Ahojte, neviete mi pomoct alebo nepisali ste niekto, zapisnicu?
Neviete mi poradit ako sa zapisuje? 🙂 ako vyzera taky dokument a co vsetko tam ma byt?
Dakujem pekne
1.Program 2. Otvorenie 3. Sprava o financiach 4. Predstavenie pedagogickeho zboru 5.Analyza vychovno-vzdelavacich vysledkov a mimoskolskej cinnosti 6.Schvalenie clenskeho prispevku pre sk.rok2023/2024 7.Platby do skolskej jedalne 8. Rozne 9. Uznesenie 10. Zaver - toto napr. obsahuje ta nasa
Ak chceš pošlem do správy našu zápisnicu.
@bibina32 super, dakujem velmi mi to pomoze
@lulana79 co ste pisali do uznesenia? A co do analyzy vychovno vzdelavacich vysledkov - nasi su este len prvaci😅
Len mi pošli súkromnú správu, lebo neviem komu to poslať, keď si anonymne.
pisala som ti hned vtedy
prisla ti? mne pise ze neprecitana
v uzneseni je iba, ze sa odsuhlasilo ZRPS vo vyske 20eur a je to teda platne
@lulana79 aha, ja to mam ako Poplatky😅
A co do analyzy vychovno vzdelavacich vysledkov ?
zapisnica iba informuje o tom, ze sprava o tychto vysledkoch bude zverejnena v priestoroch skoly aj na internetovej stranke skoly
@lulana79 fuha, tak to mate riadne strucnu, ja mam ako esej o vsetkom co triedna preberala🙈😅
musim to nejako zminimalizovat😅
este vlastne je tam jeden bol: Statisticke udaje o pocte ziakov.
@rebrambora naslo mi z plenariek, tam sa ine veci preberaju, ale mozes aj plodnejsie prispiet do diskusie, budem velmi rada🙂
toto je ale zapisnica z celej skoly... ZS aj MS spolu... skola ma cca 430ziakov
ty robis zapisnicu iba z jednej triedy? Ak hej, tak ano, tak to popis viac... toto bolo plenarne rodicovske
Píše sa zaradom to co sa tam riešilo;) žiadna jadrová fyzika.
Bola som "zapisovateľka"😃 dobrovoľne nasilu,lebo každý sa toho bál jak čert kríža 😃
Po združení mi triedna dala body, podľa ktorých išla na RZ a to som len prepísala,dala počet zúčastnených a dátum.Bodka.
Triedna mi dala papier, kde bolo na prvej strane predtlačené a čiastočne vypísané (interný formulár), ja som iba na druhú stranu v bodoch heslovite zapisovala body diskusie a rozhodnutia. Na konci som tento ručný zápis vrátila triednej, ona si doplnila počet zúčastnených podľa prezenčnej listiny a odovzdala ďalej.
Mne dajú triedne učiteľky (robím zápisnicu v dvoch triedach) program v bodoch RZ.
Ku každému bodu si robím poznámky na RZ a potom to všetko spracujem do zápisnice.
Tiež zapíšem počet zúčastnených rodičov.
Nieje to nič ťažké, časom do toho prídeš 😁
Pocujem o niecom takom prvy x, tak som si to hodila do googlu a cuduj sa svete!
Milion vysledkov a vzorov, napisanych ci uz rukou, na PC alebo nejake body ako na to.