Aké máte skúsenosti s touto základnou školou? Chcela by som tam prihlásiť dcéru, ale na nenašla som žiadne ohlasy. Napíšte vaše názory a skúsenosti s touto školou. Ďakujem
mne tam chodi syn,na jazyky nula bodov,ostatne.....no neviem,teraz rozmyslam s mojim druhym synom,ktory ide do skoly v septembri 2014 či ho zapisat na tuto skolu alebo inde....
najde sa este niekto, kto by vedel dat referencie na tuto skolu?
Ahojte, tiez ma zaujima Vrutocka. Chodia tam niekomu deticky?
Ahojte, mne chodí na Vrútockú syn. Prvý stupeň je úplne OK, takže smelo sa zapíšte. Druhý stupeň nemá "dobrú povesť", ale ani neviem prečo...poznám však aj rodičov, ktorí sú tu s druhým stupňom spokojní. Inak tie jazyky...keď sme si porovnávali angličtinu na tejto škole s inou "lepšou" školou (schválne nekonktretizujem), veľké rozdiely sme nenašli...
Ahojte, nema niekto nove info o tejto skole? My sme sa teraz pristahovali na Trnavku a na tuto skolu by to mal syn velmi blizko, tak by sa mi hodilo, keby tam chodil. Dakujem za kazdu odpoved!
Ahoj alllexa1, my sme tam nakoniec nesli, ale aj tak by ma zaujimal nazor viacerych maminiek.
Ano, Alllexa1, najlepšie bude, ak dáš svoje dieťa na Bachovu alebo Drieňovú...prípadne na inú lepšiu školu...minimálne budeš mať srdce a dušu na mieste, že si pre svoje deti urobila to najlepšie...Kedy už dievčatá pochopíte, že úspech Vašich detí a ich študijné výsledky záležia aj od iných vecí, ako rečí známych, susedov a raitingu školy v akýchsi rebríčkoch. Ak je dieťa šikovné, slušné a motivované, zvládne sa dostať na najlepšie gymnázium aj z Vrútockej.
Tieto nekonečné diskusie o školách vedú iba k tomu, že sa niektoré školy úplne bezdôvodne zaznávajú a z niektorých sa robí elita.
@olivla s ostriedkovou? Tam zvazujem ja...
Pocula som ze na Vrutockej je silna sikana zo strany osmakov a riaditelka to neriesi. Tak mam strach. Akoze vytlacit kanagon do bundy prvaka, ktory mal potom popaleniny a pod. Je masaker
Ja som tam chodila celych osem rokov aj s mojimi bratmi ☺ dcera mi ta chodila az po siedmu triedu potom sme sa odstahovali ja mam dobre skusenosti
Vytlacit kanagon do bundy.prvaka je fakt masaker. Nechapem...riaditelka je pristupna osoba a v nasej triede vzdy vsetko vyriesila k spokojnosti. Nepocula som, ze by zamatala veci pod koberec...O sikane pocujem prvykrat.
@zuzana8 ja som tam chodila ako dieta, a bolo tam super, ale je to uz davno 🙂