Dobry den mamičky, mam 2 mesiace pred pôrodom a neviem sa rozhodnuť či mam rodit v SV alebo v HE. Viete ja som z HE ale na pôrodnicu v he som pocula väcsinou zle recenzie preto sa obraciam na vas mamičky. Chcela by som vedieť aký pristup ma pôrodnica v SV aby som vedela porovnať 🙂. Ďakujem pekne za odpovede 😊
@ema230 vranov nad Toplou
@dominizzer ďakujem rozhodujem sa lebo väcsina si SV chváli ale zvážim HE ešte ďakujem 🙂
V Snine som rodila pred 14timi rokmi ,bola som spokojná ,švagriná pred dvoma rokmi,spokojná bola tiež .V Humennom som.rodila.najmladsiu dcérku ,nebolo nič ,s čím by som bola nejak extrémne nespokojná ,ale teda zastaralé sociálne zariadenie na oddelení šestonedelia by si zaslúžilo modernizovať ,počula som aj o nepríjemnom správaní primára ...neviem nakoľko také veci riešiš nejak citlivo ,ja som mala pôrod celkom náročný ,mala bola zrotovana ,takže sme museli použiť vakuumextraktor ..keďže som bola tretorodicka ,nejak som nepotrebovala pomoc sestričiek ani pri dojčení ,prebaľovani a podobne .Švagriná zas rodila v Humennom v apríli a bola dosť nespokojná aj s prístupom sestričiek aj primára pri pôrode .
@mamkalentedkova no vieš mne ide prvorade o pristup sestriciek a primara kedze som prvorodička a na primara v HE som pocula väcsinou zle recenzie. Preto som rada za vase skusenosti a odporučania 🙂
@ema230 no švagrinú celý čas presviedčali ,že ešte nerodí a nakoniec malú ledva stihli chytiť ..u mňa si myslím,že keby niekto spravil ultrazvuk ,vedeli by,že má dieťa pupočník okolo tela a je zrotovana ..možno by pristúpili k sekcii a neohrozili ju .Našťastie sme to zvládli a mala je v poriadku Ja som pred tými 14 rokmi ako prvorodička.booa v Snine veľmi spokojná .Alensi to už roky .Personál sa mohol tiež pomenit .Na primára som počula aj ja veľa sťažnosti a sonsestrickami som bola v kontakte fakt minimálne .Inak pôrodné izby sú v Humennom super .Držíme.palce ,nech sa rozhodneš dobre a hlavne nech máš pôrod bez komplikácii ☺️
@ema230 aj nad tou som rozmýšľala, len to už máme cca hodinu z domu, ale tak som prvorodička, tak by sme to mali stíhať v pohode 🙂 ale tiež ma to tam lákalo, pre to všetko čo ponúkajú, súkromie na izbe, manžel už počas prvej doby pôrodnej. No neviem sa rozhodnúť :/ ty máš kedy termín?
@ema230 ..ja som zo Sv, rodila som v He, nemôžem sa na nič sťažovať. V Snine to už ide dobrú chvíľu dolu vodou, ak sa rozhoduješ medzi Sv a He, určite Ti odporúčam He.