Baby uz je to na smiech ale trojky na vysvedceni z hudobnej vychovy je ina kava.Nie jeden ziak,ale polovica triedy.Deti hudobnu nenavidia.Taky vylev.
@klementinka58 nie to nejde tym smerom.Dakujem🙃
Ucitelka nie je normalna. 🙈🙈🙈🙈🙈
U nas sa ucitelia telocviku a hudobnej tvaria, ze su najdolezitejsi zo vsetkych ostatnych. A znankovanie tiez take, ako ty pises, mozno nie polovica triedy, ale pri priemere 1,51 na polroku dal 2 z telesnej, lebo ved matematika nepusti a on je spravodlivy. To nevymyslis..
Mňa chcela nechať v devine prepadnúť z hudobnej 🤦🏻♀️
Vyznamenana každý rok ,riaditeľ jej to rýchlo vysvetlil
Pokiaľ nedostanete 5 ako môj syn ,lebo pani učiteľke sa nepáčil obrázok ktorý nakreslil ..
A ešte mu povedala nech to nakresli ešte raz inak mu dá prepadnúť .. 🙈🙈
Z revom išiel domov zo školy..
A teraz si predstavte, že mi na výške nechcel dať učiteľ skúšku z plávania, pretože som sa bála skočiť z mostíka rybičku 🤦🏻♀️ študovala som špec.pedagogiku a za 20 rokov praxe som v živote nebola s deťmi v bazéne, nie to aby sme skákali z mostíka. Spolužiačka zase nevedela výmyk, nedokázala sa vytiahnuť hore a robila reparát v auguste. Gymnastiku sme v praxi tiež nikdy nepotrebovali. Berte to s nadhľadom 😉
U nás je problémová fyzika. Syn mal priemer 1,36, polročný na 1. Povedala mu, že to je medzi 1-2 známka, otvorila mu zošit a už mu piplo na edupage: úprava zosita: 5,5. Povedala som mu, nech sa na nu 💩 a nech nejde prosit o preskúšanie na opravu známky. Minulý rok na konci roka mal same 1, len z hudobnej 2, pretože odmietol spievať pesničku sám pred celou triedou. To bol 7 mak
hudobna nie je len o speve ale aj o teorii a o aktivite na hodine...
Strašne rada by som sa opýtala, odkiaľ si, lebo úplne prvé, čo mi napadlo, je, že naše deti určite chodia do tej istej školy. 😀
Moja v siedmej triede písala písomnú z výtvarnej výchovy z poznámok na tri strany samozrejme nikto to nechápal tak dostali 5 väčšina z triedy a tak na vysvedčení mali dvojky aj trojky z výtvarnej a to ani nehovorím čo všetko si museli kúpiť na výtvarnú lebo majú nejakú maliarku na normálnej základnej škole občas sa mi zastavuje spôsob čo chcú dosiahnuť učitelia
@kacena4 hudobna je VYCHOVA, teda ma deti vychovavat k laske, (alebo aspon k porozumeniu) k hudbe. Ucitel, ktory rozdava gule na hudobnej ziakov k ziadnej laske k hudbe nevychova a ani vela porozumenia hudbe asi ti ziaci mat nebudu, ked maju takeho ucitela. A lasku k hudbe im nepomoze vytvorit ani to, ze budu vediet aky je rozdiel medzi molovou a durovou stupnicou a ani kedy sa narodil Mozart (ja neviem ani jedno, ani druhe), mam hudobny hluch, spievat mozem len na koncerte Elanu s dalsimi tisickami ludi, kde sa moj skrekot strati a napriek tomu hudbu mam rada, aj tu klasicku, aj modernu, aj ludovu, lebo som mala stastie na ucitelku, ktory brala hudobnu ako vychovu a hudbu ako taku nam nezhnusila.
@betulinka1 my sme mali uz aj rodicovske kvoli nej,u nej aj zo sjl maju 1 len vynimky.Ostatne 2 a 3 a horsie ale tak ok je to sjl.lenze hudobna to je uz trosku cez.
@jamidea presne tak,aj u nas ked ma 2,49 uz je to 3.Z telesnej musela minuly rok pisat projekt o Vlhovej ked chcela 1.
@floren fu,ina kava.Ale asponze riaditel sa pekne zachoval.U nas nepomoze ani to,mali sme aj rodicko kvoli tomu a nic sme si nepomohli.
@kika2565 bozinku a to z ktoreho predmetu?U nas vraj z vychovy najhorsia moze byt 3 preto nedava horsie
@nikaeli fuha chore toto
@hipuska no pekne.Inak ma napadlo s tou fyzikou,my tak na sjl z nicoho nic pribudaju na konci roka 5 5 reku z coho?No vraj minusove body za cely rok.Tak aby nedala na vysvecku 2 tak robi toto.
@kacena4 skor by som to nazvala ze nielen o teorii ale aj o speve.U nas sama teoria bez spevu.
@h2 dedina v GA okrese 😉
@andrejka1974 tiez sila no ale vidim ze teda nielen u nas je to take
@viestta ❤️
@walentina7 mohlo to byt vsade tak.Deti sa uz ani netesia na hudobnu tak my volakedy
Ahá, tak potom nič. Ale my máte tiež takú učiteľku hudobnej. Tak neviem, či je to nejaká diagnóza, alebo profesionálna deformácia.
Výtvarná výchova
2.stupen je viac o teorii nie speve, spievali kym boli mensi, starsi uz odmietaju spievat. v osnovách maju teoriu
@h2 obe naraz 🤣
aj telesna je vychova, a minuly rok mala dcera taku ucitelku ze nosila 5ky hadam kazdy tyzden... :DDD na vysvecku siiiiice mala dvojku, ale aj tak to dost znacne poznacilo vztah jej k telesnej. Teraz nastastie hviezda uz je prec, maju ucitela a letia na telesnu baby aj ked nemusia :DD Napr konkretny priklad, bezali 12minutovku a dcera pred koncou spomalila (NEZASTALA! spomalila) a vyhodila ju sadnut s 5kou a odmietla vysveltit preco, ked bezala.. nedozvedela som sa ani ja. POsadila takto viacere baby. Dalsi raz, docvicili a mali este cas, tak ze tie ktore chcu nech si zahraju basketbal, zvysne sa bavili okolo laviciek... dala im 5ky.. ked sa ohradili, ze ale povedala, len tie ktore chcu, tak ich posalal do pecka...
hudobna je nastastie u nas pohoda, aj vytvarna celkom..
este sme mali specialitu co sa tyka informatiky, ale to som povedala, ze sa nerozculujem. Nepomoze nic, ani po dobrom ani po zlom. Dostaneme na rodicku odpoved, ze treba sa pytat vyucujuceho, vyucujuci rodicov ignoruje :D tak som zacala na zanmky trochu kaslat, jazyky sa uci riadne, to ked nejde, nasla som doucko, bazirujem na matike, snazim sa aj slovencinu, a prirodne "vedy" su na zs naozaj lahke.. ale to aj tak nedohadame.. nedozvedela som sa preco ma dcera napr. z laboratornej prace vzdy 2jku.. robia to v dvojiciach, a ona ma vzdy za 2.. preco.. ci farba pera je problem, alebo co.. neviem.
na ukludnenie vychovy sa nerataju do priemeru znamok na stredne skoly. Ak teda nejde umeleckym smerom