Ahojte ani neviem ako začať 😀 manžel názor na ďalšie dieťa má nakoľko máme 3 deti všetko chlapcov a vie že túžim po dievčatku keď som sa ho na to opýtala že nie že 3 deti je dosť . Áno má pravdu ale nemáme sa finančne zle i keď videl že ma to mrzelo tak povedal uvidíme časom neznamená to úplne nie .že proste treba nám prerobiť úplne chalupu najskôr . Čaká nás veľká prerabka strechy , zmena a tak . Nakoľko som mala teraz rozhádzané dní tak som si urobila test po 10 dňoch od sexu a je to tam ❤️. . Manžel príde za 2 týždne domov neviem či tvrdiť že ešte mi nedošla ms a počkať kým dôjde a kúpiť test a tak ukázať alebo čo 🙈 ms by mala dôjsť za 3 dní .
2 mesiace dozadu mi meškala ms 9 dní vedel o tom a teda mi nevravel až skúsim test samozrejme ja som skúsil jediné čo mi ukázalo bol pravdepodobne kanálik .potom prišla o týždeň skôr proste na 23 deň cyklu . Proste neviem či mu mám povedať že idem skúsiť test keď nechodí ms keď bude doma nakoľko sa urobil do mňa a sám si je toho vedomí .či čakať kým on nepovie až skúsim test pre istotu Nechcem mu to oznámiť cez telefón oko každé tehu. Proste chcela by som mu to oznámiť z očí do očí . Ale ako mu to oznámiť keď názor na ďalšie dieťa má ?
Tak mu to oznám keď príde. No podľa toho,čo si napísala, neviem či bude nadšený tak ako ty. A inak,dúfam že rátaš s tým, že to môže byť znova chlapec
Počkať, až to bude tlačiť na pupek ...😁😁😁
Povedz mu to keď budeš mat tehu potvrdene a bude doma. To ze ma taky názor ze teraz nie je vhodná doba, je dosť nepodstatné keďže mal s tebou vedome sex bez ochrany a pustil to do teba. Po troch deťoch hádam vie ako sa plodia deti.
A co ako, ze "manzel nazor na dalsie dieta ma?" Tak nech ho je..ne s prepacenim, a nech viac zamaka, aby vas vsetkych uzivil, na to mal mysliet dopredu a pouzit ochranu, ved ON je ten, co ta oplodnil, nie duch svaty.
Normalne mu to povedz ked pride, a ze sa tesis, a po porode nech ide na vazektomiu a uz "nebude musiet mat nazor na dalsie dieta"
Počkaj počkaj on ďalšie dieťa nechce a on nepoužíva ochranu? Uniká mi tu logika. Takto budete mať tých detí aj desať.
No zjavne si plodna ako jablon a on sa nechrani, tak prekvapeny z tehotenstva podla mna byt nemoze, jedine, ze by bol menej rozumovo obdareny 😉
Nerobím každý rok pre boha 🙈🙈🙈 najstaršie dieťa má 13 r najmenšie 3 takže neviem ako môžem byť plodná ako jabloň 🙈🙈🙈🙈🙈
@domka222 myslím že chlapcov mám doma dosť . Takže ak by som privítala dievča 😬 ale keď už radšej až to je zdravé to je viac
@daniela2202 tak to zas nie 😬 i keď poznám takú ktorá to manželovi oznámila okolo 25 týždňa lebo bola silná a nebolo to na nej vidieť
Aj tak, tri deti prirodzenou cestou predpokladam, tak to vobec nie je samozrejmost. Niektori sa snazia roky a nic (ano zavidim 😀). Keby ste dlho nemohli pocat, to by bolo na pocudovanie, ze zrazu sa podarilo, ale takto? Tvoj muz nevie ze ked sa do teba spravi, ake to moze mat nasledky? Keby dieta naozaj nechcel, neriskoval by takto 😉
Je to len čerstvé . Je otázne či výnosom prvý trimester . Pred 3 tehotenstvom som mala 3 potraty a 3 bolo výnose e s tabletkami na udržanie . K dr letieť nechcem . Nech je čo má byť. Ak nemá byť neudrží sa ak má tak bude . Nech už je čo má byť . Za celý život som použila ja antiku asi 2 roky kým sme nešli do ďalšieho trhu po prvom .tiež to nebolo na prvý šup trvalo to rok potom bolo všetko bez ochrany . Vedel kedy proste ma vytiahnuť a to som bola počas plodných dní . Len teraz rok by rád ako každý iný chlap urobiť dnu 😬🙈 pýtal sa na plodne a tak len teraz dva mesiace total rozhádzané a nestihol ani opýtať keď prišiel domov po mesiaci . Stalo sa no . Určite tu nežiadam radu ako riešiť potrat napr len ako to oznámiť 😬 každé tehu som oznámil cez telefón 😔 teraz by som chcela aj vidieť názor
@maranta_leuconeura uniká tu otázka moja .to že som a že môj chlap si musí byť vedomí že po tom čo sa urobí že tam je možnosť tehotenstva si je vedomí ale ja som skúšala radu o to ako oznámiť .. áno keď bol doma videl chlapa s dievčatkom a že aké podarené keď to cupitalo takže to že by chcel aj on dievčatko pravdepodobne tam je aj to že pokus o dievčatko nechal na budúcnosť
Normálne mu povedz, keď príde domov. Sprav si pre istotu ešte predtým jeden test. Zbytočne budeš hrať divadlo, že o tom nevieš.
Takže dieťa moc nechce, ale v pohode sa urobí dnu. A teraz bude prekvapený..
Nechápem túto logiku.
Nechcem ďalšie dieťa, ale idem na plno. 🤷
Keď žena nevie ako ma oznámiť tehotenstvo lebo muž ďalšie dieťa nechce tak nesexujem naplno.
Omg , wtf . Nie je tam slovo že by nechcel na 100% ale že necháme to na potom . Ja sa len pýtam ako to oznámiť keď nebolo v pláne teraz . Ale ono by sa muselo prečítať aj medzi riadkami .. úplne veľké rady dávate .ale tak dačo už vymyslím ako to oznámiť rafinované aby mi z toho nedostal infarkt 🤣
Neriešte pre pána Jána to že išiel na plno to je úplne mimo tému .ono prečítajte naporiadok a potom píšte. Pýtam sa niečo úplne iné
Tak skus ,,som tehotna". Podla mna prekvapeny nebude.
oznam mu to slusne, napr. pri ranjkach sa ho opytaj, ci nekupite vacsi stol, aby sa tam zmestila aj detska stolicka na krmenie ku vam.... myslim, ze dalej to uz bude mat prirodzeny spad ;)
Dalsia moznost je mu pocas suloze povedat, ze sa nemusi uz chranit a mozete si uzivat minimalne nasledujucich 8 mesiacov 🙂
Ked bude mat prist domov, tak si urob kontrolny test a normalne mu to oznam. Nebol 100% proti, sex bol, tak sanca tam je. Nerobila by som caviky. A ked potratis, tak by si to tajila pred nim? Hadam by si chcela aby ta podrzal.
Drzim palce ohladom tehotenstva a aj pohlavia, aj ked to zdravie je prvorade 🥰.
To sa musis muzovi spovedať,ze si dostala krámy?(nemyslím to ako útok)Ja som dokázala pred mužom skrývať 22 dní že som tehotná a to bol so mnou denne a mne bývalo zle a bola som stále unavená 🤣Počkala som si na fotku,do krabičky som mu dala hračku, bodyčko, fotku a list od bábätka.
@cimage tak jasné že by som chcela v ňom oporu keby sa niečo zvrtlo aj keď predchádzajúce ako bol aj prvý potrat a pobyt pár hodín v nemocnici vedel nebol doma bol mimo sk ale bol tu pre mňa .
@nivea777 tak keď je doba mesačne týždeň tak je rád že je doma a môže. ....... Takže normálne o tom hovoríme aj keď mi meškala 2 mesiace dozadu som mu písala že návšteva nejako mešká ani netentoval že či nemôžem byť tehotná a tak . Ešte bol rád že došla a odišla kým došiel domov
@egonsk ďakujem tiež dobrý nápad
Kúpila by som digitálny test ktorý by som si spravila. Navarila dobrú večeru, deti dala spať a dala mu test.
Nerobila by som nejaké prekvapenia keď poznáš jeho názor ale ani žiadne tajomstvá okolo toho (veď vie že sa takáto vec môže stať).
@tamitamitami áno Digi chcem kúpiť. No zvažujem že mu poviem že treba kúpiť 7 miestne auto 😬🙈
Ja by som ho oklamala že som mala a dostal by pod stromček krabičku s papučkami 😃
@romi2706 akože aj toto je varianta 🤣 nebude vedieť či som mala alebo nie . Ale to už odrazu s fotku by bolo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tvoj manžel je dospelý muž, musí mu byt jasne, že pokial máte spolu sex a nepoužívate žiadnu antikoncepciu tak môžeš zostať tehotná
Normálne mu povedz pravdu, čakáš dieťa s manželom a nie s frajerom