Dobry den, chystame sa stahovat do Budatina. Dcera chodi do ZS na Vlcincoch, premyslame, ci ju presunut do ZS na ulici Sl. dobrovolnikov v Budatine. Mate niekto skusenosti s touto skolou? Nedokazem najst o nej vela informacii okrem toho, co maju uvedene na svojej oficialnej stranke. Zaujimali by ma skor postrehy a nazory rodicov, ktorych deti tuto skolu navstevuju. Dakujem!
Ahoj Silvia, si mila, ze si zareagovala. Zaujimalo by ma napriklad:
- kedy rano zacina vyucovanie
- akeho veku su pedagogovia, ci napriklad prevazuju starsie alebo mladsie ucitelky 🙂
- v akom asi veku je riaditelka (docitala som sa, ze je to zena) a aku ma povest (mozno zvlastna otazka, ale mna to zaujima, lebo riaditel velmi urcuje charakter a atmosferu skoly a medzi ucitelmi)
- celkovo ako si ty ako rodic spokojna so skolou a ucitelmi a ci su spokojne tvoje deti...
Dakujem za ochotu odpovedat mi! 😉 😉 🙂 🙂
Luba
@naomi23 no vyucko zacina o 7.45. Do skoly deti púšťajú o 7.30. Ale druzina funguje rano ale presne neviem ci od 6 alebo 6.30. Učiteľky by som povedala ze taky priemer aj mlade aj stredne a zopar je starsich ale tie su asi dve. Riaditelka je v pohode aspon mne sa zda. Len vo vyšších ročníkoch je len po jednej triede. Ale zalezi aj na tvojej dcere ci si zvykne a ak ste spokojný tam tak treba fakt rozmýšľať ci ju odtiaľ brať preč.
@silvia0412 dakujem za informacie, boli uzitocne. Mladsia dcera tam nastupi do 1. rocnika, tak tam prehodime zrejme aj starsiu dceru, piatacku, nech nemusi dochadzat. Snad si zvykne, lebo v jej triede je kolektiv nic moc, tak si vravime, ze snad to horsie nebude 😉 Dakujem!
@naomi23 no hadam sa tam bude cítiť dobre. Moje deti sú spokojne.
@silvia0412 Dakujem!
@naomi23 ahon. Prosim ta.. Ako si spokojna zo skolou? Viem starsi pruspevok... Ale ak tam deti chodia(alebo aspon jedno) budes vediet dat recenziu na nu. Dakujem
@margaretka21620 Ahoj. Momentalne tam chodi este mladsia dcera, celkovo sme velmi spokojni. Zmenila sa tam aj riaditelka, je mladsia, vela veci sa zmodernizovalo. Ak chces vediet nieco konkretne, opytaj sa. Prepac, neviem preco, ale neprislo mi upozornenie na tvoj prispevok.
@naomi23 v pohode. kamaratke tam ma nastupit dcerka ako prvacka. Celkovo ju zaujimala skola.. Pristup k detom.... Kruzky, jedalen ci dobre varia a samozrejme skolsky klub. Kedze jej dcerka bude navstevovat aj klub... Ci sa tam hraju, robia ulohy alebo je to skor len akoby skolka
Ahoj no my tam chodime uz 9 rok teda dcera a syn je prvacik. Co by si chcela vediet? 😀😃😀