Zápisnica z rodičovského združenia

21. sep 2023

Ahojte, neviete mi pomoct alebo nepisali ste niekto, zapisnicu?
Neviete mi poradit ako sa zapisuje? 🙂 ako vyzera taky dokument a co vsetko tam ma byt?
Dakujem pekne

rebrambora
21. sep 2023

Pocujem o niecom takom prvy x, tak som si to hodila do googlu a cuduj sa svete!
Milion vysledkov a vzorov, napisanych ci uz rukou, na PC alebo nejake body ako na to.

lulana79
21. sep 2023

1.Program 2. Otvorenie 3. Sprava o financiach 4. Predstavenie pedagogickeho zboru 5.Analyza vychovno-vzdelavacich vysledkov a mimoskolskej cinnosti 6.Schvalenie clenskeho prispevku pre sk.rok2023/2024 7.Platby do skolskej jedalne 8. Rozne 9. Uznesenie 10. Zaver - toto napr. obsahuje ta nasa

bibina32
21. sep 2023

Ak chceš pošlem do správy našu zápisnicu.

autor
21. sep 2023

@bibina32 super, dakujem velmi mi to pomoze

autor
21. sep 2023

@lulana79 co ste pisali do uznesenia? A co do analyzy vychovno vzdelavacich vysledkov - nasi su este len prvaci😅

bibina32
21. sep 2023

Len mi pošli súkromnú správu, lebo neviem komu to poslať, keď si anonymne.

autor
21. sep 2023

pisala som ti hned vtedy

autor
21. sep 2023

prisla ti? mne pise ze neprecitana

lulana79
21. sep 2023

v uzneseni je iba, ze sa odsuhlasilo ZRPS vo vyske 20eur a je to teda platne

autor
21. sep 2023

@lulana79 aha, ja to mam ako Poplatky😅
A co do analyzy vychovno vzdelavacich vysledkov ?

lulana79
21. sep 2023

zapisnica iba informuje o tom, ze sprava o tychto vysledkoch bude zverejnena v priestoroch skoly aj na internetovej stranke skoly

autor
21. sep 2023

@lulana79 fuha, tak to mate riadne strucnu, ja mam ako esej o vsetkom co triedna preberala🙈😅
musim to nejako zminimalizovat😅

lulana79
21. sep 2023

este vlastne je tam jeden bol: Statisticke udaje o pocte ziakov.

autor
21. sep 2023

@rebrambora naslo mi z plenariek, tam sa ine veci preberaju, ale mozes aj plodnejsie prispiet do diskusie, budem velmi rada🙂

lulana79
21. sep 2023

toto je ale zapisnica z celej skoly... ZS aj MS spolu... skola ma cca 430ziakov

lulana79
21. sep 2023

ty robis zapisnicu iba z jednej triedy? Ak hej, tak ano, tak to popis viac... toto bolo plenarne rodicovske

simca06022011
21. sep 2023

Píše sa zaradom to co sa tam riešilo;) žiadna jadrová fyzika.

miskakyska
21. sep 2023

Bola som "zapisovateľka"😃 dobrovoľne nasilu,lebo každý sa toho bál jak čert kríža 😃
Po združení mi triedna dala body, podľa ktorých išla na RZ a to som len prepísala,dala počet zúčastnených a dátum.Bodka.

tanyan
21. sep 2023

Triedna mi dala papier, kde bolo na prvej strane predtlačené a čiastočne vypísané (interný formulár), ja som iba na druhú stranu v bodoch heslovite zapisovala body diskusie a rozhodnutia. Na konci som tento ručný zápis vrátila triednej, ona si doplnila počet zúčastnených podľa prezenčnej listiny a odovzdala ďalej.

iwuskaaa
21. sep 2023

Mne dajú triedne učiteľky (robím zápisnicu v dvoch triedach) program v bodoch RZ.
Ku každému bodu si robím poznámky na RZ a potom to všetko spracujem do zápisnice.
Tiež zapíšem počet zúčastnených rodičov.
Nieje to nič ťažké, časom do toho prídeš 😁