Ahojte baby ...chcem sa vás opýtať aké máte skúsenosti s pôrodnicou v snine? ďakujem 😊😊
@amer666 vynikajúci. 2x sekcia. Oddelenie super, aj lekári, sestričky. O deti sa príkladne starali. Už len kvôli tomu personálu a atmosfére by som išla aj 3 x. 🙂 podľa mňa sa na ňu žiadna nemocnica na Slovensku nechytá. A doktor Klacik
@kovalovapetra ďakujem za názor 😊 lekára nemám vybratého ale rodiť by som chcela v snine 🙂
Ahojte baby chcem sa spýtať … vie niektorá ako funguje urgentný príjem cez deň v nemocnici v Snine ? Mám bolesti a mám pocit že sa to zhoršuje a lekára mám od Sniny ďaleko a chcela by som ráno ísť do nemocnice … vie mi niekto poradiť ?
@amer666 mne bolo povedané, že kľudne môžem volať na oddelenie kedykoľvek, alebo rovno prísť na príjem. Zaklopať na dvere a povedať. A keď som tam ležala tak chodili žienky aj v noci aj cez deň s bolesťami.
Áno už to mám za sebou 😊
@amer666 sestričky boli zle? Ach.. Práveže som mala také dobré skúsenosti z pred roka..
@kovalovapetra áno na šestonedeli áno... Pôrodná bola super ale na oddelení boli strašne sprosté Sestričky 😏
@amer666 ja tam idem rodiť prvy krat??
Ty si už porodila??