ahojte,
chcela by som sa spýtať. Mali by sme sa sťahovať do Podunajských Biskupic a moja dcérka ide na budúci rok do školy. Neviete mi pradiť aká je tam základná škola??? Našla som tam jednu základnú pri Pentagone a to nie som si istá že by som chcela ☹. Budeme bývať v okolí geologickej 🙂....prosím poradte, či napíšte vaše skúsenosti.
ďakujem 🙂
ZŠ Podzáhradná, na bieloruskú určite nie,..
baby ďakujem kuknem...a nemáte osobnú skúsenosť???
mam dcerka tam chodila 5 rokov, potom som ju prelozila do mesta...potrebovala individualny pristup 🙂
ja som bola spokojna, aj ucitelky su fajn, ja som na tu skolu tiez chodila, to bolo davno 😉
jasné...ďakujem bola som zúfala čo a ako...pôjdem si to tam obkuknuť 🙂
ZŠ Podzáhradná je podľa mňa dobrá - v rámci možností nášho školstva,.. chodí tam starší syn (teraz druhák) a o dva roky tam dávam aj mladšieho, ja som zatiaľ spokojná,..
baby pozerala som tú školu a je trošku ďaleko. Viete odporúčiť aj bližšie?
Blizsia nieje. Jedine ta na Bieloruskej,ale tam by som ja nedala dieta
no to ani ja nechcem dať tam ...určite nie
Ahojte kocky, s odstupom casu ako ste spokojne s podzahradnou? Tiez vyberame akurat skolu pre syna
podzahradna sa za dva roky zmenila k horsiemu, pocujem z okolia uz to nie je to co byvalo. Zato rajcianska ju tromfla uplne lavou zadnou, Rajcianska je podstatne lepsia skola ucebnym planom, systemom kvalitou ucitelov, i ked menej projektov a aktivit ako ine skoly ale kvalitne vedomosti deti aj z II.stupna idu dobre pripravene deti na gymka.
rajcianska ma mozno doraz na ucebny plan (aj ked aj tu by sa dalo polemizovat, ale nemam s cim porovnat) ale kvalita ucitelov je dana len tlakom na vykon a splnenie tejto normy, inak pristup k ziakom plny predsudkov, onalepkovania, s prvkami sikany...my sme styri roky zazivali vselijake stavy....z vlastnych skusennosti by som mohla napisat bakalarsku pracu z psychologie....ale objektivne, netreba hadzat vsetkych ucitelov do jedneho vreca, je to len nasa skusenost
Pridám sa..mám 3 dcéry...2 chodili na zš podzahradna..najstaršia 5rocnikov pak išla na 8r.gymnazium..nebola som spokojná s ucitelkou na 2.stupni..1..4r.mali výbornú učiteľku a vychovávateľka bola jednotka...Daška sa volala...druhá dcéra dostala otrasnu triednu.. ale že od 1dna jej urobili traumu..našťastie sme sa sťahovali a do 4r.isla inde..do Malinovka a tu boli také ukážkové učiteľky...teraz som naozaj zúfalá ..najmladšia už by mala ísť v septembri do školy,podľa obvodu patríme na Rajciansku. Tu nepoznám a do Malinova pochybujem že mi ju vezmú kedze je tu nápor.ak ma niekto aktuálne info o Rajcianskej budem vďačná,dakujem
tak skus sa pozriet na ZS Podzahradna, je sice kusok dalej od gologickej, ale viem, ze tam chodia deti aj tvojho okolia
http://www.zspodzaba.sk/