Základná škola Smetanov háj - Dunajská Streda

janka0712
27. máj 2014

Dobrý deň, je prosím Vás je tu niekto kto prihlásil svoje dieťa na ZS Smetanov háj v Dunajskej Strede?Neviete či tu otvoria aj nultý ročník na školský rok 2014/2015?

denisads
28. máj 2014

Ahoj, mne tam chodia dve dcérky. Čo konkrétne by si chcela vedieť?
Nultý ročník neviem, do minulého roku ho otvárali, tento rok nie.

janka0712
autor
29. máj 2014

ahoj, práve toto by som potrebovala zistiť, lebo psychológovia hovoria, že povolenie majú ale nechcú otvoriť, riaditeľka sa vyhovára na žiadosti, že ešte nevie a národný výbor DS mi povedali, že povolenie dostali na otvorenie. a ja by som pre môjho syna potrebovala aby bol,na 1.ročník je nezrelý ale v škôlke ho nechávať už nechcem lebo je maďarská a nenaučil sa tam nič akurát po maďarsky a to som síce rada ale školské veci nula bodov. ☹

denisads
29. máj 2014

Ja som ale myslela tento rok ktorý práve prebieha, nie nasledujúci. O tom neviem nič. A inde sa 0.ročník neotvára?

janka0712
autor
29. máj 2014

ahoj nultý na Dunajskú Stredu a s vyučovacím jazykom slovenským majú mať iba tu...ale chystám sa tam v pondelok tak uvidím čo mi povedia....

monicka11
25. jan 2015

Kočky, a ako ste spokojne so Smetanovym hajom? Dobra volba? Vdaka Monika

denisads
26. jan 2015

@monicka11 pravdu? ja som bola dlho spokojna, ale zasluhu na tom mala hlavne jedna ucitelka, ktora ucila obe moje starsie deti. inak ma momentalne vedenie stve a ktovie co vsetko este prinesie buducnost

monicka11
26. jan 2015

@denisads dakujem...😉 rano som tam bola zapisat fesaka, kedze som nemala ziadne info, len druha "nemenovana" skola...no pride mi to taka masovka a pocula som zatial...no nic dobre... Fu, tak dufam, ze som sa nerozhodla zle...

denisads
26. jan 2015

pocula si ze Smetanov haj je masovka?
podla mna na prvom stupni zalezi hlavne na dobrej triednej a tiez na detskom kolektive, to ci sa bude dieta dobre citit v skole, "dobra" skola nemusi zarucit. drzim palce aby sa syncekovi v skole pacilo 🙂