Ahojte,
Babeny z Vrablov poprosila by som vaše názory, postrehy, prípadne porovnanie základných škôl vo Vrábloch. Budem vďačná za každý názor. Ďakujem vám krásne!
@tamia podľa mňa áno. Malá chodí do tretej a školu si chváli, nechodí so strachom. Môj mladší syn chcel tiež prejsť, pretože v ich triede sa vyskytla šikana. Síce nebol obeťou ani agresorom, ale zle to na neho vplývalo. Kým sa to prevalilo, informovala som sa u ich triednej a tá to ani nepripustila, hlava do piesku, ani sa neunúvala zvolať triednickú. Zakrátko jej to "nabonzovali" jeho spolužiačky. Takisto od prvej triedy prístup učiteľky úplne o ničom. U staršieho zas dvaja spolužiaci prešli na Levickú, nakoľko si ich pedagógovia "zaškatuľkovali" ako podpriemerných žiakov a napriek iniciatíve, žiadna zmena. Prešli na Levickú a prospech sa im výrazne zlepšil.
Dobrá je 1.ZS na Levickej, ale sikana je všade, aj na cirkevnej a dobrý učiteľ je tiež všade, len na neho natrafiť, tak isto aj kolektív. 3 ZŠ je dosť veľká škola, hoci, čo sa týka učební a krúžkov asi naj.
@danielahamar dakujem za odpoved, aj som ju zapisala na 1.ZS, tak hadam bude ok🙂 Celkom som nerozumela poslednej vete, Myslela si 1.ZS, ci? Dakujem
@schiantii 3 ZŠ sú Lúky 😉
@danielahamar dakujem🙂 ano, vraj luky su top, na druhej strane vraj neosobne, mozno je to tym, ze je to velka skola. A sikana sa tam vraj neriesi, to som uz pocula...
Ja som mala chlapcov na ZŠ lúky. Malá mi chodí na ZŠ Levická. Od prvého ročníka obrovský rozdiel , samozrejme zmena k lepšiemu.