Dobrý deň, je prosím Vás je tu niekto kto prihlásil svoje dieťa na ZS Smetanov háj v Dunajskej Strede?Neviete či tu otvoria aj nultý ročník na školský rok 2014/2015?
ahoj, práve toto by som potrebovala zistiť, lebo psychológovia hovoria, že povolenie majú ale nechcú otvoriť, riaditeľka sa vyhovára na žiadosti, že ešte nevie a národný výbor DS mi povedali, že povolenie dostali na otvorenie. a ja by som pre môjho syna potrebovala aby bol,na 1.ročník je nezrelý ale v škôlke ho nechávať už nechcem lebo je maďarská a nenaučil sa tam nič akurát po maďarsky a to som síce rada ale školské veci nula bodov. ☹
Ja som ale myslela tento rok ktorý práve prebieha, nie nasledujúci. O tom neviem nič. A inde sa 0.ročník neotvára?
ahoj nultý na Dunajskú Stredu a s vyučovacím jazykom slovenským majú mať iba tu...ale chystám sa tam v pondelok tak uvidím čo mi povedia....
Kočky, a ako ste spokojne so Smetanovym hajom? Dobra volba? Vdaka Monika
pocula si ze Smetanov haj je masovka?
podla mna na prvom stupni zalezi hlavne na dobrej triednej a tiez na detskom kolektive, to ci sa bude dieta dobre citit v skole, "dobra" skola nemusi zarucit. drzim palce aby sa syncekovi v skole pacilo 🙂
Ahoj, mne tam chodia dve dcérky. Čo konkrétne by si chcela vedieť?
Nultý ročník neviem, do minulého roku ho otvárali, tento rok nie.