Ahojte baby, je vysoko mozne ze si nahovaram, ale tento mesiac jeden krat... po... som citila ze teraz sa to podarilo, nejak to neviem opisat a pride mi to asi aj ako blbosť, lebo to bolo cca 3-4 dni pred pravdepodobnou ovulaciou (nemerala som teplotu ani netestovala a ovu hlien mavam viac dni takze neviem kedy presne bola len kalendarik takto vyratal, ale snazime sa kazdy druhy den). Od vtedy prešiel tyzden a stale mam taky pocit. Muzovi som to nepovedala nech ma uz nema za psychopatku 😂😅🤷♀️ ale od vcera bez toho ze by toto vedek, mi hovoti ze vyzeram ako tehotba ze si mysli ze tento mesiac to vyslo. Co si o tom myslite? Alebo nam hrabe uz obom z toho a tento mesiac naraz? 😅 Ci sa vam stalo niekedy nieco podobne?
.
@klip0 asi sa moc sledujes. Ja som si myslela minuly mesiac, ze som tehu, aj priatel si to myslel, lebo ze zvycajne pred menzesom mam divne nalady a ani ma nic nebolelo, ani brucho ani prsia, a este mi aj meskali asi dva dni, ale dorazili. Tak som si povedala, ze fakt sa sledujem az moc a potom sa zbytocne tesim.
Ja som cca 3 dni po ovulácii cítila také ťahanie, mierne pichanie na ľavo v podbrušku a o pár dní na to sa mi naliali prsia, ktoré boleli. Tak som vedela, že som tehotná, aj keď som si vtedy ešte neurobila test. Ale cítila som sa tak inak 😉
@klip0 myslela som si, ze vyslo kazdy mesiac...vzdy som mala nejaky „100%“ priznak😂: zvysenu teplotu, bolesti podbruska...napokon som nasla pozitivny tehu test v mesiaci, ked som nesledovala ziadne priznaky-sli sme na dovolenku, cestou som v drogerii nakupila vlozky, tampony, paracetamol, kedze som ocakavala menstruaciu a o tri dni som nasla dve ciarky. Takze nie, necitila som, ze som tehotna...podla mna sa tov tak skorom stadiu ani neda... tie pocity su skor vysledkom neustaleho sledovania sa a hlavne tuzby, ze to uz snad konecne vyslo..
Mi keď sme sa s manželom rozhodli pre ďalšie bábo,tak prvý nechránený sex a bolo to!!😃 Ako som to vedela? Hneď potom ma 3 dní veľmi bolelo brucho.Takze už vtedy som vedela že sa tam dole niečo deje🙂 A mala som pravdu na druhý mesiac keď mi dva dni meškalo som si spravila test na dve čiarky 😊
V Júli idem na finále ❤️🤰🤱
@klip0 ..nerozumiem načo sa toľko sledovať veď to nezmeníte či ste či nie ste...ja chápem že keď veľmi po tom túžite tak každý príznak sledujete ale zbytočne sa potom len sklamete
@bublanina1 tu nejde o sledovanie ale o ten pocit ci to citi zena alebo nie. To ze ty si to necitila alebo ine neznamena ze to nie je mozne.. ja som sa vobec nesledovala ani nemerala bazalnu teplotu (ani som nevedela ze aa nieco take robi) bolo to hned na prvykrat co sme sa rozhodli ze zalozime rodinu. A proste niektore zeny to asi naozaj citia a ja som vedela ze sa nieco deje 😊
@sapetka akože nesleduje...sleduje sa inak by sa to nepýtala...ja som to cítila ale neriešila som to keďže sú to rovnaké pocity ako pred men.
@sapetka a áno napísala o pocitoch...a nie je to sledovanie?
Mne sa toto stalo a bolo to úplne úžasné. Ja som sa snažila 3 roky od prvého pôrodu o druhé dieťatko. Ale bol z toho potrat. Potom ďalšie 3 roky. Takže tých dúfaní a sklamaní bolo neúrekom. Až vtedy zrazu... Ja som to jednoducho cítila a vedela. Že som tehotná. Ani mi ešte nemeškala, ani som nemala žiadne príznaky. Ale keď už vynechala a na druhy deň som si spravila test, bol samozrejme pozitívny. Môj zázrak, moja vytúžená dcérka mi jednoducho dala vedieť, že je tam pod srdiečkom, kde má byť. Je to krásna spomienka. Mne to hovorila kamarátka, že keď ju čakala, tak to bolo tiež tak nejako. Ja som jej neverila, že to sa nedá. A potom po rokoch sa to stalo aj mne. A som za ten zážitok vďačná. Medzi synom a dcérkou je rozdiel 6 a pol roka.
@rivini je to asi velmi veľmi zriedkavé, ani ja som tomu neverila. A mne sa to stalo. Ja som bez sledovania nejakých príznakov, ktoré ešte ani samozrejme neboli vedela, že som tehotná. Hovorím, tiež som tomu neverila, pokiaľ sa mi to nestalo. A bolo to krásne.
Vôbec nie,bola som s mamou v drogérii bolelo ma brucho ako na ms, tak som brala hneď vložky 😁
Keď mi meškali dva dni spravila som si test a bolo.
(Test vyšiel na Valentína, mala som darček)😁👍
PS: snažili sme sa dva roky , vôbec som nepočítala že to vyšlo,to snaženie som vypustila z hlavy.
Ja som každý mesiac mala stavy, že aaaa teraz to vyšlo. Skutočne to vyšlo až vtedy keď som nato absolútne nepomyslela a vôbec ale vôbec nemala ani len takú myšlienku žeby to mohlo vyjsť 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@klip0 myslela som si snáď každý mesiac, že áno teraz to vyšlo... 😂 Vždy nejaký nový príznak, ktorý predtým nebol a veľké 💩 z toho. Ale myslela som si, že to vyšlo aj keď to naozaj vyšlo. Lebo BT sa držala hore pekne a to sa mi nestavalo, väčšinou skákala😂