ZŠ Prešov a prestup do 4. ročníka, ale ma?

tanyka22
14. jún 2018

Dobrý deň chcela by som poradiť - informovať sa sťahujeme sa cez prázdniny do Ruskej Novej Vsi a hľadám školu v PO vhodnú pre dieťa 4 ročník. Viete mi poradiť ???? Ma niekto skúsenosti s prestupom ??? dakujem pekne za každú radu informáciu.

mirkahudakova2
14. jún 2018

V PO to máte dobré na ZŠ Májovú školu, príp. na ZŠ Šrobárovú alebo cirkevná bl. P.P. Gojdiča. Syn nám chodí na cirkevnú, pôjde do 3.ročníka, sme max. spokojní, úžasní učitelia aj celkový prístup ku deťom.. jednoznačne odporúčam..

janinah
14. jún 2018

Deti z Ruskej chodia na Solivar alebo na sídl. Šváby,je to najjednoduchšie čo sa cestovania týka,oblúkom by som sa vyhýbal aSekčovu,tiež kvôli cestovaniu. Na solivare je zš Lesnícka, cirkevná sv. Gorazda a na šváboch je Važecká,tam chodil syn,boli sme spokojní.

tanyka22
autor
14. jún 2018

Dakujem veľmi pekne za každú informáciu pozerala som aj kvôli cestovanie na Súkromná základná škola Solivarská 28, Prešov.... viete nieco bližšie aj o tej škole ??,
Prečo sekčov nie ak sa možem spýtať ???

janinah
14. jún 2018

@tanyka22 tá súkromná stráca na kvalite /len som počula,nechodili sme tam/...sekčov jedna katastrofa,milion áut,ľudí,dopravné zápchy,tam by som dieťa samé dochádzať do školy neposlala a ani autom nie,ja sa sekčovu autom vyhýbam,lebo na toto nemám nervy

tanyka22
autor
14. jún 2018

Dakujem velmi pekne

tanyka22
autor
15. jún 2018

ZŠ lesnícka alebo Sukromna solivarska navštevuje niekto tieto školy ???
dakujm

mirkahudakova2
16. jún 2018

No čo sa týka sekčova, tak tam máte zápchy, no ak idete smerom z ruskej novej vsi na solivar, tak na ZŠ Májovú ani na cirkevnú Gojdiča nemáte žiadne zápchy, lebo prichádzate zo smeru kde nie je premávka..v podstate to máte približne rovnako ďaleko ako na ZŠ lesnícka... na sukromnu solivarsku chodila sestra ,ale až na strednú školu, je to bilingválne gymnázium, ale tam je možnosť učiť sa bilingválne už na ZŠ a je na výbornej úrovni, len si za to treba platiť.

larintamo
11. dec 2021

zš lesnícka presov