Mamicky, ake mate skusenosti so ZS v Nitre? Zaujima ma najma ZS Benkova, Svorada a Benedikta a Pribinova, ale uvitam aj info o inych skolach, najma na Klokocine a v meste. Co sa vam paci/nepaci, ako su deti spokojne s pani. uc. a vychovavatelkami....
Dakujem vam. 🙂
Ahoj.Mne chodi dcerka na Benkovu a sme spokojni..Co by si chcela vediet?
Ano, chodi do klasickej triedy.Spolu je ich 7 tried prvacikov z toho su tusim tri z nadanymi detmi.V triede ich je okolo 20 v klasickych triedach.Pani ucitelku aj vychovavatelku budu mat v 1 aj v 2 rocniku tie iste.Na anglictine, nabozenste a informatike maju ine pani ucitelky.S ucitelkou aj vychovavatelkou sme velmi spokojni, su mile, nasa ma take starsie, take mamickovske typy.Niektore triedy maju aj mladsie.Nasa chodi do sk.klubu len poobede, viem ale ze rano sa spajaju vsetky deti, potom idu do tried.Ked skonci vyucovanie tak pride vychovatelka a kazdy ma druzinu vo svojej triede.Poobede asi od stvrtej sa zase spajaju do jednej triedy.Ja som v podstate spokojna zo vsetkym az na jedalen...strava super,ale triedu maju v jednej budove a do druhej chodia na obedy.Takze sa musia prezliekat teraz v zime a denne presuvat a tak isto chodia z boku budovy na informatiku ,takze to tiez.My to pride take nedomyslene...
@mimanr zoznam uz nemam, ale pamatam si...podla mna to bude teraz to iste...
na zosity,pracovne listy a pomocky na vytvarnu sme sa skladali.Bolo to treba tusim do tyzdna vyplatit.
Kupovali sme tasku, peracnik, 3 ceruzky č.2, pera budu pouzivat az v druhom polroku, fixky, pastelky..zakladne farby 12ks, male dosky 1ks, velke dosky 1ks
vrecko na prezuvky, prezuvky,
zasteru alebo stare tricko na vytvarnu vuchovu
vrecko na telesnu vychovu, teplakovu supravu, tricko biele, ponozky biele, botasky s bielou podrazkou,
podsedak zo snurkami na stolicku
Peciatku s menom dietata
Maly uterak , tekute mydlo, 4x toal.papier, balik hyg.vreckoviek
Asi vsetko..ked si na nieco spomeniem, napisem Ti
@mimanr my sme na Benkovej, mladšia p.učiteľka, a dávali sme peniaze, všetko nakúpila ona. Na konci šk.roka nám dala zoznam, čo treba kúpiť do 2.ročník
Ostatné ako napísané vyššie. V prvý deň kým boli deti a p.učiteľkou sme my mali sedenie a p.vedúcou kvôli obedom, ostatné sme dostali na papieri od p.učiteľky
A co robia prvaci prvy tyzden v skole, kym sa vsetko pozhana? Zoznamuju sa s prostredim a medzi sebou, ci...?
zošity im p.učiteľka dáva priebežne, ako vyvstane potreba.
Prvý deň sme boli v škole len 1hodinu. Ďalší deň mali obhliadku školy, inštrukcie k používaniu čípu na stravu a k skrinkám, potom si už brali do školy aj u
učebnice. Všetko p.učiteľky píšu do slovníčka alebo my komunikujeme mailom.
Sorry, nejako mi blbne net, preto mi prdáva neukončené príspevky..
Nie je tu nijaka mamina prvaka a predskolaka z NR?