Maminky viete mi dať nejaké info o zš riazanskej v BA? chodia tam vaše deti, ako ste spokojné s vyučovacím procesom, učiteľmi, družinou... príp. krúžkami? budeme sa sťahovať a patríme práve pod túto školu, tak či tam syna zapísať, v septembri bude druhák, alebo radšej riešiť inú 😒
Obnovujem diskusiu, Mate niekto najnovsie info a referencie o tejto skole?
Oživujem tému. ZŠ Riazanská, kto pozná školu, má niekto skúsenosti, a napr. aj atmosféra na škole.... Zaujíma ma ale druhý stupeň. Budem vďačná za postrehy...
Maminky ahojte. Vedeli by ste mi dat nejake infosky z prvej ruky o tejto skole? Dakujem krasne vopred.
Ahojte mamicky viete poskytnut dake postrehy z tejto skoly? Otvoria sa aj tento rok 2 triedy? Neviete preco je tato skola na takom zlom mieste v skolskych testoch? Je tam uz stala riaditelka? Dakujem
ahoj,moj syn chodí na riazansku do prvého ročníka a u nás spokojnosť,malo deti v triede (cca 15),učitelky mi pridu fajn, na blizku je aj škola za kasarňou - velmi preferovana ,všetci sa tlačia tam a ťažko je sa tam dostať ...ak by si chcela viacej info kludne sa popytaj IP 🙂