Ahojte baby, žienky tak dnes som si urobila 2 digitálne tehotenské testy a podľa nich som v 5-6 týždni tehotenstva. Lenže je tu malý problém, ktorému nechápem, že som mala aj menzes, trval síce len nejaké dva dni ale bol. Zatiaľ som to priateľovi nepovedala že som v tom. O týždeň bude mať narodeniny, tak mu to poviem vtedy. Ako ste originálne oznámili otcovi dieťata že bude mať dcéru/syna? Ja by som si priala hlavne aby bolo zdravé. Mala niektorá normálne menzes počas tehu? Na gynekoĺògiu idem budúci týždeň. 🙂
@barbora9312 výpočitala som si to, aspoň tak mi to vychádza.
@barbora9312 3+ znamená 3 a viac týždňov od oplodnenia, ale týždeň tehotenstva tt sa ráta od poslednej menštruácie. Resp. v tomto prípade podľa všetkého od poslednej riadnej menštruácie a tá posledná, ktorá trvala 2 dni, prišla už počas trvania tehotenstva. Ja som to mala rovnako ako autorka.
@micinka158cisusa96 aj ja som mala 2dni....momentálne som v 6 mesiaci🙂
@micinka158cisusa96
Krvácanie môže byť prvé tri mesiace v čase ms. Ale určite spomeň doktorovi na kontrole,možno ti dá tablety na udržanie.
My sme akurát stavali dom,keď som zistila ,že som tehotná. Vzala som ho do budúcej detskej izby a dala som mu krabičku,kde bol test a pod ním detské ponožky s nápisom Papa, ku ktorej som mu povedala ,že je to predčasný darček k jeho meninám ( snažili sme sa 4 roky a termín som mala na jeho meniny). Chvíľku mu trvalo,kým mu to došlo ,nakoľko nikdy nevidel digitálny test.
@micinka158cisusa96 ja len dodám že pohlavie sa zistí až neskôr
Ja som bola v polovici tehotenstva keď mal partner narodeniny…kúpila som mu novú koženú peňaženku a do nej som dala 3D obrázok nášho chlapčeka s textom “ahoj ocko, už sa na teba veľmi teším”
Bol dosť dojatý 🙂
@budajova09 a to dovtedy nevedel?
@micinka158cisusa96 My sme ani jeden neni na nejaké divadielka, pri obidvoch tehotenstvách som mu to normálne povedala, otvorili sme si šampus a bolo to dojímavé až až..
Pri oznámení som nič nevymýšľala. Vyšiel mi pozitívny test, o 2 dni som si ho zopakovala, zavolala som môjmu drahému do práce a oznámila som mu to. Najskôr to zobral tak sucho, ale neskôr mi napísal, že po práci sa u mňa zastaví ( vtedy sme spolu nebývali). Keď prišiel, doniesol mi kyticu (to ma fakt prekvapilo) a tešili sme sa. Pri druhom tehotenstve mi tiež po oznámení doniesol kyticu. Bolo to od neho fakt milé.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@micinka158cisusa96 digitálny ukazuje do 3+ ako vues ze si 5-6tyz mas to potvrdene gyn?