Ako ste oznámili rodičom a partnerovi, že ste tehotná?

alinka5
25. okt 2021

Ako ste oznámili rodičom a partnerovi že ste tehotná?

qwer2019
25. okt 2021

@alinka5 deň my meškal menzes a mame som v kuchyni s fleku povedala. Mami? Asi som tehotná. A priateľovi, tiež len tak medzi rečou.. pri druhom máme tiež len tak medzi rečou. Muž to vedel nejak automaticky a svokrovcov sme sa opýtali, či chcú byť opäť starý rodičia.

alinka5
autor
25. okt 2021

@qwer2019 ak sa vás smiem spýtať koľko ste mala rokov

qwer2019
25. okt 2021

@alinka5 pri prvom čerstvých 20 a pri druhom čerstvých 21. 🙂

alinka5
autor
25. okt 2021

@qwer2019 tak to je dosť podobné

petamich
25. okt 2021

manzelovi som povedala, ked mi test vysiel pozitivny bez nejakej romantiky, mamine som zavolala po prvej navsteve u lekara a svokrovcom sme povedali az neskor, kedze pred tym to zial nedopadlo dobre, tym sme dali stieracie priania na Vianoce

kisskiss
25. okt 2021

Ukázala som mu s vypleštenými očami a búšiacim srdcom pozitívny test. Bola som v šoku, ale v príjemnom, lebo niekoľko mesiacov sa nedarilo a v ten mesiac som na to vôbec ani nemyslela, len teda nedošiel menzes a bolo mi zle a mala som doma test, tak som si spravila, a keď som uvidela druhú čiarku, tak som ostala v tom príjemnom šoku a vôbec mi nenapadlo rozmýšľať nad nejakými oznamovacími ceremóniami 😀 rodičia to uhádli sami skôr, než som stihla niečo povedať. 😆

simca06022011
25. okt 2021

oteckovi som to povedala oficialne v kancelarii :D som bola v soku aj ja... A rodicom ani neviem, nepamatam si to vobec :D

21anjelik19
25. okt 2021

@alinka5 manželovi som napisala list v mene babatka hned na druhy den po zisteni som mu ho dala lebo akurat vtedy prisiel z prace tak som mala to stastie ze som to nemusela tajit .....
Rodine sme oznamili az po prvom utz ...... a to tak ze sme dali utz do obalky a prisli sme do nich na navstevu s tym ze sme im akoze pozreli do schranky a mali v nom postu tak sme im ju vybrali zo schranky....a tak si otvlrili obalku a v nom utz .....

mirka7890
25. okt 2021

@alinka5 noo ja som to manzelovi povedala cez video hovor kedze bol akurat na sluzobnej ceste na Kube :D a nevydrzala by som dokiaľ by sa vratil 🙂 a rodicom po potvrdeni srdiecka na oslave menin mojej mamky som si pripila na nas tu pritomnych a na noveho clena rodiny ktory sa narodi ked bude vsetko ok 2/2022...mamka plakala, ocko sa tesil a vsetko bolo super 🙂

punkerka2510
25. okt 2021

@alinka5 my sme sa snažíli 7 rokov a keď to vyšlo skoro som omdlela on mal vtedy akurát 3 dní pred narodkami kúpila som si test s týždňami bolo ze 2 až 3 zabalila som do darčekového papiera a povedala prišiel ti 1 z darčekov skorej rozbal si ho a on slzy. Lebo mu povedali po spermiograme že ma 0 šancu mat babo. Samozrejme je jeho a mne na gynde že nepočul takže len adopcia a malička 8 mesačná je tu s nami prirodzenou cestou

kkovacovak
25. okt 2021

@alinka5 u nás nič špeciálne bohužiaľ 😄 Manžel to vedel skôr ako ja. Vraj som nejaká moc milá na to že mi majú prísť kramy 😄 My sme sa dlhšie snažili takže o žiadne prekvapko sa nejednalo. No a rodičom som to musela tak nejako nechcene povedať lebo sme milovníci vína a mali k nám prísť. Bolo by čudné že nepijem víno. Takže som šla s pravdou von...po telefóne 😄

deti95060810
25. okt 2021

my sme neoznamovali nikomu - ani rodičom, ani svokrovcom - prišli nato až keď mi bolo vidno bruško ... 😉
manžel vedel kedy mám dostať menzes - vraj to mal zaznačené v robote v kalendári... 🙄

euka210
25. okt 2021

@alinka5 nechala som test v kupelni...ale pri prvom nechapal 🤣 . Neskor som mu hned napisala.

ivik4
25. okt 2021

Nic zvlastne ,chlapovi do telefonu

juliasb
25. okt 2021

@alinka5 našiel ma revať na záchode, oba razy 😬😬 mamine som volala s revom, oba razy (dnes by som ale za obe deti položila a život, bez mihnutia oka)

andrejka1974
25. okt 2021

Moj muz to nejako obcas tusil, ale najkrajsie bolo raz ked sme uz cakali 4 dieta pri oslave jeho 40 v restauracii som mu do ucha posepkala budes opat otcom nikomu to vtedy nepovedal len sa usmial a tesil sa velmi po 7 mesiacoch sa nam narodila milovana dcerka bol to vtedy pre neho najuzasnejsi darček a rodicia moja mama to nejako vytusila

marianna_peskova
26. okt 2021

Prvé tehotenstvo som manželovi oznámila po tom, čo vyniesol smeti, druhé som mu oznámila, akonáhle sa zobudil (lebo o tretej ráno som si robila test). 🤣

danica2711
26. okt 2021

Ježišmária, no ako?! Po slovensky, zrozumiteľne a radostne! Prečo to treba oznamovať nejako špeciálne, zaobalene alebo vtipne?

veroonikadan
26. okt 2021

toto si veru dlho predstavujem akoby som to urobila a uz sa neviem dockat, mne sa paci napad ako urobila moja svagrina, ze rodicom dala v ramiku fotku zo sona 🙂

alinka5
autor
26. okt 2021

@danica2711 ja som chcela iba dostať nápad a nie len tak "sucho" to povedať

21anjelik19
26. okt 2021

@alinka5 a aj to urob s nápadom, je to krajšie a budú krajšie spomienky...a keď sa ťa raz dieťatko opyta ako si to povedala jeho ockovi tak si krasne zaspominas

alinka5
autor
27. okt 2021

@21anjelik19 to ja pravda❤️❤️❤️

basska_b
27. okt 2021

@alinka5 ja som dala mužovi pozitívny test na okno a povedala som mu rano, že v kuchyni na okne ma prekvapenie... on si myslel, že je tam nejaké jedlo 😁 tak sa začal tešiť už cestou do kuchyne a zrazu že jeej . Ešte existujú také stieracie žreby. Ale rodina to väčšinou zistí, keď mi ponúka alkohol na návšteve 😂

marzuz89
27. okt 2021

@alinka5 nechces to len tak sucho povedat? Ako sa da takato nadherna vec povedat "len tak sucho?" 😳 akokolvek to povies muzovi, je to ta najkrajsia veta, aj bez akychkolvek ceremonii okolo ❤️ Tiez ako @danica2711 by som to zhrnula. My sme test robili spolu. Slova nebolo treba ❤️❤️❤️ rodicom a svokrovcom sme oznamili ku koncu 1 trimestra.

sara_noe800
4. nov 2021

@alinka5 môj dostal na narodeniny zabalenú krabičku v baliacom papieri, bola tam kartička “budeme mať bábätko” pozitívny test a papučky.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre