Baby ako ste sa cítili 6+5tt? Boli aj priznaky?
ja som nemal nič a potom od 7tt to začalo - nevolnosť skoro 2 mesiace v kuse, pálenie záhy , únava a pod
Mne bolo zle a stále by som len bola spala. 😁
@alina765 doobeda sa v praci sustredim aby som sa tam nepovracala a od poobedia na to aby som tam nezaspala😁
Teraz som aj chora upchaty nos,kašeľ 😐😐😐
ja som aktuálne 6+2 a ak mám nejaký príznak, tak trvá max jeden deň.. iba ma bolia prsia, ale nie je to nič hrozné, taká primeraná bolesť, ktorá sa dá vydržať, stupňuje sa k večeru.. na chvíľu ma prešla chuť na sladké a posledné dva-tri dni mám každý večer vlčí hlad.. inak žiadne nevoľnosti, vracanie, ani nič také.. ešte v 5tt som mala dva dni výrazné bolesti brucha, ale pripisujem to pohlavnému styku, lebo presne v tom období má začalo výrazne bolieť brucho, odvtedy si dávame s partnerom pauzu, až kým nepôjdem ku gynekológovi a nepotvrdí, že je všetko ok
@alina765 kedy ideš ku gynekológovi? neboj sa, hlavne sa nestresuj, mysli pozitívne.. ja som tu čítala množstvo diskusií, kde baby písali, že ani nevedeli, že sú tehotná.. mňa tiež upokojila tehotná kolegyňa, ktorá už druhé tehu zvláda bez akýchkoľvek problémov a príznakov.. ani pri dcére a teraz ani pri synovi nemá žiadne nevoľnosti, vracanie, únavu, nič.. iba ju bolia nohy, aj to asi preto, že už je vo 8. mesiaci
Takto koncom 7tt mi zacali nevolnosti, unava a bolest prs..trvalo to do 12tt a potom nevolnosti nahradila tehu nadcha😀
@alina765 rozumiem ti ze sa bojis ale hlavne klud....kazda je v tomto uplne ina, jednej nie je celkom nic cele tehotenstvo....druhej je cele tehotenstvo zle...mne zacali nevolnosti cca v 7tt a skoncili do konca 11tt a tiez prve co ma napadlo bolo ci je to okay....Teraz som 14+2 a nemam ziadne brucho a zasa rozmyslam ci je to okay :D ale toto bude asi cele tehotenstvo...porovnavat sa v tomto velmi neda
Celé tehotenstvo bola jedna báseň,vracala som bielu penu možno dva krát 😃inak keby nemám bruško ani neviem že som tehotná...
@alina765 super teším sa tak nakoniec sa podarilo 🙏
@karamelka1234 Nek len vsetko dobre dopadne 🙏🙏
Dakujem vsetkym za povbudzenie
@alina765 a uz ti aspoň vyšiel pozitívny tehotenský test?
@alina765 tak to vyšlo. Gratulujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie, vôbec žiadne príznaky som nemala, všetko bolo ako vždy. Až neskôr rastúce bruško.