Ako ste sa cítili v tehotenstve?

alina765
2. jún 2022

Baby ako ste sa cítili 6+5tt? Boli aj priznaky?

xenyja
2. jún 2022

Nie, vôbec žiadne príznaky som nemala, všetko bolo ako vždy. Až neskôr rastúce bruško.

stannkal
2. jún 2022

@alina765 u mňa nevoľnosti, točenie hlavy, vyčerpanosť

minesasubu
2. jún 2022

ja som nemal nič a potom od 7tt to začalo - nevolnosť skoro 2 mesiace v kuse, pálenie záhy , únava a pod

ajko2011
2. jún 2022

Mne bolo zle a stále by som len bola spala. 😁

alina765
autor
2. jún 2022

Bolia ma len na dotyk prsniky tak sa bojim ci je vsetko v poriadku😑😑..
@xenyja

petronellla87
2. jún 2022

@alina765 doobeda sa v praci sustredim aby som sa tam nepovracala a od poobedia na to aby som tam nezaspala😁

alina765
autor
2. jún 2022

Teraz som aj chora upchaty nos,kašeľ 😐😐😐

7lenka11
2. jún 2022

ja som aktuálne 6+2 a ak mám nejaký príznak, tak trvá max jeden deň.. iba ma bolia prsia, ale nie je to nič hrozné, taká primeraná bolesť, ktorá sa dá vydržať, stupňuje sa k večeru.. na chvíľu ma prešla chuť na sladké a posledné dva-tri dni mám každý večer vlčí hlad.. inak žiadne nevoľnosti, vracanie, ani nič také.. ešte v 5tt som mala dva dni výrazné bolesti brucha, ale pripisujem to pohlavnému styku, lebo presne v tom období má začalo výrazne bolieť brucho, odvtedy si dávame s partnerom pauzu, až kým nepôjdem ku gynekológovi a nepotvrdí, že je všetko ok

alina765
autor
2. jún 2022

@7lenka11 Presne tak isto ako aj ja.
Sex je premňa coraz bolestivejsi neviem preco asi si dame tiež pauzu

7lenka11
2. jún 2022

@alina765 kedy ideš ku gynekológovi? neboj sa, hlavne sa nestresuj, mysli pozitívne.. ja som tu čítala množstvo diskusií, kde baby písali, že ani nevedeli, že sú tehotná.. mňa tiež upokojila tehotná kolegyňa, ktorá už druhé tehu zvláda bez akýchkoľvek problémov a príznakov.. ani pri dcére a teraz ani pri synovi nemá žiadne nevoľnosti, vracanie, únavu, nič.. iba ju bolia nohy, aj to asi preto, že už je vo 8. mesiaci

dominidi
2. jún 2022

Takto koncom 7tt mi zacali nevolnosti, unava a bolest prs..trvalo to do 12tt a potom nevolnosti nahradila tehu nadcha😀

pukina
2. jún 2022

@alina765 ja som 21tt a doteraz mi okrem jedneho pregrcaneho dna nic nebolo, trooosicku ma prsia na zaciatku boleli ako pred ms a babo je ok. Skor mi vadia niektore jedla a pachy. Ono tie nevolnosti zvyknu nastupit az od 8-9tt, ale ak nie, bud rada. Nie kazda ma take stastie 😂

laucia
2. jún 2022

@alina765 rozumiem ti ze sa bojis ale hlavne klud....kazda je v tomto uplne ina, jednej nie je celkom nic cele tehotenstvo....druhej je cele tehotenstvo zle...mne zacali nevolnosti cca v 7tt a skoncili do konca 11tt a tiez prve co ma napadlo bolo ci je to okay....Teraz som 14+2 a nemam ziadne brucho a zasa rozmyslam ci je to okay :D ale toto bude asi cele tehotenstvo...porovnavat sa v tomto velmi neda

viestta
2. jún 2022

@alina765 príznaky nie sú nevyhnutné, každá má iné, niektoré šťastné nemajú žiadne. Bude to v poriadku aj bez priznakov

vifoncitta
2. jún 2022

Celé tehotenstvo bola jedna báseň,vracala som bielu penu možno dva krát 😃inak keby nemám bruško ani neviem že som tehotná...

karamelka1234
2. jún 2022

@alina765 super teším sa tak nakoniec sa podarilo 🙏

alina765
autor
2. jún 2022

@karamelka1234 Nek len vsetko dobre dopadne 🙏🙏

alina765
autor
2. jún 2022

Dakujem vsetkym za povbudzenie

katarina51941
2. jún 2022

@alina765 a uz ti aspoň vyšiel pozitívny tehotenský test?

alina765
autor
2. jún 2022
katarina51941
2. jún 2022

@alina765 tak to vyšlo. Gratulujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre