Ahojte. Čaká ma tretí pôrod, každý ma straší, že je horší ako tie predchádzajúce, čo je na tom pravdy ? Diky za odpovede 🙂
Podľa mňa sa na toto nedá odpovedať. Každá žena má iné telo, iné dieťa a tým pádom aj iný pôrod. Je úplne jedno či prvý alebo piaty, skomplikovať sa môže hociktorý tak ako môže byť hociktorý bez problémov.
A všetci, čo ťa staršia mali 3 pôrody? U mňa to bolo každým lepšie a tretí bol úplná pohoda. To však neznamená, že to bude platiť aj na teba. Ja to raz nepochopím tieto reči, miesto povzbudenia - strašenie.
@anna_anicka83 vacisnou tí co to mali ma strasia ... ze je to viac bolestivjesie a dlhsie trva
Ale prosím ťa...🤦🏻♀️ Prvý a druhý si mala aké?
Treti bol v celku rychly do 3 hodin od prvej bolesti. Na sale som bola nejakych 40min. Teda ako som prisla. Po narodenie. A to mal 3900 a 36cm hlavicka.
Ja som mala najhorsi a najdlhsi porod prvy. Kazdy dalsi bol lepsi. Rychlejsi. A mam pocit ze aj menej bolestivejsi.
Nechapem preco vzdy strasia zeny pred porodom. Kazdy porod je iny, kazda zena je ina a kazde dieta je ine. To, ze suseda mala problem pri porode neznamena, ze aj ty budes mat problem.
Ja som mala treti uplne v pohode. Uz vies do coho ides, vies co mas cakat, ako sa pripravit. Ja som sa na treti porod pripravovala najviac zo vsetkych. Ide hlavne o psychicku pohodu a potom masaz, semienka, caje a naparka. Jediny porod bez poranenia.
tak nikdz nevies ale statisticky podla mna je prvy vzdy najhorsi lebo este neviems presne do coho ides... ja som mala 4 a teda prvy bol dost narocny a druhy najlepsi.. ostatne v pohode.. a kazdy iny ;)
To je real otazka?
možno bude horší. A možno nie. 50:50. Čo iné ti povedať? Hlúpa otázka, hlúpa odpoveď.
Lepší. Ak teda si nemala dlhočizný prestávku.
Tak ste ma upokojili 😉 ďakujem
neviem kto a prečo ťa straší, ale je to čistý hoax🙂
Som zo 6 deti. Bola som tretia. Mama vravela, že cakom prdunk zo všetkým to bola pol hodina a bol to najľahší pôrod mala som 3600 g.
Ja mám 3 synov a na tretí pôrod som sa najviac tešila. Už som vedela, že to nebude prechádzka ružovou záhradou ale vedela som čo ma čaká ☺️ a sústredila som sa len na ten moment ako mi dajú prvý krát drobca telo na telo 💓. No dopadlo to trosku inak 😅😅nakoniec som šla cisárskym ale kontrakcie všetko som si prežila a tie kontrakcie som zvládala 1000 násobne lepšie ako pred tím. A malého mi aj tak priložili aspoň k tvari💓💓💓💓(boha slzi mi idú do očí keď na to myslím 🙈☺️). Nemusíš sa báť. Vôbec není pravda, že 3.porod je najhorší najhorší je prvý😅 a ten už máš za sebou. Držím ti palce nech všetko dobre dopadne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Môj bol v pohode, prvý najhorší, ďalšie dva v pohode. 🙂