Ahojte. Ako by ste reagovali na človeka, ktorý vaše ešte nenarodené dieťa pomenúva hlúpym,,vtipným" menom. Ide si stále dokola, nebolo to vtipné ani prvý krát a nie je to vtipné, ani 264x. Čo by ste takému človeku na to povedali? Snažili sme sa taktne naznačiť, že nám to vadí, ale nebolo pochopené. Pritom to isté sa riešili pri prvom a zase si ide svoje aj pri ďalšom. Vadilo by vám to? Alebo by ste nad tým mavli rukou?
Ak človek nedokáže rešpektovať moje hranice, nezaslúži si byť v mojom živote.
poslala by som ho krátko, ale výstižne do teplých krajov 😉
Aj nam napises co je to hlupe ?
Sice aj bez toho,nieje to ok
To čo za hlupáka? Hneď pri prvom raze by som mu dala najavo, že sa mi to nepáči...ak by pokračoval, tak by som mu to povedala ráznejšie, ak ani potom nie, tak dovidenia
A aké je to hlupe, "vtipné" meno a kto ma byť ten dotyčný?
A ake je to hlupe meno?
Poslala ho do kelu. Povedala mu že je trápne hlúpy a nech ti nejde na oci kým sa nenaučí správať.
Neviem si celkom predstaviť, ake je to hlúpe meno, ale všeobecne by som tomu človeku povedala, ze sú neželám nijaké také oslovenia, a ze sa mi to nepáči.
Žiadne taktne naznačovanie, nepáči sa mi to môžeš s tým prestať?
Pslovuj dot8cneho tiez smiešnych nlbym menom podľa svojho výberu. Ake požičajú také vráť.
Na rovinu by som povedala, že mi to vadí. Ak by to nepomohlo, ignorovala by som to.
to je ake? pretoze niekto je prcitlively na vsetko mozne a zda sa mu hlupe vsetko.
ak je to naozaj nieco urazlive tak nemam problem povedat nech si da pohov. zalezi v akom sme vztahu. bud ho odignorujem nestretavam sa alebo ho poslem rovno do tep lych krajin alebo aj rovno poviem ze je idiot. ale to vsetko zalezi od situacie. svokre asi nepovies ze je idiot. kedze nepises nic k veci tazko sa k tomu vyjadruje.
Ako ho prezýva ?
Povedala by som, že to by snáď stačilo a že si neželám tieto jeho sprosté, nemiestne poznámky. Zvýšeným hlasom, samozrejme.
Aj ja som moje brucho volala karol, cize hlupo a pre mna vtipne. A neurazila by som sa, ak by mu niekto povedal napr.fero, ci inak , nie hanlivo.
@jamidea my bonifac 😀
@jamidea my sme mali Bublíka a Bublinku 🥰
tak povedz ,ze si to neprajes...ze tvoje hormony nezvladaju vtipy.hotovo.kokos....koli tomuto zakladat temu🙏
Aj nam to robí švagor 🙄 úprimne mi to ide hrozne na nervy ale ja viem, že on to robí naschvál aby vytiahol zo mňa reakciu tak sa tvárim, že nič. Viem, že tým ho sklamem najviac.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
prestala by som sa s ním stretávať...