblečiem si sveter, zrazu strašné teplo, vyzlečiem si ho a začne ma klepať. Potom sa cítim nonstop ako pred chorobou, taký zlý pocit kdesi v hrudníku, neviem to poriadne opísať. Proste sa cítim úplne nepohodlne vo svojom tele. Mali ste to tiež tak? Cítim sa vyčerpane, unavene, aj keď spávam dosť. Dnes som vysavála a normálne som nevládala.
A okrem toho sa mi striedajú dni, že mi je zle a vraciam od rána a na druhý deň sa môžem aj najesť celkom normálne.
To je tiež ok, také striedanie?

ivangeline
13. dec 2023

Ano. Ano. A ano..

diewcatqoo
13. dec 2023

Ano, citim sa podobne. Ale nezvraciam, len mi je tazko.

jaskolka
13. dec 2023

Áno, je to normálne. Diagnóza je - tehotenstvo

andigab
13. dec 2023

Bola som na tom na začiatku podobne ako ty. Skončilo to až začiatkom druhého trimestra. Asi je to fakt normálne, len kľud na duši, telo musí trocha spracovať nové okolnosti. Držím prsty nech všetko dobre dopadne.

majlo1234
13. dec 2023

Ano, tehotenstvo nie je stav pre mna😅 sto krat radsej neprespate noci s babatkom

nika11103
13. dec 2023

Ahoj fuuuu ôsmy týždeň no nezavidim ti . Pre mna bol ten koniec druhého začiatok tretieho mesiaca najhorší . Mne byvalooo zleeee ale tak zle že akobysi celu noc prepila zaspala na hodinu a ráno chod do roboty . A takto mi bývalo dobrý mesiac zle . Ja som napríklad cítila plyn . Doslova a dopismena plyn . A vieš odkiaľ išiel ? Z mojich prstov 🤣 muž nechápal . Držím palce neboj ustane to hcg to vrcholí druhý trimester bol pre mna a všeobecne sa o tom aj hovorí že predhuqdzka ružovou záhradou. To som naozaj ani nevedela že som tehotná lebo ja som ešte k tomu ani poriadne pohyby necítila lebo som silnejšej postavy . A tretí no to už začali priberanie na váhe nevládala som . Je to úplne normálne neboj držím palčeky nech ste zdraví 😍

marianarem
13. dec 2023

Je to normalne, ja som sa citila ako priotravena a presne aj akoby na mna liezla choroba. Dokonca skoro cely prvy trimester som mala aj zvysenu teplotu. V druhom to uz bolo dobre.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre