Ahojte, dnes som začala 6tt. Začína mi časté močenie, idem na wc a výjde zo mňa len troška. Bolesti v podbrušku mám také rôzne. Jeden deň tlaky na vaječníkoch, jeden deň pichanie, ďalší vôbec nič, ďalší akoby MS bolesti, potom dva dni vôbec nič, potom zase jemné tlaky. Mali ste to niektorá takto? Do kedy sa vám takéto bolesti držali - celé tehu alebo to postupne vymizlo? 🙂 Prsia ma zatiaľ nejako nebolia, sú len pevnejšie a asi citlivejšie. Nevoľnosti mám ráno už asi týždeň, zobudím sa o 4tej ráno, už nemôžem spať a musím si ísť dať banán aspoň, inak mi je akoby zle od hladu. Posledné dva dni to bolo asi o niečo lepšie. Na zvracanie mi nie je, len ta nevoľnosť od hladu akoby. Takéto niečo sa vám držalo stále, alebo boli lepšie a horšie dni? Ďakujem za skúsenosti.
Ano tak presne som to aj ja mala, nevolnosti som mala do 14tt bolesti v podbrusku som mala cele tehotenstvo, tie take intenzivne do 25tt 🙂
Otrasne som sa cítila .už som vracala každú chvíľu a taký čas už ležala v nemocnici
Od 6tt som sa citila na zomretie, nevoľnosti príšerne.. teraz som v 14tt a trošku sa to už zlepšuje.. mala som sem tam lepší deň ale bola som denne na xonvei.. bolesti v podbrušku nemám denne mam do týždňa pár dni kedy picha, ťahá hlavne poboku
Mne bolo zle už od 5tt pretrvávalo to až do pôrodu😝
Mne nebolo zle ani raz, ani na wc som nebehala, nič ma nebolelo,ALE unavená som bola ako kôň. Len by som spala. Chodila som ako matoha, každý pohyb bol trápenie ... Keby som nechodila do práce, tak asi prespím pol tehotenstva ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, mám to nejak podobne. Podľa kalkulačky som tiež na začiatku 6tt
To s tou nevoľnosťou z hladu mám úplne rovnako.
Bolesti mávam ale až tak ich nesledujem. Napr včera cez deň som nemala žiadne až večer prišli. Dnes mám od rána také mierne pichlave slabé kŕče.
Dnes som si volala k dr tak že si mám kúpiť magnézium tak akurát googlim že ktoré je najlepšie.
Prsia ma bolia ráno a potom počas dňa sú iba také citlivé ale riadne nafúknuté.