ahoj.Chcela by som sa opýtať,ako je to zo zápisom do zš?.Syna chceme zapísať do školy,kam regiónovo nepatríme(chodí do škôlky v tomto regióne a spolužiaci idú tiež na túto školu),učiteľka čo prezentovala zš na stretnutí v škôlke mi odporučila dať dieťa zapísať aj do ,našej,regiónovej školy.Lebo v Pankúchovej (kam syna chceme dať) vraj už aj minulý rok nevzali veľa detí,lebo riaditeľ zrušil jednu triedu a miesto 4otvoril len 3.Regionovo patríme do zš Ružovej doliny a tam syna nechceme dať.Teraz pozerám stránku Lachovej a tam píšu,že zo zákona môže byť dieťa zapísané len na 1školu a ak sa zahlásime na mimoregiónovú,tak sa už nemôžeme ani na ,materskú,.Normálne neviem,čo teraz????
@kaara1980 poradit ti neviem, ale kamoska mi hovorila, ze jej riaditelka Pankuchovej hovorila, nech zapis ani neskusaju, ze ich zrejme nevezmu. Su mimo obvod. A pritom tam ma starsie dieta....ale ze vraj nezavazi, ze tam je starsi surodenec. Vraj sa posledne roky hlasi privela deti. Tak neviem...ale kamoska ide urobit presne to, co ti pise
@titkovamiriam Zapis planuje na Pankuchovej a ak dieta nevezmu, ohlasi sa na obvode.
Na Pankúchovej je riaditeľ a tiež som dostala odpoveď neskúšať, prípadne nepočítať s prijatím, ak nie je dieťa so spádovej oblasti- Minulý rok sa hlásilo cez 140 prváčikov a prijali cca 70. Musia uprednostniť deti zo spádovej oblasti. Tento rok otvárajú tiež len 3 triedy, z toho jednu menšiu (bude v malých priestoroch).
Tiež som tam chcela Hanku prihlásiť a musel a som to zmeniť ☹
@jaaty tak mozno to bola zastupkyna 😉 Asi som kamosku moc pozorne nepocuvala....
@simsalabim nepodstatné 😉
Ak by ho na danu skoly nevzali automaticky ho primu do spadovej skoly.Takze kludne chod na zapis do skoly kam chcete a potom uvidis ked t pride vyjadrenie.