Zakladné školy a lekári v Trnave

denimi
24. nov 2012

Ahojte, maminy velmi by som vas poprosila o nazory na zakladne skoly v Trnave a taktiez na pediatrov. Budeme sa stahovat do TT, konkretne do Modranky a netusim kam dat deti do skoly a aki su tam lekari, velmi by ste mi pomohli ak by ste sa podelili o svoje skusenosti, nikoho tam nepoznam a netusim, na ktoru skolu ich dat...☹
Dakujem krasne za vase rady a tipy 🙂

natal12
24. nov 2012

Daaj ich na spartakovsku tam som chodila je to zmenene celkom pekne.. A lekari??no tiez su fajn zalezi ktory a co sa tyka nemocnice tak nic moc mna navsetko posielali do ba . Aj som tam chodila tam je skvely pristup 🙂 ale teraz nanovo chodim sem do tt 😒 ked nieco bi si chcela napis spravu

lienka1601
24. nov 2012

ahoj vies co aj v modranke je super zakladna skola.. nemyslim ze je treba davat priamo do trnavy..
a detsky lekar.. my chodime dr. Jarabkovej ta je na lincanskej tak medzi barakmi.. neviem presne ulicu ale som s nou velmi spokojna.. a pre dospelych dr. Morova ta je na poliklinike detskej ale teda je to lekarka pre dospelych...

natal12
24. nov 2012

No akurat citam ze do modranky tak kebyze ich das na tu spartakovsku budu muset cestovat.. Kukni v googli tu skolu alebo si pokukaj skoly v googli a popytaj sa osobne kde ich zoberu ci maju volne miesto.

denimi
autor
24. nov 2012

@lienka1601 práve to by som potrebovala počuť nejake referencie na tu modransku školu lebo škôlkari je tam vraj super, ale na základku som este nepocula žiadny nazor..

denimi
autor
24. nov 2012

@lienka1601 a ďakujem aj za tipy na lekárov 🙂

ivushka0209
24. nov 2012

Ahoj zakladnu skolu odporucam Gorkeho nemala by si to ani tak daleko do modranky .. skola je teraz po rekonstrukcii , riaditelka a aj ucitelky su tam velmi ochotne .. za detsku lekarku by som odporucila dr. Laskovu aj ked nebudes pod jej obvodom ale po dohode by ta bez problemov prijala pod seba teda deticky :D

hamca
24. nov 2012

@denimi ja nemam informacie o modranskej zakladnej skole z prvej ruky, ale pocula som, ze je dobra. Suseda v nasom panelaku je tam riaditelka a je to velmi mila osoba, tak si nemyslim, ze by sefovala nejakemu bordelu 😀
a co sa tyka pediatrov, nemam vela skusenosti, kedze dcerka je este mala. my mame kloknerovu a zatial sme spokojni

odrik
24. nov 2012

@denimi
My máme veľmi dobrú skúsenosť so školou na Vančurovej ulici, je tam aj nádherná MŠ, je to menšia ZŠ s MŠ, integrujú tam aj nadané deti. A pani Dr. Evu Kollárovú ľúbime 🙂!!! Tak veľa šťastia vo výbere a nech sa Vám dobre býva 🙂!

natal12
24. nov 2012

@ondrik kollarová je velmi dobrá i ked k nej nechodím mamina ma priatela a su rodina 😉

jankatt1971
24. nov 2012

tiež chodíme k doktorke Láskovej, už jej meno naznačuje, aká je. A do školy sme chodili na Spartakovskú a predtým na Limbovu.

denimi
autor
24. nov 2012

@hamca ďakujem, ja by som najradšej keby boli v Modranke, zajdem sa tam popytat, veľmi ťažko je mi vyberať v mieste kde nemám s ničím a s nikým skúsenosť. Len ma jedna známa môjho priateľa odradila, je z modranky a deti ma v škole v meste lebo vraj tam neni základku nic moc... Ale to je len jeden nazor, ktory som zatiaľ počula, preto som sa obrátila na kona 🙂

denimi
autor
24. nov 2012

@odrik ďakujem 🙂 za školu aj p. Doktorku a deti ako z divych vajec tam tiez integruju? Take by som jedno mala 😀

denimi
autor
24. nov 2012

@natal12 ďakujem, tak Mudr. Kollarova uz ma dva palce hore 🙂

denimi
autor
24. nov 2012

@jankatt1971 ďakujem krasne 🙂 s takým menom musí mat aj veľa pacientov asi 🙂

natal12
24. nov 2012

@denimi ja k nej nechodím ale počula som že je dobrá a tá moja dr. vidovičová je velmi dobrá 😉 a pre dospelých dr. krištofík tam chodí moja mamina 🙂 aj babka

natal12
24. nov 2012

@denimi ved im vybav čipovu kartu ak mozeš a nech cestujú alebo ak máte auto tak ich voz 😉 ako písala @jankatt1971 aj ona písala že spartakovská mne sa tam páčilo 🙂

odrik
24. nov 2012

@denimi
Určite tam s deťmi ako z divých vajec nemajú problém, viem to 🙂, aj ja mám také doma 🙂🙂🙂! Zvládli ho výborne 🙂!

anesim
25. nov 2012

@denimi Spartakovská je aj športová škola zameraná u chlapcov na hokej, na Gorkého by som asi nedala, je tam dosť našich spoluobčanov, ak vieš čo myslím 😉 , Vančurova je fajn, ale skúsila by som aj Modranku, decká to budú mať blízko, hlavne si získajú aj kamarátov, s kt budú bývať aj v jednej časti

elise
25. nov 2012

@denimi na vančurovu som codila ako dieťa (23 rokov dozadu som ju ukončila) maju to ohradnee je tam ovocný sad ihrisko škôlka je tam teraz v pavilone kde boli prve triedy, maju telocvičku jedálen bolo to v pohode. pediatra máme v trnave dr. rodákovu je zlatá a milá k deťom je užasná pomáha pri neočkovani a je k dispozicii aj na telefon ked potrebujem radu. materská škola je dobrá v jame ale ked si z modranky mala by si bližšie školu a škôlku v modranke.

denimi
autor
25. nov 2012

@anesim diky moc 🙂 tak so spoluobcanmi radšej ee, ja by som asi tiez radšej Modranku práve preto, ze tu nikoho nepoznajú a keby chodili do školy do mesta tak ani asi poznať nebudú, oni nie su zrovna tipy deti, ze vybehnu na ulicu a pod ho hrať sa s cudzinci deťmi 🙂

denimi
autor
25. nov 2012

@elise no škôlku mám jasnú, ťa bude v Modranke lebo odtiaľ mám uz nejake referencie a príde mi veľmi fajn a maly ma len rok a pól tak to ma este chvíľu čas, skôr som potrebovala poriesit tu školu lebo jedna priatelova známa je z Modranky a deti dala do mesta, ze základku nic moc, ale tak zas to bol jeden jediný nazor co som počula preto som začala patrat po školách v meste....pre mna by to bolo jednoduchšie, nemusela by som ich ráno všetkých rozvazat :(
A s lekármi uvidíme, samozrejme vdaka za tip, mám u nás skvelú lekárku a je mi veľmi ľúto, ze musíme od nej odísť, ale tak nebudem 60km jazdiť k lekárke 🙂

majkaaa35
12. jan 2015

škola v modranke je dobrá a vrelo doporučujem - je to menšia škola rodinneho typu = osobný prístup k detom. velmi dobre , mile učitelky a úzka, otvorená spolupráca s rodičmi. taktiež je v škole pekný školský areál (čo sa vybudoval spoločne za posledných cca 5 rokov) a pre deti je fajn pokial chodia do školy s kamarátmi z ulice. taktiež sme v modranke pristehovaný a do školy mi tam chodia obe deti. Kvalita vzdelávania je taktiež v pohode - decka nemaju problem sa dostat na výberové stredné školy (pokiaľ chcú a majú na to ....), oproti mestským školám, ktoré su väčšie, má veľkú výhodu vo svojom "komornom charaktere" - je tu ovela osobnejší rodinný prístup 🙂