Otázka znie či ste pocitovo tehotenstvo cítili? Myslím na pocity ako inštinkt, aj keď ste boli prípadne bez príznakov.
Nie, ja vždy keď som to očakávala, tak som si všetko možné namýšlala a potom keď sme si povedali, že to nebudeme riešiť, tak v ten mesiac keď som mala dostať ms ma bolelo brucho ako vždy pred a kolegyňa si robila test deň predomnou a pozitívny, tak zo srandy, že nech si urobím aj ja, lebo jej jeden ostal a aj ja som mala pozitívny 😆 a to som si myslela ako už dostanem ms, lebo ma bolelo hrozne brucho 🙈
Nie 😁 meškalo mi a urobila som si test
Áno, cítila. Muž ma pohladil a ja som odskočila, čo som za štyri roky pred tým nikdy nespravila. Taký nepríjemný pocit, že čo sa ma chytá. Inštinkt mi vravel, že si chránime dieťa, ,spravila som si test a vyšiel mi duch asi týždeň pred ms. O týždeň neskôr ma začali bolieť prsia, ešte kontrolný digitálny test ukázal 1-2+.
Ja som hneď vedela že som tehotná a viem to aj u kamatatiek.Dokonca u jednej aj skôr ako ona sama.Je to iba pocit.
Ja som cítila, že sa niečo zmenilo. Proste som to vedela, bolo to asi v čase uhniezdenia.
Cítila som zmenu, nadmerná únava, ale myslela som si, že si zas domyslam, nakoniec som si urobila test, len tak náhodne a pozitív ❤️🥰
ja som to necítila, mne ešte aj menštruácia prišla 🙂, až keď mi začalo bývať zle, ale poznám pár, kde to cítil muž a to ešte pár dní pred tým, ako mala dostať menzes. Tvrdil, že inak vonia, ona sa mu vysmiala, no o pár dní jej test ukázal, že sa muž nemýlil
Ja som absolútne žiaden inštinkt nemala. Bolo to veľké prekvapko. Ešte aj keď boli pozitívne testy,tak som tomu neverila až kým som na ultrazvuku drobca nevidela.
Nemala som ziadne tusenie. Mesiace pred tym som sa pozorovala a hladala rozne tehotenske priznaky a vzdy prisla MS. Ked som ostala tehotna ani ma to nenapadlo a vsetko som pripisala PMS. Ale v to rano, ked som si sla spravit test, lebo MS mi meskala uz niekolko dni, prisla sprava od mojej sestry, ci pre nu nemam novinku a nebude mat neterku?😁😁😁 Ma nakoniec synovca ale odvtedy sa smejem, ze je bosorka😁
Áno. Pri všetkých troch tehotenstvach.
Ja nie vôbec 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Instinkt bol keď ma naplo z kávy a som si uvedomila ze deň predtým mala prísť ms a neprišla a na teste 2 čiarky potom...