Základná škola v Podunajských Biskupiciach

katka1191
28. sep 2015

ahojte,
chcela by som sa spýtať. Mali by sme sa sťahovať do Podunajských Biskupic a moja dcérka ide na budúci rok do školy. Neviete mi pradiť aká je tam základná škola??? Našla som tam jednu základnú pri Pentagone a to nie som si istá že by som chcela ☹. Budeme bývať v okolí geologickej 🙂....prosím poradte, či napíšte vaše skúsenosti.
ďakujem 🙂

janka2501
28. sep 2015

tak skus sa pozriet na ZS Podzahradna, je sice kusok dalej od gologickej, ale viem, ze tam chodia deti aj tvojho okolia
http://www.zspodzaba.sk/

tyssa
29. sep 2015

ZŠ Podzáhradná, na bieloruskú určite nie,..

katka1191
autor
29. sep 2015

baby ďakujem kuknem...a nemáte osobnú skúsenosť???

janka2501
29. sep 2015

mam dcerka tam chodila 5 rokov, potom som ju prelozila do mesta...potrebovala individualny pristup 🙂
ja som bola spokojna, aj ucitelky su fajn, ja som na tu skolu tiez chodila, to bolo davno 😉

katka1191
autor
29. sep 2015

jasné...ďakujem bola som zúfala čo a ako...pôjdem si to tam obkuknuť 🙂

tyssa
29. sep 2015

ZŠ Podzáhradná je podľa mňa dobrá - v rámci možností nášho školstva,.. chodí tam starší syn (teraz druhák) a o dva roky tam dávam aj mladšieho, ja som zatiaľ spokojná,..

katka1191
autor
1. okt 2015

baby pozerala som tú školu a je trošku ďaleko. Viete odporúčiť aj bližšie?

janka2501
1. okt 2015

Blizsia nieje. Jedine ta na Bieloruskej,ale tam by som ja nedala dieta

katka1191
autor
2. okt 2015

no to ani ja nechcem dať tam ...určite nie

zeze84
16. feb 2018

Ahojte kocky, s odstupom casu ako ste spokojne s podzahradnou? Tiez vyberame akurat skolu pre syna

margaretka
16. feb 2018

podzahradna sa za dva roky zmenila k horsiemu, pocujem z okolia uz to nie je to co byvalo. Zato rajcianska ju tromfla uplne lavou zadnou, Rajcianska je podstatne lepsia skola ucebnym planom, systemom kvalitou ucitelov, i ked menej projektov a aktivit ako ine skoly ale kvalitne vedomosti deti aj z II.stupna idu dobre pripravene deti na gymka.

iponus
11. aug 2021

rajcianska ma mozno doraz na ucebny plan (aj ked aj tu by sa dalo polemizovat, ale nemam s cim porovnat) ale kvalita ucitelov je dana len tlakom na vykon a splnenie tejto normy, inak pristup k ziakom plny predsudkov, onalepkovania, s prvkami sikany...my sme styri roky zazivali vselijake stavy....z vlastnych skusennosti by som mohla napisat bakalarsku pracu z psychologie....ale objektivne, netreba hadzat vsetkych ucitelov do jedneho vreca, je to len nasa skusenost

jojka2001
18. jan 2022

Pridám sa..mám 3 dcéry...2 chodili na zš podzahradna..najstaršia 5rocnikov pak išla na 8r.gymnazium..nebola som spokojná s ucitelkou na 2.stupni..1..4r.mali výbornú učiteľku a vychovávateľka bola jednotka...Daška sa volala...druhá dcéra dostala otrasnu triednu.. ale že od 1dna jej urobili traumu..našťastie sme sa sťahovali a do 4r.isla inde..do Malinovka a tu boli také ukážkové učiteľky...teraz som naozaj zúfalá ..najmladšia už by mala ísť v septembri do školy,podľa obvodu patríme na Rajciansku. Tu nepoznám a do Malinova pochybujem že mi ju vezmú kedze je tu nápor.ak ma niekto aktuálne info o Rajcianskej budem vďačná,dakujem