Ahojte kocky , aky je to pocit keď Vám daju do náručia miminko?
@777januska777 súhlasím, nebolo to ako z filmu 🙂
Mňa všetko bolelo a myslela som na to, čo s ním teraz budem robiť a čo keď začne plakať 🤷🏼♀️
Ziadny specialny pocit sa nekonal ani pri jedno dietatku. Skor som bola rada ze uz je po a ze je vsetko ok. A sustredila som sa na to ako ma boli ruka z toho ako som sa po leziacky snazila udrzat dieta😅
Videla som ho až na druhý deň aj to len na chvíľu a pri sebe som ho mala až na ďalší deň, keď ma presťahovali do druhej izby. Pocity a neha prídu postupne.
@lydia029 ja som sa rozplakala, ale drobca som videla asi po 16 hodinach a hoci mi mila sestricka urobila video a fotky, strasne som sa onho bala, ci bude v poriadku, lebo som mala celkom taky nezabudnutelny porod aj pre personal.a to som ho vlastne ani hned nedostala na ruky, len som ho hladkala v inkubatore.
Pri prvom som prve minuty bola rada ze zijem a uz to mam zasebou😂
Pri druhom to iste a plus som chcela aby uz neplakal😂 cele dve hod na sale prereval az kym sestricka neprisla z novorodeneckeho ze ho berie a doslova mu hodila na hlavu plienku a v sekunde prestal plakat 😂😂
láska na prvý pohľad
Ja som si myslela,ze som divna, ze som sa neroztiekla hned nad svojim dietatom ako v kazdom filme. Tiez to bol taky pocit,ze co s tebou teraz urobim? Len nezacni plakat. To som mala celu dobu v nemocnici, len nech neplace. To krasne dojde az potom, ked sa budes pozerat na dieta ako krasne spinka, ake ma krasne rucicky a nozicky, atd.
Moj manzel mi oznamil, ze mame synceka, kedze sme nevedeli co budeme mat. A ked mi ho dali do ruky tak prve co som mu povedala, aky si krasny zlatko moje. Najkrajsi pocit 🥰
So mnou to tiež nič neurobilo, až asi 3 dní po pôrode. Prvú noc keď bol na novorodenckom som si na neho ani nespomenula, stále som si myslela že je v bruchu a potom keď som si to u uvedomila uz málokedy myslím na niečo iné 🙂
@777januska777 súhlas, nic špeciálne som necítila.
Myslela som len na to aby ma konečne previezli na izbu pustili zilou nejaký mix a nechali spať. Nejaké city a emócie sa zacali vytvárať cca po mesiaci
@777januska777 súhlasím . Ten pocit som mala aj ja a ešte že je ok a má všetko čo ma mat. Až keď mi ho dali na druhý deň na izbu tak som mala zaľúbený mamickovsky pocit
Ja tiež nič. Pocit lásky som zažila až ca po mesiaci.
Prekvapenie, že "akože už je tu, vonku"? Akosi som nemohla uveriť, že tehotenstvo skončilo, aj ťažký pôrod už je za mnou a "brucho" už je pri mne. Bola som vyčerpaná, stratila dosť krvi, takže mi ho po pár minútach zase vzali a dali až po niekoľkých hodinách.
Po sekcii,ked som nehybne lezala ako poleno, zoslabnuta, zrazu mi donesli dieta pod ruku a odisli na dobrych 15-20 min. som mala cely cas v hlave len jednu otazku "Co ked sa mi skotula z postele?"😂
@lydia029... ulava, ze som sa zbavila mega brucha, 10kg a potom ked som ju dostala na ruky tak plac a neskutocny pocit lasky. Ako niektore pisu ze po mesiaci, alebo po case??? Tomu nerozumiem. Ved 9 mesiacov cakam na jediny moment, nezabudnutelny a krasny pocit prveho privitania 🧡
bála som sa aby sa mi neskĺzol z brucha (bola som ozaj vyčerpaná) a aby mu nebola zima 🙂 bola som fakt rada, že netrvali na bondingu a dali ho mužovi, ktorý malého držal 2 hodiny - TEN POHĽAD NA OBOCH ❤😍
Je to úžasný pocit ❤ hra všetkých zmyslov...najskôr, keď ho počuješ zaplakať/zamrnčať.. keď vidíš, že má dobrú farbu ... že sa usmievajú a žartujú ľudia okolo teba /áno, aj také sú pôrody/...vieš, že je všetko ok ❤ a keď ti ho položia to malé telíčko z tela na tvoje telo ...uuuuuuuu😍 kiežby to mohla zažiť každá z nás
@lydia029 Najkrajší 💙
Ja som cítila hneď silnú lásku, moje zlatíčko, zrazu už nič iné neexistovalo, len on a ja 🥰 trošku neskôr samozrejme nastala realita 😄 ale láska, tá tam bola a je vždy, a aj taký ten pocit, že ho túžim ochraňovať ❤
Pre mna to bol ten najuzasnejsi moment v zivote, zrazu bola na mne, taka makucku, tepla, mokra, uplne to bolo uzasne. O par dni ma to caka opat a uz sa neviem dockat 🥰
Bolo to zvlastne, maly cloviecik ktoreho som nikdy nevidela a zrazu mi ho dali na hrud. Nechcela som ho odvtedy pustit 😁 nebola to neopisatelna laska, to nie, ale vedela som ze patri ku mne. Rada na to spominam 😊
U mňa to bol obrovský strach, či je malá v poriadku. Posledne týždne nerastla tak ako mala (zaostávala o zopár týždňov) a nikto nevedel prečo, čiže u mňa to bol len strach. Samozrejme aj láska, no najmä tie obavy, čo bude ako bude, či je zdravá, prečo nerastla, výčitky atď.
Svoje dieťa milujem bezhranične ale predstavy boli úplne iné 🥴😊 Možno by to bolo iné, keby to príde v termíne a nie v čase, keď som si myslela, že ma ešte čaká mesiac s bruškom, kto vie 🙄
ked mi ju prilozili ruzovu teplu vlhku k tvari dala.mi pusinku (hladala prso chuda) a bol to ten najkrajsi moment mojho zivota. ten pocit lasky bol jasny. a povedala som ze ona existuje a ze nema manzelov nos
Malinke zlatunke...do teraz nemozem malu prestat bozkavat...deti su take cmuky cmuky...len stiskat do nekonecna...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som hneď po pôrode myslela, len na to, ze aká som rada, že už je koniec. Nejaký špeciálny pocit lásky som nemala, to prišlo až neskôr o pár dní.