Aké boli vaše tehotenstvá krátko po pôrode?

20. jún 2022

Ahojte, aké boli vaše boli vaše tehotenstvá krátko po pôrode? Lepšie, horšie, rovnaké? Ja som od pôrodu 5 mesiacov a som znova tehotná. Lekárka hovorila, že by toto tehotenstvo mohlo byť fajn, lebo telo si za takú krátku dobu ešte pamätá čo sa s ním dialo. Pevne verím, že má pravdu a tentokrát ma obídu brutálne nevoľnosti. Zatiaľ mám len mierne citlivé prsia a nevoľnosti ešte neprišli. Snáď to tak zostane

mucinka5512
20. jún 2022

Teda ja som otehotnela 4 mesiace po pôrode a žiadne zmeny som si nevšimla. Zle mi bývalo do 7 mesiaca ,mala som malo železa nohy ma boleli 😄

ivangeline
20. jún 2022

Mam 3 deti za 4 roky a lazdym tehotenstvom lahsie a lepsie porody...nie cele tehotenstva. ;)

hablko2
20. jún 2022

Tiež som otehotnela 5 mesiacov po pôrode. Zle mi bolo len raz, v prvom častejšie, pôrod super, od prvej bolesti do hodiny už malý na svete. Na začiatku som mala hematóm, to bol jediný problém v tehotenstve, našťastie sa vstrebal a inak som ani popri dcérke nemala čas sledovať sa tak ako pri nej :D

zuzi0911
15. júl 2022

Kéd mala dcérka 11m som opäť otehotnela...všetko bolo v poriadku ,ale v 25tt som dá začala otvárať a teda odvtedy prísny kľud...prenasala som...inak tehotenstva rovnaké

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre