Základná škola Trebišovská v Košiciach

flow333
26. aug 2013

Uvažujeme už teraz nad školou pre dcérku ...favoritkou je pre mňa trebišovská Košice....ale pamätám si ju iba z čias 20 rokov dozadu .....neviem na akej úrovni je teraz,vzdelanostnej samozrejme ....krúžky,jazyky atď....budem vďačná za všetky príspevky ...ďakujem 😝

lunake74
11. sep 2013

Dobry den. Mojho syna som po roku chodenia na ZS Trebisovska prelozila na inu skolu zo dna na den. Mam velmi zle skusenosti z ucitelmi, riaditelkou-ktoru uz vyhodili aj zo zastupcom tejto skoly, ktory je teraz riaditel. Mojho syna nesikanovali deti, ale ucitelia. Dokonca som neskor postretavala rodicov deti, co maju podobne skusenosti. ZS Trebisovska bola moja najvacsia chyba v zivote. 😢

katastrofan
21. okt 2013

Na každej škole sa najde rodič a dieťa , ktoré sú nespokojné, dnes je volný výber školy a tak rodiť može preložiť dieťa, ako sám uzná za vhodné, ja , čo poznám mamičky s detmi na Trebišovskej boli spokojné a dieta neprekladali, ale na 2. stupni už dali na osemročné gymnazium v 1 budove relativne plynulý prechod.Pokial máš šikovné dieťa ,treba ho rozhodne tať na 8 ročné gymnázium , aby sa viac podporil jeho tvorivý rozvoj, jazyková komunikácia . Inak v oblasti sú aj lepšie školy kežmarská 28,bernolákova18 cirkevná,len na kežmarsku 28 je velmi tažko sa dostať, oni si deti vyberaju, chodi tam dosť vela deto bohatých rodičov, to si nenavyberaš,bohati a uspešni chcu pre svoje deti tie najlepšie školy, Zas chapem, že nie každý má možnosť a čas nosiť svoje dieťa do školý a pustíť same dieta je vždy dosť, velke riziko. Na cirkevnu školu možno nechceš dať z principu, že Ti viera nič nehovori a pokial blizko byvaš pri škole, zas jje to bezpečnejšie pre dieťa. Ja som svoje deti mala na Kežmarskej 28, a dnes su ovladaju niekolko svetových jazykov, toje vyborná škola s dobrými jazykármi, ale chodili aj o 3 ročnika naEnglish learning center ,jazykovku, kde mali zahraničných lektorov, slovenský učitel nestačí, dieta si potrebuje overiť svoje jazykové zdatnosti aj komunikáciou s človekom, ktorého rodný jazyk je prave daný cudyí jazyk a to ,čo v najutlejšom veku, nebola som vobec na tom až tak finančne dobre , niekedy som dávala posledné peniaze ,ale investicia do vzdelania deti sa mi naozaj vyplatila, dnes su samostatné a uspešné. Jayykovka bola predtým na luniku 1 neviem , ešte je tam. Považsku ti neodpoťučam je daleko, skor by som ju odporučala pre športovo nadanych chlapcov, hokej, tera sa vraj velmi zlepšila, cirkevnu akežmarku 28 Ti vrelo odporučam, bernolakova16, sice nie je zlá škola , ale nedosahuje také vysledky ako cirkevna a kežmarska28a je pre Teba zrejme daleko,zs slobody su cigani, a kežmarska 30, je sice s rozširenym vyučovanim ,ale viac strelby ako matematiky, čo podporuje agresivitu.Ja by som možno aj nechala na Trebiške , pokial Ti robi problem nosiť inde , ale hladala zahraničneho lektora a na 2 stupni dala na gymnazium, ale len ked bude dietašikovne, lebo inak je to trapenie....

katastrofan
22. okt 2013

Ospravedlnujem sa za drobné chybičky....

mia37
3. júl 2014

Našla som tento prispevok tak nezakladam novy. Mate nejake skusenosti s touto školou? Ake su tam učitelky? Zaujima ma 1.stupen. 🙂