Mamičky všimli ste si túto zmenu:
Jesenné prázdniny sa posúvajú na 30. októbra 2020, pričom 2. novembra,6. novembra a 9. novembra budú prázdniny tiež (vždy piatok a pondelok pred a po celoplošnom testovaní).
@nelca84
@ayanamirei
Zdroj oficiálna stránka ministerstva obrany ..kde sú zverejnené pokyny celoplošnému testovaniu
https://www.mosr.sk/48226-sk/informacie-k-celop...
@patka06 akurát dnes v škôlke oznam,že 2.normalne nastupujú do škôlky.Zo školy mail,to iste.Zeby o tom školstvo nemalo info?
@kubkovamama pravdepodobne oznámia neskôr ..nie je to ani na stránke ministerstva školstva ... len v týchto pokynoch som to našla
Podľa mňa školy zavrú
skor ide o dezinfikaciu skoly po plosnom testovani , nemozu tam predsa nahnat xy deti len tak, bez toho aby to cele vycistili a o pripravu priestoru pred, a kedze sa este na 100% nevie co bude, preto skoly este nepodavaju info predcasne
od ekdy o prazdninach rozhoduje ministerstvo obrany? ano, maju to na ofic. stranke, ale o tom oni nerozhoduju, podla mna o tomto netusi ani ministe skolstva (skoly uz vobec nie) a zajtra to odtial nenapadne zmizne...
@nelca84 ved v nedelu bude este testovanie. Co maju v noci dezinfikovat?
neviem kde zobrali info, ze jesenne prazdniny sa posuvaju na 30. oktobra. O prazdninach je rozhodnute na 2-3 skolske roky prepredu.
Zo stranky Min. skolstva som si stiahla tabulku s prazdninami na skol. rok 2020/21 minuly rok 30.11.2019 a je tam jasne napisane, ze termin jesennych prazdnin je 29.10. a a30.10. a do skoly nastupuju deti 2. 11.
Takze ake posuvanie????
@veronikaszabova ja neviem, tak ale o kolko tried z celej skoly moze ist? Podla mna to nebude zas tak casovo narocne. Ale mozno sa mylim, len sa mi tomu nechce verit.
Je to iba na stránke MOSR. Ku Grohlingovi info asi zatiaľ nedorazila.
A učitelia si 2 dni dovolenky navyse tiež asi vyčarujú niekde.
Všetko závisí od toho, či celoplošné testovanie bude. Myslím si, že do toho momentu info na mínedu nebude, ani nejaké vyhlásenie od ministerstva školstva. Otázne je, čo všetko dnes schvália. A myslím si, že celkové zatvorenie škôl je v hre, možno úplný lockdown, takze nás prázdniny už nebudú zaujímať :/.... pôvodne mali byť prázdniny od 29.10, ak by prešiel tento noý návrh, tak posledný deň školy bude 29.10, následne 3.11 späť do školy a 6.11 a 9.11 opäť doma