Pôrodnica Snina, Humenné alebo Michalovce

akinom112
23. mar 2024

Dobrý deň mamičky, rada by sim počula vaše skúsenosti s týmito porodnicami, čo sa vám páčilo a čo nie. Či by ste si ju vybrali znovu, alebo ste svoje rozhodnutie oľutovali. Som prvorodička a ešte stále nie som na 100% rozhodnutá.

misana84
23. mar 2024

Ja som rodila Mi a v pohode…. Ja by som si vybrala nemocnicu v mieste bydliska… ak to na byt ok bude to ok všade ak sa to má … pototo sa to všade…

petko81
5. apr 2024

@akinom112 ja som z he
A rodila som 2022 Snina
2023 Snina
Ja som bola spokojná personál výborný starali sa
Aj o detičky super všetko vysvetlia

akinom112
autor
5. apr 2024

@petko81 ahoj, a chodila si tam aj na prípravu? 🙂

petko81
5. apr 2024

@akinom112 na prípravu nie,ja som mala sekciu lebo ak prví pôrod bol akútna sekcia
Tak všetky tri mám sekcie.
Kamoška chodila a chválila si.rodila normálne

akinom112
autor
5. apr 2024

@petko81 aha tak ďakujem za info, skúsim sa tam prihlásiť 🙂

petko81
5. apr 2024

@akinom112 držím prsty ☺️

marion09
2. jún 2024

Pozor na to že ak nedajbože budú nejake komplikácie tak v Snine na to nie sú vybavení.Mne dcérku odviezla hukajuca sanitka do HE lebo v SV nemali ani poriadny inkubátor ☝🏼

lenkarig
12. jún 2024

@petko81 ahoj, ako sa ti, prosím, podarilo vybaviť sekciu v Snine? 😃 Pretože čo počúvam od známych, primár je zástancom prirodzeného pôrodu a to aj po predchádzajúcej sekcii. Kľudne mi môžeš aj správu napísať, ďakujem 😊 tiež ma to totižto čaká

senticka
19. jún 2024

Ahojte vraciam sa k tejto téme 😀 dajte vedieť ako je to tu v SV s tou sekciou... ja som tiež mala v 2018 akútnu a dnes som sa pýtala na poradni a doktor mi povedal, že to nieje indikácia pre ďalšiu sekciu a že to potom mám riešiť na poradniach na oddelení... no ja prirodzene po poslednom pokuse ísť nechcem 🫣😀

petko81
19. jún 2024

@senticka tak ja som mala papier od ortopéda mám úzku panvu.

lenkarig
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
senticka
20. jún 2024

@lenkarig napíšem ti správu ak môžem, možno mi budeš vediet poradiť🙂