Ahojte, asi potrebujem len podporu. Ale chcela by som sa opýtať pracujúcich tehotných čo teraz ešte chodia do práce, ako to zvládate? Ja sa snažím nestresovať ale ono to nie tak úplne ide vždy, ešte aj keď tu máme pandémiu. Ďakujem za odpovede.
Chodim do prace kazdy den, samozrejme aj stres, vravim si, ze nic mi v tej robote nestoji za to.. Jasne, ze sa to neda, ked sa nieco zomelie a riesim problem, snazim sa predychat, napocitat do 10..ja verim, ze ked ja budem kludna a v pohode, tak aj potom moje babatko bude z tych kludnejsich 😀 ale hlavne, tie naroky, co sa dnes kladu v praci, nenormalny stres odvsadial, je to casto tazke, no vzdy musis mysliet na seba a to male, ktore je na zavisle
Ja som bola tehotná počas prvej vlny. Covid som neriešila. Ale v 1. Trimestri som bola neskutočne unavená, prišla son domov z práce a hneď son spala, cez víkendy som dospávala. Vydržala som tak do 12 tt a potom PN.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja sice robim len 4 hodiny, ale zvladam to rovnako, ako pred tehotenstvom. Nastastie robim pre nas, takze si mozem sadnut, ked sa da. Ale niekedy sa 4 hodiny neda.