Ahojte,je tu niektorá, ktorá otehotnela v 20?Ako ste sa s tým vyrovnali a ako ste to zvládli?
Ja som otehotnela v 17 a som tu a o nič som neprišla. Môžeš mi napísať
Otěhotněla jsem ve 21 letech plánovaně. Druhé plánovaně ve 23 letech. Zvládáme to skvěle. Co konkrétně tě zajímá?
Deň som revala, potom som sa s tým vyrovnala dobre. Teraz by som kľudne za moju malú aj zomrela a keď by mala ísť aj do pekla jedna z nás, bez váhania by som šla ja. Je to to najlepšie, čo sa mi kedy stalo. Zvládnuť by som to mohla aj lepšie, niektoré veci som neriešila - prihrievala som plastovú detskú fľašu v mikrovlnke horúce jedlo jej nabrala do plastovej misky.atd.až časom som pochopila aké sú tieto veci nebezpečné. Ale myslím, že kebyže mam dieťa o 5 rokov neskôr, tiež by som to pravdepodobne zistila až časom
Ja mám 21 a som nesmierne vďačná Bohu že nám zoslal našu fazuľku ♥️ sme v 8tt
Otehotnela som ako 18 ročná. Syn sa narodil 2 týždne pred mojou 19tkou. Ale my sme to tak chceli. 🙂 Za mňa najlepšie rozhodnutie. 🙂
Ja ti neodpoviem priamo na tvoju otazku, len ti dam pohlad z druhej strany. V 20. rokoch som studovala na vs a dieta este neplanovala. O 5 rokov neskor sme si povedali s manzelom, ze by sme chceli uz rodinu. Zacali sme sa snazit a ono to neslo. Po rokoch sme rezignovali. Medzicasom som raz potratila a zasa sa dlho nedarilo. Az teraz som tehotna a budem rodit ako takmer 30-rocna. Ak by sa dal vratit cas, tak by som chcela mat dieta v cca tvojom veku. Mas uplne idealny vek. Teraz mozno potrebujes par dni predychat sok a potom sa zacnes tesit na vsetko (fotky babatka v brusku, kupovanie vybavicky, kopance, ......). Uzivaj si to, lebo nie je to samozrejmostou nosit pod srdcom drobceka. Ja si to nesmierne vazim a dakujem za kazdy jeden den, co maly drzi v brusku. Vela sil a zdravia
Mala som 20, a bolo to plánované, takže nemala som sa s čím vyrovnať 😁😍😍
Baby a ako ste to zvládali? Mne zatiaľ testy vychádzajú negatívne ale mali sme styk presne keď trebalo a je mi príšerne, hrozne zle, na odpadnutie. Veľmi sa tých pocitov bojím :(
@sofiapp V prvním těhotenství, kdy mi bylo 21 mi bylo zle od žaludku v prvním trimestru, ale nic strašného. Jen bylo horší chodit do obchodu. 😀 Po prvním trimestru už v pohodě. U druhého těhotenství mi nebylo špatně vůbec. 👍
Myslím si ale, že pokud máš test negativní, tak nevolnosti, které máš nebudou zatím souviset s těhotenstvím.
Mam 21 a zachviľu začínam 6 mesiac. Je to dar, dieťatko je plánované, tiež ešte študujem, ale všetko zvládneme 😇
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Niekto chce a nemôže.. Buď rada