Ahojte maminky, chcela by som zistiť ako to funguje na základných školách v Dúbravke. Či ste spokojné so školou kde vaše deti chodia alebo nespokojné .....
Či by ste odporučili vašu školu iným maminkám či radšej obchádzať tú školu z diaľky ....
Chcela by som vedieť podľa vašich odpovedí či vôbec má zmysel preložiť syna na inú školu alebo ani nie. Ďakujem
V Dubravkskych ZS bude Den otvorenych dveri, treba sa ist pozriet, spytat...
Základná škola Beňovského - otvorí dvere – 21. marca od 9.00 – 12.00
Základná škola Nejedlého otvorí dvere – 10. apríla - od 9.00 – 12.00
Základná škola Pri kríži otvorí dvere – 21. marca od 9.00 – 12.00
Základná škola Sokolikova otvorí dvere - 8. apríla - 8.00-10.00, 1. vstup 8.00 -9.00, 2. vstup 9.00h – 10.00h
@tin007 áno, však práve to by som chcela vedieť - či tá škola tie ich požiadavky aj splnila či nie, hľadám aj na nete ale názor z roku 2009 a 2011 a pod asi nebude aktuálny :(
Zaujímalo by ma na ktorej škole aké majú tempo, učivo preberajú poctivo- sú dopredu, nič sa neučia , dali by do tej školy zas a pod?
tiež sme navštívili deň otvorených dverí - a teraz úplné sklamanie po tých ružových slovách. Deti sa ledva učia , aby na hodinách pozerali rozprávky, čítali vlastné knihy, pozerali Harry Potter a potom mať písomky - mi nepríde ako ok
@tin007 vybrali sme podľa toho ako ako sa nám zapáčila podľa tých ,,otvorených dverí,, a bola aj najbližšia .... a jedlo a krúžky neriešim všetky má súkromné tak platíme , ale ako obstoja deti monitor, prijímačky, súťaže či obstoja, či ich dobre pripravia. Poteší ma aj link z netu .- zatiaľ nič čerstvé som nenašla
Skoda, ze tu nikto nereaguje. Vyzera to akoby boli vsetci spokojni... 🤔
Dobra otazka, tiez ma to zaujima.