Ahojte prosím vás má niekto napísaný celkový zoznam čo treba kúpiť do školy pre prváka? Ďakujem pekne
Ahoj, počkaj čo povedia v škole. Niekedy sa ozve triedna týždeň pred začiatkom roka so zoznamom, niekedy povie v prvý deň, niekedy sa povie iba suma a učiteľka nakúpi pre celú triedu...
Zatiaľ ti stačí školská taška, peračník, prezuvky a veci na telesnú. Nám napríklad všetky pastelky, ceruzky, perá, zošity, obaly aj veci na výtvarnú kupovala triedna.
Ja som nasla zoznam priamo na webe skolky . Zvysne detaily nam povedia na rodicku tento mesiac
Celkový zoznam neexistuje, každá učiteľka má iné požiadavky, niektoré veci dostanú v škole
Počkaj 1.týždeň dostaneš zoznam pomôcok, už bude mať aj učebnice a pracovné zošity podľa toho kúpiš obaly.
Všeobecne na ten 1.týždeň potrebuje len prezúvky, školskú tašku, peračník /ceruzky, pastelky, strúhatko, guma/
@natalia22850 nam davali zoznam ma zapise
@natalia22850 mali by ti ho dať v škole. Každá má iné požiadavky. Nám dali automaticky balíček čo bude potrebovať a ten sme si zaplatili oni ho zariadia. Ostatne ako telesná a pod nám dali ako ukážku pri zápise. A zvyšok nám zase povedia v prvý deň resp. na rodičku.