Ako zvládate tehotenstvo v tejto dobe?

28. nov 2021

Ahojte budúce maminky, chcem sa spýtať že ako zvládate tehotenstvo v tejto hnusnej dobe. Či Vám vyhovuje oddychovať doma alebo Vám chyba kontakt s inými ľudmi ? Ja osobne si myslím že som doma šťastná, mám viac času na tešenie sa na pôrod a na drobca a hlavne dolaďovanie posledných veci 😇

anne_mary2
28. nov 2021

ahoj, neviem ja fungujem viac menej normalne ako doteraz,
chodim do prace, na nakup ked treba, s rodicmi sa stretavam aj surodencami, na prechadzky s kamoskami idem tiez; nemam chut ani potrebu za kazdu cenu obmedzovat svoje fungovanie lebo covid 🤷🏼‍♀️ ja aj cela moja a manzelova rodina sme ockovani, aj tych par kamosiek co s nimi zatial kocikujem 🙂)
Ja osobne tehotenstvu a veciam s tym suvisiacim viac casu nevenujem, a zase ked som doma alebo sme doma viaceri je to o tom istom covid necovid..vzdy je co varit, pratat, prat atd 😀..
Takze ja to nejak nevnimam, okrem toho ze nakupujem viac online lebo ina moznost neni..

elizabet173
28. nov 2021

každá má inú povahu a inú potrebu stretávať sa s ľuďmi, ja by som bola doma tiež šťastná, iná by trpela, jedna je na PN, iná pracuje, jedna musí ležať, nudí sa, iná má dve malé deti, muža na týždňovkách a nevie, kde je sever, je rada, keď si večer sadne.

mon1806
28. nov 2021

Ja strašne zle vôbec si to tak neuzivam ako pri prvom prvé som mala pred 5 rokmi to bol pokoj kľud užívala som si tehotenstva ale v tomto období to je katastrofa z každej strany len bubu ako sa všetci nakazíme a zomrieme a neviem co ešte proste ma to sere už, som doma na PN drobec je doma ani do škôlky nechodí no je to otrasne niečo. Modlím sa každý deň aby sme tu pliagu nechytili aj keď my sme to už pred rokom mali a prekonala som aj ja a drobec ale tak to nám nič nezaručuje očkovaná nie som čiže preto mam z roho taky strach, pritom viem ze veľa žien prekonalo aj v tehu covid a sú ôk ale aj tak, zvažujem ockovanie ale pôjdem len na jednu dávku asi aby som bola chránená v tehotenstve keby náhodou a keď mi neuznaju a nedajú druhu po pôrode tak už nepôjdem na ďalšie

marianna_peskova
28. nov 2021

Ja žijem životom ako predtým, lebo pracujem z domu. A veľa oddychujem.

luci_ba
28. nov 2021

Ahoj. Ja som na rizikovom, musim ležať, a je to v podstate super aspoň z tej strany, že obmedzujem kontakty. S manzelom je doma uplne super, on je na HO takže mi aspoň nieje smutno. Samozrejme že by som sa rada stretla s kamoškami na káve, ale vynahradzame si to videohovormi. 😇

mamamasama
28. nov 2021

zijem rovnako ako predtym

goldmolly
28. nov 2021

Ja som introvert, je mi doma dobre, mam este doma aj 3 rocnu dceru, takze mi smutno nie je 😃 momentalne sa uz tesim na Vianoce a je mi jedno ci je lockdown alebo neviem co vsetko.. Vianoce si spravime take ake chceme, darceky dokupime cez eshop. So znamymi a kamoskami si piseme cez socialne siete. Uz ma nebavi sa zozierat a ubijat sprostou pandemiou. Zaockovani vsetci sme tak dufam ze to uz nejako prehrmi a ked pojdem rodit bude lepsie 🤷🏼‍♀️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre