Zmena školy

sannn
26. mar 2024

Zienky prepisali by ste si dieta (10rokov) na inu skolu len na zaklade toho ze si nasiel kamarata ktory sa vam nepozdava? Sam sa vyjadruje ze je rad ked kamos nie je v skole lebo je tam vtedy super kľud a hovori ze ho nema moc rad ale ze chalan sa s nim chce kamaratit atd....ale realita je zas taka ze su spolu strasne zli, moj zacal odvravat,nie len mne,ale aj ucitelom,je drzy,divokejsi...zacal riesit dievcata, sexualne narazky...ja ho vobec nespoznavam, sprava sa ako ten chlapec. Okolie mi hovori ze to neovplyvnim,ze taky kamos sa moze nájsť aj inde,co je sice pravda ale ja mam pocit ze "smerovanie" vyvoja 10 rocneho este viem ovplyvnit...ci nie? Ci to vsetky 10 rocne deti su uz "v puberte"? Syn prestupit raz chce,raz nie... Som si ista ze ak ho prinutim a nebude sa mu pacit budem to pocuvat navzdy, ak ho necham tu,budem pocuvat ako by mu inde bolo lepsie,takze sa skusam rozhodnut fakt "sama". Poradte ktore mate skusenost. Dakujem ☺️

deti95060810
26. mar 2024

10 r. má sex. narážky? 🙄
ocinko by mal zakročiť...
áno, dala by som ho do inej školy

anjelicek26
26. mar 2024

V tomto veku vie jeden zlý kamoš alebo kombinácia dvoch,co sú rovnako nastavený a hecuju sa na samé lepšie hovadiny, spraviť neskutocne škody. Vidím u syna v triede, 18 chlapcov, 4 dievčatá, chudatko ucitelka.. priemer známok u syna totálne dole, pritom nadpriemerne IQ, nepočúvajú srandicky vtipky a drzé komentáre.. ešteže budúci rok mení školu... inak by sme vymenili skolu kvoli tomu kolektivu toxickemu..

sannn
autor
27. mar 2024

@anjelicek26 dakujem, bojim sa aby sa to v druhej skole neopakovalo. Ale presne si to vystihla ...toxicky kolektiv

slavomira236
27. mar 2024

@sannn napisem ti to takto: Rovny rovneho si hlada. Ak inklinuje k takymto kamosom najde si ho aj inde. Ma 10 prichadza puberta spravanie sa meni

deti95060810
27. mar 2024

autorka, na Denníku N je článok ktorý by ťa možno aj zaujal - Synovi je smutno za spolužiakmi zo starej školy. Mám ho preložiť naspäť?
https://dennikn.sk/3904021/synovi-je-smutno-za-...