Zrušenie Edupage školou

8. sep 2023

Dobry den,
Chcela by som sa spytat ci ste sa stretli s tym, ze Základná škola zrusila konto svojmu existujucemu ziakovi z dovodu jeho pobytu v zahranici? Odisli sme na isty cas do ineho štátu EU, doteraz problém nebol. Teraz som dostala email že nam nebude dovolený pristup (???) poslali sme normalne žiadost o povolenie aj potvrdenie o škole…

zuzanka.zuzu
8. sep 2023

predpokladám že škola platí prístup na osobu, tak si asi povedali že ušetria 😀 len zo zaujímavostí načo ti je treba prístup keď tu nežijete? tam sú len známky a obedy (aj to nie všade) a združenia. či?

januska12323
8. sep 2023

Čiže chodí do školy v zahraničí?

autor
8. sep 2023

@zuzanka.zuzu
@januska12323 mam 4 deti. Jedno z nich - najstarsie je na inej skole.( mladsie som tam nemohla prihlasit lebo tam nemame trvaly pobyt v danej obci) a prave najstarsiemu konto zrusili. Ano sme v zahranici, ale neviem dokedy, preto chceme byt v obraze. Doteraz nebol problem, normalne som si pisala s ucitelmi, zastupcami. Odovzdavali sme aj ulohy cez to. Dneska dosiel email ze uz nemam pristup(??!!!?) Takze pisete ze je to kvoli skolskym poplatkom?

autor
8. sep 2023

@januska12323 hej hej ale chodime na skusky.

nelca0510
8. sep 2023

A keby si napísala riaditeľovi školy?

abbey1
8. sep 2023

Keď je žiak normálne zapísaný na škole a chodí tam i na preskúšanie, je riadnym žiakom školy. Prístup máte mať. Napíš vedeniu školy a požiadaj ich o znovusprístupnenie. Veď musíš byť v kontakte so školou. Oni sami dnes vyžadujú všetko cez edupage. Na žiaka dostávajú normativ. Maximálne ťa môžu požiadať zaplatiť školné.

autor
8. sep 2023

@nelca0510 pisala som panovi zastupcovi, riaditelka nekomunikuje …

autor
8. sep 2023

@abbey1 tiez si myslim ze mame na to pravo. Zial som ziadny zakon zatial nenasla preco nemoze mat edupage. Nieje to nic specialne a extra na normalnej ZŠ.

abbey1
8. sep 2023

Žiadny taký zákon nenájdeš,, lebo proste žiak školy, i keď momentálne v zahraničí, má mať prístup na edupage. Ak nepochodíš v škole, obráť sa na zriaďovateľa.

autor
8. sep 2023

@abbey1 dakujem pekne za radu, davam im este par dni, myslim ze cez vikend sa to asi nepohne..

matkahelka
8. sep 2023

@zuzanka.zuzu vy mate v edupage len znamky a obedy? my mame vsetko- co sa deje v skole, v kazdej triede, ktory ucitel chyba, kto ho bude zastupovat, kazde ucivo z kazdej hodiny, mnohokrat poznamky k danemu ucivu, cize prakticky vsetko.

matkahelka
8. sep 2023

a nemohlo sa to stat omylom, nejakym nedopatrenim? ved syn je riadnym ziakom danej ZS, na pristup ma plne pravo

zuzanka.zuzu
8. sep 2023

@matkahelka ja tam nemám nič, ja mám 2,5r 😀 preto som chcela vedieť odpoveď, snáď na to je fórum

alex49
8. sep 2023

myslím, že došlo k nejakej technickej chybe ako k zámernému vyhodeniu. čo by z toho mali.
@zuzanka.zuzu v edupage je všetko možné aj nemožné. cez koronu tam deti robili aj úlohy a testy na hodinách online.

matkahelka
8. sep 2023

@zuzanka.zuzu tvoj prispevok neznel ako otazka neznalej, prva cast tvojej poslednej vety znie ako oznamovacia. nemam vestecku gulu, aby som vedela, ze si edupage nevidela ani z rychlika.

autor
8. sep 2023

@alex49 uz
@matkahelka uz mi pisal iny zastupca ze nastavuju system pre ziakov ktori su v zahraničí… tak som zvedava … zatial sa neda prihlasit. Kazdopadne ma to vytočilo😠

januska12323
8. sep 2023

Kľud, asi bude vedený inak aby mu nemuseli písať dochádzku a tak. Je začiatok roka teraz sa všetko nastavuje a opravuje nanovo.