Chytanie bruška bez opýtania

10. okt 2022

Nechytajte nám tehotenské bruško bez opýtania!!!Predchvíľkou som sa neuveriteľne naštvala. Brata mojej svokry som videla asi 5 krát v živote. Starý nechutný chlap. Môjho svokra odviezli do nemocnice, tak sme sa stretli ako rodina a on bol pritom. Ani sa mi nepozrel do tváre, len nechutne zízal na brucho(som v 8.mesiaci) a keď sa priblížil automaticky ma zaň chytil. Cudzí chlap! Ako toto môže niekoho napadnúť? Žiaden rešpekt voči môjmu osobnému priestoru. Ja takisto nechytám nikoho za zadok, za prsia, za abs. Sprdla som ho ako malé decko. Starší, nestarší. Aký je váš postoj ak vám niekto cudzí siaha na tehotenské bruško.

zuzi0911
10. okt 2022

Neviem...mne to nevadí...samozrejme je divne ,aby ho chlap chytal ,s tym som sa este nestretla......inak nemám s tým problém...

janetinka27
10. okt 2022

no neviem, ale nechcela by som sa ta "dotknut" 😀

viestta
10. okt 2022

Starý pan nechutne zizal na tehotné brucho. To fakt?
Chytanie mi tiež vadilo, ale mam ruky, vedela som vždy včas zasiahnuť.

ropucha6
10. okt 2022

Nikto nechyta, mam rada svoj osobny priestor.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amelie2017
10. okt 2022

Mne strasne vadi, ked sa ma dotykaju cudzi ludia, patria tam aj kolegovia..ale paradoxne mi nevadilo, ked mi chytali tehotenske brucho. Najhorsie to bolo potom po porode, ked sa cudzi starci pchali do kocika a chytali dieta. Ono si to ale neuvedomuju. Vidim to aj na svokre.

beata_k
10. okt 2022

Vadilo by mi to, ale nastastie to nik neurobil 😏

mikadooo
10. okt 2022

Bola som 3x tehotná a nikdy mi nikto bez opýtania na brucho nesiahol. Ja tiež nikdy nikomu. Ale ďakujem za upozornenie, budem si na to dávať pozor... A či som to mala/nemala rada? Bolo mi to smiešne, že ma hladkajú po bruchu, ale keď im to nebolo blbé, tak som dovolila, nech si pohladkajú 🤭.

xsuzannex
10. okt 2022

3x tehotna a ak sa o to niekto pokusil, mala som chut mu jeho vlastnou rukou dat facku.. dokonca ani od vlastnej mamy som to nezniesla a to mame uzasny vztah..

ivangeline
11. okt 2022

Ani u mna nik take nerobi... xD

bestmate
11. okt 2022

to už nie je bruško, to majú malé bábätká resp. deti, tehotná má brušisko ako kolotoč. A ten starý, on nie je tak trocha úchyl, chytanie za brucho robia len niektoré ženy, ale chlap? Ja sa cudzích osôb nechytám.

katka281
11. okt 2022

Mne nikdy nevadilo, ked ma niekto chytil za brusko pocas tehotenstva. Naopak, prislo mi to mile...ale ja sama to teda nerobim. Ono ten dany clovek to urcite nemysli zle, avsak neuvedomuje si, ze tym narusa niekoho osobny priestor 🤷‍♀️

kiwi3
11. okt 2022

tak to je skor o neokrochanom panovi ako o tom, ze by to ludia bezne robili. asi mal k tomu skor sexualne pohnutky, ktovie, co teraz robi doma... mna by to nenapadlo ani pri blizkych, ani ma to nikdy nelakalo, chytat cudzie brucha.

princezna_bosorka
1. apr 2024

poslem bez pardonu do prdele 🤪🙈

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre